Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ada çig oldugu sürece bi sıkıntı olmaz cnm bence, öglen yemek yemiyordu demekki
bende yüksek ihtimal bi ayarlama yapıp iş yerinde yiyip çıkıcam
Evet ogle yemegi yemiyormus , sadece ilk hafta alisma surecinde bazen kucuk kase yogurt yedim yada ayran ictim dedi ama sabah kahvaltisini saat 10 da yapiyormus...aksam yemeginide 16.00 gibi bana yetiyordu diyor....

insan daha cok acikiyor ama en azindan 5 e kadar cok fazla yemeden kesmeden kilo vericez ben eve geldim en son 4 30 da yemistim simdi sade bir nescafe icip acligimi bastiracagim

merhaba kendini tanıtırmısın birazz
inşş süreklilik olur brilikte zayıflarısz
Tabii. 48 yaşında evli iki çocuk annesiyim. Geçen sene 80 kilo iken 6 ay günde 13 000 km yürüyerek(yaklaşık 2 saat) hiç diyet yapmadan 9 kilo vermiştim. Daha sonra evimi değiştirdim. Taşınma esnasında hiç yürüyüş yapamadım. Ardından menüsküs ameliyatı oldum. Menüsküs yırtığım yürüyüşten dolayı olmadı. Bundan beş yıl önce cam silerken camdan yere atlamıştım. o vakit yırtıldı. Menüsküs ameliyatı olduğum için doktoroum 3 ay yürüyüşümü yasakladı. Bu nedenle üç ayda 7 kilo aldım ve 80 kilo oldum.. Artık yürüyüşüm serbest. İnşallah hem yürüyüş hem de akşam hiç bir şey yemeyerek zayıflamaya çalışacağım. Bugün çok fazla yedim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.

kizlar cok aciktim midem bayilmak uzere servis salladikca acikiyorumm sizde durumlar nasil
Valla ben 16.00 dan sonra sadece bir adet kepekli galeta yedim cayin yaninda o kadar...bol su ictim suan aclik hissediyorum bu arada bir saat yuruyus yaptim..

Menu bugun cok basarili degildim malum misafirim var...sabah karatay tarzi kahvalti yaptim ogleden sonra 8 adet mercimekli kofte yedim yaninda ayran bu kadar...birde sabahla ogle arasi 7 findik yedim ))

Daha dikkat edecem ama saate uyuyorum simdilik...

günaydınlar. Akşam 5 ten sonra herhangi bir şey yemeyince çok daha rahat bir uykum oluyor. Sizlerde de böyle mi?

benim bugun sabah bes gun bitti bende pazartesi baslamistim 79.4 le basladim sabah 77.5 ciktim yaklask 2 kilo gitti ama ben sabah ve oglen yediklerime dikkt edoyorum hatta adet oldum bu sabah. sabah ve oglen dikkat ediyormusn ozlm 89

Dikkat ediyorum benim yerimde başka biri olsa kilo vermişti günde 2.5 litre su içiyorum hünde 2 dilim kepek ekmegi yiyoeum şekerli herhangi bişey yemiyorum sabah kahvaltı öğlende meyve akşamda çorba ne yemek varsa 1 tabak günde 1 saat evde leslie yapıyorum

gorunusteki fark onemli bence verip gostermeyen insanlar var. benim ilk hafta belki cok su gitmistir ama benimde belli oldugunu soyluyorlar. ben her gun spor yapamiyorum isten gec geliyorum ama haftasonu iki gun kesin yuruyus hafta icide trambolin bir iki gun yapmaya calisyorum

1 aydır spor yapıyorum 1 haftadır 5den sonra yememeye başladım evet ama kilo olarak gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…