Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba arkadaslar.araniza yeni katildim.yillardir kadinlar kulubunun fikirlerinden faydalanirdim ama aktif olarak katilmak bugune kismetmis.baskulde 79 u gorunce sok olan ben hemen internette araştırmalara basladim.en mantiklisi aksam yemegi yememek gibi geldi bana.cunku gunduz kendimi frenliyemiyorum.bugun ilk gunum...hadi bakalim hayirlisi...

"Alkali Diyet" Dr. Ayşegül Çoruhlu adlı esirinde akşam 5 ten sonra kesinlikle yemek yemeyiniz diye yazıyor. İnsan vücudu 16 saat hiç bir şey yememek üzere düzeneği kuruluymuş.

Bayram dolayısıyla çok fazla yedim( Dün akşam saat 6 dan sonra yemedim ama. Bundan sonra buna dikkat edeceğim.

herkese selamlar... ben de aranıza katılacağım ama bu gurubu biraz hareketlendirmek lazım. konu çok hoşuma gitti sizden aldığım gazla iki gündür akşam 5te yemeyi kesiyorum bol su içiyorum. boyum 164 kilo 65 yaş 39 inşallah devamlı bi gurup olur

Arkadaslar merhaba bende 5 den sonra birsey yemeden alti gundur bu diyeti yapiyorum .boy 162 kilo baslangic 77.4 bu sabah ise76.3 ciktim.birbirimize destekle bu yontemi uygulamak istiyorum yazalim grup kuralim ben varim

günaydınlar. Birbirimize nasıl bir yol çizeceğimizi yazarsak daha faydalı olur. Örneğin kaç öğün yemek yiyoruz? Burada 5e kadar sınırsız yeyip 5 ten sonra ağzımıza kilit mi vuracağız? Bunlar hakkında da yazalım.
Ben çok iyi bir kahvaltı yapmayı istiyorum. Ne dersiniz?

kızlar ben de bunu yapmıştım daha önce her yapışımda haftada 2 - 2,5 kesin gidiyordu ancak gecen doktora gıttım ınsulın dırencı olabılırmısım cunku cok zor kılo verıyorum dıyet + spor yapsam bıle veremiyorum caya kahveye seker atmam yağlı serbetlı seyler yemem ekmek hıc yemem süt ürünleirni yıllardır yağlı tüketmem artık ıstesemde ıcemıyorum cok yağlı geliyor tadı yanı hanı delı gıbı abur cubur tüketen bırıde degılım sadece bıraz tatlı düşkünlüğüm var genelde duzgun besleniyorum yanı ama sırf tatlı yedıgım ıcın kılo veremiyorum asla tatlıyı bıraksamda olmuo sonuçlarım çıkınca duruma göre tekrar buna baslıcam

Merhaba herkese bende araniza donuyorum yarin itibari ile 17.00 dan sonra bisey yemiyecegim gunluk ilk basta 45 dakika spor ile baslayacagim...

Yarin sabah tartilip kendimle yuzlesip bir an once baslayacagim.. daha once hep buradaydim birakmistim ama birakinca biii birakmisim aynalara kustum vallaaa ((

Yarindan itibaren baslayip artik seneye yaz haziran ayinda incecik olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…