Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İşte al benden de o kadar 60 olan kilomu gittimm 78 yaptım veee 2 AY SONRa nişanım var
Bak ne güzel,senin güdülenecek bir şeyin var.benim güdulenecek bir şeyim olmadığı içüüün elimde bisküvi ile yazıyorum bu msjı sana
Cok şanslısın canım.hemen diyete basla

Benim baya uzun sürdü kilo vermem 1-2 yılı buldu. hem spor yaptım az ve sık beslendim. tabi spor şart çok spor yaptım koşu yaptım. şuan zayıfladım hala sağlıklı beslenir egzersizimi yaparım. sakın pes etmeyin azmedin :)

ben de cumartesi gününden beri akşam 5 te an son lokmayı yiyorum :) sabah 1 bardak kefir içiyorum, gün içinde yeşil çay; öğlen yemeğimi evden getiriyorum evde ne varsa, ekmeksiz yiyorum. akşam 5te süt-müsli yiyorum; 3 litre su içiyorum. yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt-pulbiber-limon yiyorum. 4 günde 2-2,300 kadar kilo verdim çok mutluyum :)

Selam kızlar neyaptınız tatilde kiloları? Ya benim regl tarihime denk geldiği için primolut kullandım. Şuanda felaket şişliğim var. Kendimi kilo almış hisediyorum çok kötüyüm

Sabah kahvaltısında sadece kefirmi içiyorsun?

Merhaba kızlar, nasıl gidiyor bakalım?

selamma tatildi bayramdı drken 76.4 kilo ile düştüm buraya nasılsınızzzzz

Benide primolut mahvetti felaket şişkinlik yaptı. şimdi regl oldum. geçince tekrar düzenli diyet yapacağım.

Kızlar merhaba ben de başladım pazar günü 1.63 boy 69.9 kiloyla bakalım neler olucak bugüm 4.günüm ve çok zorlanıyorum. Ben sadece 2 öğün yapıyorum ara ögün de yapmıyorum kesinlikle sadece su ve şekersiz içecek tüketiyorum. Şekeri de tamamen kestim, bu sefer istikrarlıyım valla!

Kızlar Merhaba ben daha önce uygulamış 10 kilo vermiştim şimdi tekrar kilo aldım 66.5 kg layla tekrar başlıyorum rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba bende kurban bayramına 55 olmak istiyorum 3 temmuzda başladım akşam yememeye 62.8 ile şu anda 61.3 oldum sizlerle yola devam

Kızlar merhaba bugün gündüz biraz fazla kaçırdım dondurmaya dayanamadım bide regli olunca ama sabahta akşamda yürüdüm yaktım kalorileri 6 da yemeyi kestim akşamları sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…