Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Eveetttt bu sabah tartildim kilom 75.600 ile basliyorum diyete.. gunluk ne yedigimi paylasacagimm ne kadar su ictim ne kadar spor yaptim...insallah bu sefer basaracam artik 58 kilo olmak istiyorum uzun bi surec tabii once bi 69 goreyim bi 6 li rakamlara ineyimde....

Hadi kizlarrr yedik yedik herseyin tadi ayni biliyoruz birakalim artik abur cubur ekmek ))

Günaydınlar. Bu sabah salatalık, domates, peynir, zeytin ve tam bugday unlu ekmeğimi yedim. Öğlen arkadaşlarımla buluşacağım. Günümüz sağlıklı beslenme içerisinde sonlansın.

Günaydınlar. Bu sabah salatalık, domates, peynir, zeytin ve tam bugday unlu ekmeğimi yedim. Öğlen arkadaşlarımla buluşacağım. Günümüz sağlıklı beslenme içerisinde sonlansın.

merhaba kendini tanıtırmısın birazz
inşş süreklilik olur brilikte zayıflarısz

günaydın ada lütfen sürekli yaz , bende yazıcamm kilom 77:00
Artik daha cok buralarda olucam canim ev tasima olayi vardi cok sukur bitti simdi diyet zamani...

Birde ailem yanimdaydi yardim icin yarin gidiyorlar boylece daha cok vaktim olacak nete girmek icin...simdi ister istemez onlarla ilgileniyorum yarin gidecekler ..

Gerci diyetime bugun basladim dunde 17 den sonra bisey yemedim bugunde yemiyecem bugun aksam yuruyuse cikarim 1 saat sonra bol su cay icerim....aksam menu yazarim...

merhaba bayanlar bende pazartesi gunu basladim 79.4 ile bu sabah 78.00 ciktim. 5 ten sonra hicbirsey yemedim ama gunduz uygun yemege calisyorum beni de alin araniza benimde motivasyona ihtiyacim war. bu aarda sayfayi pazartesi gununden beri okuyorum bu sekilde sizlerle aktif devam etmek istyrum.

kizlar kimse yokmu ozellikle ada ve masumm yaklask ayni kilodayiz ben hep burdayim destek verebilirim.artik kilolarimdan kurtulmak istiyorum

kizlar kimse yokmu ozellikle ada ve masumm yaklask ayni kilodayiz ben hep burdayim destek verebilirim.artik kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Buralardayim canim misafirlerim var yarin gidecekler daha cook gelicem insallah...artik bende su kilodan kurtulmak istiyorum ...plates yapan var mi??? Yeni tasindigim evin yakininda plates salonu var aylik 100 tl grupla calistiriyormus 1,5 saat suruyormus haftada 3 gun acaba gitsem mi ...evdede yuruyus bandi ve eliptik bisiklet yaparim

ben daha once bir yil once eliptik kullandim kisa surede bayagi kilo wrdim suan arizali diye kullanamiyorum ama trambolin aldim onunla yapmaya calisiyrum biseyler. ama eliptigin warsa o da cok etkili.

bendeburdayım kızlar kilom 77 çok feci

ama ben hangi yola gitsem bilemiyorum yaa

17 sonrası yememek iyi amaa , iş yerinde ne yiycem yemek m getirsem bilemedim

bende is yerinde yiyorum bugun 16.30 da bitirdim.sabah bir dilim ekmek kucuk bir peynir 2 ceri domates ve maydanoz yedim.oglen corba ve balik.aksam 16 30 da bugday salatasi.bir de ara da uzum cok az.aslinda bu yediklerimde falza ben ilk uc gun sadece aksam ogunu meyve yiyordum yibe ayni sekilde devam edecegim

17 sonrası yememek iyi amaa , iş yerinde ne yiycem yemek m getirsem bilemedim
Canim , benim bi arkadas 90 kilodan 65 e dustu 3 ayda spor sadece disarida 45 dakika ara sira yurudu oyle hergunde degil...sabah kahvaltisini kuvvetli ekmeksiz cevizle ayni karatay kahvaltisi gibi...saat 16.00 gibide kara lahana , havuc ve turptan olusan buyuk bir tabakta salata uzerine bazen peynir bazen ton baligi bazende tavuk ilave edip o sekilde yedim dedi...tatli yemedim diyor nadiren disarda yemek yedim dedi...bende havuc kilo aldirmaz mi diye dusundum ama super kilo verdi...

sende mi iş yerinde yiyorsun benimde iş yerimd eyemek çıkıyor
bende bi ayarlama yapıcam artık

ada çig oldugu sürece bi sıkıntı olmaz cnm bence, öglen yemek yemiyordu demekki
bende yüksek ihtimal bi ayarlama yapıp iş yerinde yiyip çıkıcam

evet is yerinde bence daha duZenli en azindan cesit cikiyor ve salata tedarik edip ogleden sonra yiyebiliyrum

ben öglen yemegide yiyorum iş yerinde 8 de kahvaltı yapıyorum.
12-1 gibi öglen 5-5:30 gibide akşamı yer çıkarıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…