Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende tartılmıyorum ama görüntüden kıyafetten anlaşılıyor nasılsa ,çabucak giden çabucakta geri dönüyor o yüzden yavaş yavaşta olsa devamlılık önemli buraya şu saat son diye bildirim yaptığımda söz vermiş hissediyorum ve yeniyorum ,burası devamlılık ve motivasyon için birebir bence :)

merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum bu hafta pazartesi günü başladım diyete. cuma günü bildirim gününüz sanırım.
Net bi bilgim yok ama önceden öyleymiş sanırım şimdi sadece kapanışları yazıyoruz diye biliyorum

Kızlar bu sabah kalktığımda ciddi bir halsizlik, titreme oldu en son işte dün 17.00'de kapanış yapmıştım, size de oluyor mu?

Sen ne zamandır uyguluyorsun diyeti? Bu başlıkta sadece biz kaldık galiba
Her cuma günü tartı günü yapabiliriz bence gelişimi de başlık altında toplarız hem motivasyon da olur
Tartı odaklı olursam pes ediyorum Can'ım ben süreklilik bi otursun bi ay sonra tartılırım ama motivasyona birlikteliğe asla hayır demem 18:00 ama gün içinde neler yedim neler iyi bi spor yapmam gerek

Merhaba, her gun en gec aksam 7de yemegi sonlandirma hedefindeyim. Saat olarak uygun degilim ama yine de size katilabilir miyim? :) Gunde ogle ve aksam olmak uzere iki ogun yiyorum.

Selammmm:))
Uzunnn uzun yıllar sonra yine geldim buradayım
Olsun ben burada mutluyum..
66 kilo ile Canan Karatay ve 17'den sonra yemek yememe kurallarını birleştirip aranızdaki yerimi almak istiyorum..

Merhabalarrr

Ben 20 yasindayim, 159 boyum ve suan 52,9kg oldum dinner cancelling sayesinde. Bir haftadir 4'den eeeeeen gec 5'den snra su harici hic birsey tüketmiyorum. Baslangic kilom 54,5kgdi. Ilk 3 gün yürüyüs yaptim 1 saat ama biraktim. Asil sorunum basenlerim oldugu icin ebru salli skinny jeans yapmaya basladim ve 4. günde sıkılaşmalar başladı. Önümüzdeki pazartesi son kez ebru salli yapicam ama yeme aliskanligimi ayni yani 4'den sonra yememeye devam edicem. Pazartesiden itibaren 12 haftalik bi programi + 10 dakika Hiit yapicam. Ilk hedefim 52, sonra 50 ve en son 48. herkese basarilaaaar

Selam kizlar
160 boyunda 77.6 kilodayim insa artik aksam 6 tan sonra bisey yemem.size takilacagim bakalim sonuclar nasil olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…