Ben de aynı.vermeye calışırken aldım 4 kilo.çok üzgünümSorma ada bebde77 kiloyum
O yolumu denesem bunumu derken 77 kilo oldum
Günaydınlar. Bu sabah salatalık, domates, peynir, zeytin ve tam bugday unlu ekmeğimi yedim. Öğlen arkadaşlarımla buluşacağım. Günümüz sağlıklı beslenme içerisinde sonlansın.
Artik daha cok buralarda olucam canim ev tasima olayi vardi cok sukur bitti simdi diyet zamani...günaydın ada lütfen sürekli yaz , bende yazıcamm kilom 77:00
Buralardayim canim misafirlerim var yarin gidecekler daha cook gelicem insallah...artik bende su kilodan kurtulmak istiyorum ...plates yapan var mi??? Yeni tasindigim evin yakininda plates salonu var aylik 100 tl grupla calistiriyormus 1,5 saat suruyormus haftada 3 gun acaba gitsem mi ...evdede yuruyus bandi ve eliptik bisiklet yaparimkizlar kimse yokmu ozellikle ada ve masumm yaklask ayni kilodayiz ben hep burdayim destek verebilirim.artik kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Canim , benim bi arkadas 90 kilodan 65 e dustu 3 ayda spor sadece disarida 45 dakika ara sira yurudu oyle hergunde degil...sabah kahvaltisini kuvvetli ekmeksiz cevizle ayni karatay kahvaltisi gibi...saat 16.00 gibide kara lahana , havuc ve turptan olusan buyuk bir tabakta salata uzerine bazen peynir bazen ton baligi bazende tavuk ilave edip o sekilde yedim dedi...tatli yemedim diyor nadiren disarda yemek yedim dedi...bende havuc kilo aldirmaz mi diye dusundum ama super kilo verdi...17 sonrası yememek iyi amaa , iş yerinde ne yiycem yemek m getirsem bilemedim
bende is yerinde yiyorum bugun 16.30 da bitirdim.sabah bir dilim ekmek kucuk bir peynir 2 ceri domates ve maydanoz yedim.oglen corba ve balik.aksam 16 30 da bugday salatasi.bir de ara da uzum cok az.aslinda bu yediklerimde falza ben ilk uc gun sadece aksam ogunu meyve yiyordum yibe ayni sekilde devam edecegim
Canim , benim bi arkadas 90 kilodan 65 e dustu 3 ayda spor sadece disarida 45 dakika ara sira yurudu oyle hergunde degil...sabah kahvaltisini kuvvetli ekmeksiz cevizle ayni karatay kahvaltisi gibi...saat 16.00 gibide kara lahana , havuc ve turptan olusan buyuk bir tabakta salata uzerine bazen peynir bazen ton baligi bazende tavuk ilave edip o sekilde yedim dedi...tatli yemedim diyor nadiren disarda yemek yedim dedi...bende havuc kilo aldirmaz mi diye dusundum ama super kilo verdi...
evet is yerinde bence daha duZenli en azindan cesit cikiyor ve salata tedarik edip ogleden sonra yiyebiliyrumsende mi iş yerinde yiyorsun benimde iş yerimd eyemek çıkıyor
bende bi ayarlama yapıcam artık
evet is yerinde bence daha duZenli en azindan cesit cikiyor ve salata tedarik edip ogleden sonra yiyebiliyrum
aynen benim de tum ogunlerim ia yerinde oluyor. 3 litre kadar su ayrica 3 yesil cy hergun warben öglen yemegide yiyorum iş yerinde 8 de kahvaltı yapıyorum.
12-1 gibi öglen 5-5:30 gibide akşamı yer çıkarıma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?