Bende tartılmıyorum ama görüntüden kıyafetten anlaşılıyor nasılsa ,çabucak giden çabucakta geri dönüyorKızlar ben artık tartılmayı da düşünmüyorum, çünkü tartıldığımda kilo veremediğimi görünce hemen pes ediyorumBiraz kilo vereyim ondan sonra haftada bir tartılmaya başlarım. Her yerim bıngıl bıngıl oldu yahu, yuvarlasanız yuvarlanırım yani
Şuan ki kilom 65-70 arası bir şey korkudan tartıya da çıkamıyorum, bir şey de yiyemiyorum ama önümüzdeki pazartesi tartılıcam o zamana kadar kaçamak yok
Bir ben mi böyleyim anlamıyorum, çok sabırsızım çabucak gitsin istiyorum hepsi ama bu sefer yavaş yavaş da olsa pes etmek yok valla, yıldım gari bu kilolardan
Net bi bilgim yok ama önceden öyleymiş sanırım şimdi sadece kapanışları yazıyoruz diye biliyorummerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum bu hafta pazartesi günü başladım diyete. cuma günü bildirim gününüz sanırım.
Öyle bi sorun olmadı bende , 17:30Kızlar bu sabah kalktığımda ciddi bir halsizlik, titreme oldu en son işte dün 17.00'de kapanış yapmıştım, size de oluyor mu?
Öyle bi sorun olmadı bende , 17:30
Tartı odaklı olursam pes ediyorum Can'ım benSen ne zamandır uyguluyorsun diyeti? Bu başlıkta sadece biz kaldık galiba
Her cuma günü tartı günü yapabiliriz bence gelişimi de başlık altında toplarız hem motivasyon da olur
Pardon 165 boySelam kizlar
160 boyunda 77.6 kilodayim insa artik aksam 6 tan sonra bisey yemem.size takilacagim bakalim sonuclar nasil olcek
Grup aktif olur ama tek bildiri yapınca iyi olmuyor birliktelik ruhu ve rekabet şartArtık aktif değil sanırım grup
Masum selamlar,selamma tatildi bayramdı drken 76.4 kilo ile düştüm buraya nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?