Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende çok çabuk kilo alan bir insanım.Evlenicem 1 ay sonra ve resmen bu zamana kadar hiç olmadığım kilodayım.Ben neredeyse 1 senedir denedim bu yöntemi ama kilo aldım.

Peki gun içinde yemelerin nasildı? Cok mu abarttın?
İnanır mısın ben 64 kilo bir insandım.Şu an 70 kiloya çıktım gün içerisinde de aburcubur bile yemedim.Metobolizmam çok yavaşladı en küçük bişey yediğimde bile sanki kuzu çevirme yiyor gibi oldum daha çok kilo aldım yani.

Son iki ayda hızlı kilo artışi bende de oldu.3 kilo aldım.nasıl etkiledi 3 kilo.anlatamam.moralim yerle birsanki 80 e çıkacakmışım gb bir hisse kapıldım.75 oldum.yazarken bile inanamiyorum

Son iki ayda hızlı kilo artışi bende de oldu.3 kilo aldım.nasıl etkiledi 3 kilo.anlatamam.moralim yerle birsanki 80 e çıkacakmışım gb bir hisse kapıldım.75 oldum.yazarken bile inanamiyorum
Ben hep derdim ki 70 olursam öldürürüm kendimi hayatta 70 olmam falan diyodum 74 kilo oldum.Son 3 ayda 4 kilo verebildim ancak ve 1 ay sonra düğünüm var işte.Alabileceğim en çok kiloyu aldım bende.

Ben hep derdim ki 70 olursam öldürürüm kendimi hayatta 70 olmam falan diyodum 74 kilo oldum.Son 3 ayda 4 kilo verebildim ancak ve 1 ay sonra düğünüm var işte.Alabileceğim en çok kiloyu aldım bende.
Ben de aynı.hamileyken gordugüm kilolar bunlar.bu sıcakta kostururken verirsin.biraz da plates yap.çok faydasını gorürsün.

Ben de aynı.hamileyken gordugüm kilolar bunlar.bu sıcakta kostururken verirsin.biraz da plates yap.çok faydasını gorürsün.
Valla şu son 1 ayda verebilsem şöyle 5 kilo falan yeter.Çalışmaktan koşuşturmaktan sporda yapamıyoruz ki

Kizlar bunyeden bunyeye fark gosterio demekki ben bu dieti 15 gundur yapiyorum 66,3 le basladim bu sabah 62,9 geldim ( masallahinizi alirim :) ) yani gun icinde 530 a kdr abartmadan her istedigimi yedim aksamda 1 saat tempolu yurudum sonuc bu oldu. Tabi benim hedefim 55 ona daha cok var o ayri

Valla benimde yıllardan beri hedefim 55 umarım hedefine ulaşırsınnnn

selam kızlar günaydın

bende dün kaçırdım biraz onun dışındn a akşam yemekleirnde sadece ayran içmeye devamm

Oruç tutamayan kızlar devam ediyor sanırım..
Ramazan ayı ve oruç bitsin, ben de buralardayım inşallah kızlar.
Beni bekleyin olurmu

Harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…