Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam cnm hatırlar gibi oldum
nasılsın bak biz hala buralardayız
Ben burda yoktum ama iyi durumda olduğum için değil. Gersin geriye aldım
Burada 78 e kadar inmiştim, şimdi 90 kiloyum Tekrarardan başlıyorum inşallah

kalabalık olsa iyi olurdu aslında burası cnm ama ben artık yazarım sende gel

Kızlar ben bayağı saldım ama bugün 3.günümdeyim, hadi hayırlısı :) Tartılmaktan hiç hoşlanmıyorum ama bu sefer sırf meraktan yarın sabah tartılıcam :) Bu arada 3 gün bile fark ediyor ya bu diyette hemen göbek eriyor :) Yarın 66-67 çıkarsam gelsin halaylar sevindiğim kiloya bak ya.... tövbeler tövbesi

Herkes ben de başlamak istiyorum diye yazıp kaçıyor :))) Ben hala devam ediyorum çevremdekilerden de çok zayıflamışsın diye tepkiler alıyorum, alınca da bırakası da gelmiyor insanın :))) Tartım bozuk, tartılamıyorum ama en kısa zamanda sonuçları yazacağım kızlar :)))

slm arkadaşlar..topik çok eskiymis ben yeni keşfettim ve hepsini okuyamadim doğal olarak..bir kaç sayfa baştan birkaç sayfada sondan okudum.bende 2-3 gundur 17.00 den sonra yemiyorum.bir yandan da spora başladım.biraz da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.sizler neler yapıyorsunuz.burada sadece yemeyi kestiginiz saati mi yaziyorsunuz.kilo bildirimi yapıyormusunuz

İsteyen arkadaşlar kilo bildirimi yapıyor moral motivasyon olsun diye ben de yapacaktım da tartım bozuldu Ben sabah 10da kahvaltı yapıyorum akşam 4-5 arası akşam yemeği yiyorum, öğün aralarında da bol bol su içiyorum. Yarım saat evde karın bacak egzersizleri yapıyorum, gün içinde de aktif olmaya çalışıyorum Akşamları 5ten sonra sadece iştahımı kestiği için de bol bol çay içiyorum

siz ne kadar zamandır uyguluyorsunuz.ne kadar kilo verdiniz.su an tartiniz yokmus ama belli oluyordur kiyafetlerinizden falan.bana da motivasyon olsun.ben genelde cumalari tartiliyorum.olmadi haftada bir bildirim yaparım.bugun 77.1 idim

Benim bu 3.haftam, 71'le başladım ama 2.hafta tatildeydim yine de dikkat ettim yediklerime tatil dönüşü 68dim şuan 66-67 civarı olduğumu düşünüyorum ama çok zor geliyor devam etmek yine de pes etmek yok. ((

Benim bu 3.haftam, 71'le başladım ama 2.hafta tatildeydim yine de dikkat ettim yediklerime tatil dönüşü 68dim şuan 66-67 civarı olduğumu düşünüyorum ama çok zor geliyor devam etmek yine de pes etmek yok. ((
3 haftada 3 kilo, gayet başarılı.. Haftada 1 kilo gitmiş yani

İyi akşamlar kızlar
Bende yarından itibaren en etkili diyetamam olan bu yönteme başlıyorum. Eskidendi yazıyordum burada keşke topik eskisi gibi aktif olsa yazmak isteyen olursa bende buralardayım

Kilo vercem diye 80 kiloya yanastim

bende varım.gecen salı 77.1 idim bugün 76.9.ilk 4 gün dikkat ettim.bol su içtim ve hareketliydim.yarim kilo verdim. bir haftada 1 kilo veririm diyordum ama haftasonu dikkat edemedim ve hemen geri aldim ne yazık ki. olsun moralimi bozmuyorum kaldığım yerden devam.sonucta 1 haftada almadim ki o kiloları bir haftada vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…