Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar bus ayfa eskiden çok hareetliydi ama yazan iki gün yazıp gidiyor lütfen sizde gitmeyin
ramazan bitimi dahada yoğun olur
Yok valla ben tartıda 59 u gorene kadar burdayım elimden geldiğince yazıcam her gun hem kilomu takip edicem hemde yazdıklarımı :)

bend ebirşey yemedim 3 mil leisle yaptım tatile az kaldı , sabahta bir elma yeidm yürüdüm 1 saat

ohh afiyet olsun. Bende hamburger ekmeginde 4 tane kofte yedim. Arada bir tane kuru incir yedim cunku sanırım kan sekerim dusuyo :S 5 tane de findik yedim birazdan sut içicem. 5 gibide yine yogurtlu muslimi yiyip gunu kapatıcam. Duruma gore basım doner gibi olursa tekrar ofisten cıkmadan 1 tane hurma yada incir yicem.

sabah 1 elma 1 saat yürüyüş

kahvaltı :1 yumurta, peynir,7 zeytin,yeşillik
öğlen :3 minik dolma (çorba kaşığı kadar),mericmek çorba , yoğurt
akşam az önce) 200 ml lıgyt süt ile kahve,12 badem 3 fındık

eve gidince 3 mil lesile abla ,2 lt su suyu az içiyorum bu ara (

Oleeyyy yemedim :) Karnım dümdüz olmuş başardım

Yehuuuu :)) Kızlar bende sabah tarıdlım 500 gram daha gitmiş. Toplamda suan tam 65 im :)) bende sabah 1 haslanmıs yumurta ve yanında kucuk bir dilim tulum peyniri yedim. Ofise gelince sade nescafe mi içtim birazdan 1 kuru kayısı yicem 12 gibi de sutumu içicem. Oglen de bakalım nereye gidersek izgara bişeler yemeyi planlıyorum. Hadi kızlar surda bayrama ne kaldi fistik gibi girelim insallah temmuza :)

bu arada bende dun aksam 1730 da bir adet hurmayla gunu kapattım. Eve geldim inanılmaz yorgundum normalde hergun tempolu 1 saat yururum ben dun 15 dk durmadan kostum sadece ama o bile yetti :)

Bişe daha dicem kızlar bu arada ben bi application kesfettim :) Adi Fat secret duydunuz mu bilmiyorum ama orda ne yerseniz yazıyosunuz size kalori hesabı yapıyo ustelik kilo takibi falan da yapabiliyorsunuz :) Ben cok begendim ve bana cokta yardımcı oldu bi bakın derim :)

günaydın bugünr egli oldum kilo artık gider yavaş yavaşş
ama aaksam biraz leblebi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…