Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba, kafayı yemek üzereydim. ne yapsam kilo veremiyorum dikkat etmeye çalıştıkça da daha fazla aldım. isveç diyeti falan yapayım diye düşündüm. bir an önce bişeyler gitsin istiorum çok sabırsız biriyim. sonra korktum sağlığımdan olurum diye. çünkü çok acımasız. dün itibariyle akşam yemeklerini kaldırmayı düşündüm. dün sabah 59 kg dım. sabah yumura domates salatalık peynir yedim. öğlen 2 küçük yeşil biber dolması 1 kırmızı biber dolması yanında yoğurt yedim. sonraki arada ev yapımı bir dilim kakaolu kek yedim. saat 15 falandı. akşam 6 buçukta eşimle sofraya oturdum küçücük biber olmasına baya yoğurt koyup onu yedim. akşam sadece bitki çayı içtim. bol bol su 3 lt bulmuştur. ama gece 12 de gözlerim kararıyordu. alışık değilim ben aç kalmaya. sonra tartıya çıktım o kadar aç kalmaya en azından 59 un altına inmişimdir diye düşünürken dedim ben bakamıycam, eşime sen söyle dedim. afedersiniz ohaa dedi sadece. bi baktım 59.6 kg. koştura koştura kaçtım ordan ağlamaya başladım kendimi bildim bileli kilo konusunda takıntılıyım. aileden gelen bir şey bu elimde değil. sanki dünyam başıma yıkılıyor. 1 aydır hiç bir kotuma sığamıyorum dizlerimden yukarı çıkmıyor. neyseki eşim bu böyle olmaz dedi ve sonuna kadar destek vereceğini söyledi. (sadece ben üzülmeyeyim artık diye). bu akşam yürüyüşe falan çıkacağız. neyseki sabah tartıldım açç kaldığıma değmiş. tam 58,00 kg çıktım. biraz da olsa içime bi umut doğdu. ilk hedefim 55kg. o kiloyu görmeden ödül bile yok. sonrasında 52 yi zorlarım. herkese başarılar dilerim. takipteyim

Sen bendende betermissin benimde takıntım var herzaman kiloma dikkat ettim bir kilo fazla çıksam kafayı yerdim ama ikiz hamilelikten 10 kilo kaldı bana ama 4 ü gitti ama psikoloji sıfır bu kilolar gidene kadar

Sen bendende betermissin benimde takıntım var herzaman kiloma dikkat ettim bir kilo fazla çıksam kafayı yerdim ama ikiz hamilelikten 10 kilo kaldı bana ama 4 ü gitti ama psikoloji sıfır bu kilolar gidene kadar

offf ya senin gene doğum kilosu. ben daha doğurmadan böyle alıyorum. 3 ayda 5 kg aldım. 3 aylık da evliyim :) neyse yapıcaz başarıcaz yılmak falan yok. yalnız az yediğim iin wc ye çıkamıyorum. doğandan kayısılı biti çayı ve elma aldım. akşam üstü 1 bardak çay biraz elma yerim akşam sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum. sizlerin öyle sorunu oluştu mu peki?

iyi de az yedim diyorsun ama bütün gün karbonhidrat yemişsin sonra da neden kilo veremiyorum diyorsun.ayrıca dolmanın üstüne yoğurt dökmekle zararsız mı oluyor.bunların yerine daha dengeli ve protein ağırlıklı yeseydin daha iyi olurdu.ayrıca karbonhidrat insanı kan şekerini çabuk yükseltip hemen düşürür o nedenle daha çok acıkırsın..biraz daha araştırma yap istersen ya da diyetisyene gidip öğrenebilirsin

haklısın. biliyorum ama kalori sayımı yaparak besleniyorum. günde 1000 kaloriyi geçmiyorum. geçtiğim zaman spor yapıoyrum. hatta geçen haftadan beri jillian michael 30 day shared yapıyorum. önceden çok kolay kilo verirdim belkide ondan. demekki artık daha farklı beslenmenin zamanı geldi

protein ağırlıklı beslen bence hem tok tutar hem de zayıflarsın.ama kalori sayımında o kadar dolma nasıl oluyorda kalori sayını doldurmuyor.

Ben gündüz çok dikkat etmiyorum benim için önemli olan akşam tememek katı bir diyet yapmıyorum herşeyden yiyorum ama az böyle veremezsem diyette yaparım

günaydıınnn :) durum bildirimi yapmak istiyorum.
çarşamba günü başladım akşam yememeye,
çarşamba sabah 59.0, akşam 59,6
perşembe sabah:58.0, akşam 57,8
cuma sabah:57,2 ya çok ama çok mutluyum ben... gerçekten işe yarıyor. su kaybı olmaması için 2,5 - 3 lt su içiyorum mutlaka :)

ben şöyle yapıyorum; sabah kahvaltı saat 7 de, öğle yemeği 1 de bu arada kayısı, leblebi falan atıştırıyorum arada. ve 1 lt su öğle yemeğine kadar bitmiş oluyor. saat 6 ya kadar elma, bitki çayı leblebi vs geçiştirip işten çıkmadan dün bi tane haşlanmış yumurta yedim resmen beni topladı. saat en geç 7 de eşimle sofraya oturuyorum ne varsa menü de sadece 1 kaşık koyup 2 kaşık yoğurtla yiyorum. oda yavaş yavaş koca bi bardak su üstüne. bundan sonra sadece su. :)

Bu hafta 3. Haftam bitti ama ben 1,5 kiloda kaldım maalesef regliydş falan derken biraz iştahımda açıktı pek dikkat edemedim amaaaa yarından itibaren tam gaz gündüzde dikkat edicem akşamda bi çorba bakalım yapabilecekmiyim

17:30 benimde ,ben görüntü olarak bakıyorum tartılmıyorum bugün çok kaçırdım pişmanım ,artık daha çok dikkatedeceğim

günaydınn :) ben yılmayı hiç düşünmüyorum. hafta sonu harika kaçamaklar yaptım ama sabah saatlerinde... akşama doğru hafiflettim hepsini. dondurma, aburcubur herşey yedim ama kararında. wc ye çıkamadım ve reglim başladığı için tartılmadım. ama yarın sabah tartılıp bildirip yapıcam. bu hafta daha dayanıklı olacağımı düşünüyorum. bu sabah 2 aydır giremediğim pantalonuma girdim :)) mutluyumm hemde çoook :)

kızlar günaydın,
20 temmuz sabah 59,6 kg idim, hafta sonu güzel kaçamaklar yaptım herşey yedim ama abartmadım. ona rağmen bu sabah 57,6 yım. yani 6 günde 2 kg verdim. bence herşey gayet yolunda gidiyor. :) cumaya kadar tartılmıycam. dayanamazsam durum bildirimi yaparım :)

Kızlar ben artık tartılmayı da düşünmüyorum, çünkü tartıldığımda kilo veremediğimi görünce hemen pes ediyorum Biraz kilo vereyim ondan sonra haftada bir tartılmaya başlarım. Her yerim bıngıl bıngıl oldu yahu, yuvarlasanız yuvarlanırım yani
Şuan ki kilom 65-70 arası bir şey korkudan tartıya da çıkamıyorum, bir şey de yiyemiyorum ama önümüzdeki pazartesi tartılıcam o zamana kadar kaçamak yok
Bir ben mi böyleyim anlamıyorum, çok sabırsızım çabucak gitsin istiyorum hepsi ama bu sefer yavaş yavaş da olsa pes etmek yok valla, yıldım gari bu kilolardan

merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum bu hafta pazartesi günü başladım diyete. cuma günü bildirim gününüz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…