Evet ogle yemegi yemiyormus , sadece ilk hafta alisma surecinde bazen kucuk kase yogurt yedim yada ayran ictim dedi ama sabah kahvaltisini saat 10 da yapiyormus...aksam yemeginide 16.00 gibi bana yetiyordu diyor....ada çig oldugu sürece bi sıkıntı olmaz cnm bence, öglen yemek yemiyordu demekki
bende yüksek ihtimal bi ayarlama yapıp iş yerinde yiyip çıkıcam
bugun bugday salatasi yedim. dun bamya zyagli.ondan onceki gunler meyve sadceakşammaları ne yiyorsunn
çok merak ettim şimdi çalışırken nasıl olacak ki yani nihayetinde insan çalışırken yorulup acıkıyor ya da sadece bana mı öyle oluyor yapabilir miyim ki acaba ben dePtesiden itibaren menü yazarım kızlar bwnde
Tabii. 48 yaşında evli iki çocuk annesiyim. Geçen sene 80 kilo iken 6 ay günde 13 000 km yürüyerek(yaklaşık 2 saat) hiç diyet yapmadan 9 kilo vermiştim. Daha sonra evimi değiştirdim. Taşınma esnasında hiç yürüyüş yapamadım. Ardından menüsküs ameliyatı oldum. Menüsküs yırtığım yürüyüşten dolayı olmadı. Bundan beş yıl önce cam silerken camdan yere atlamıştım. o vakit yırtıldı. Menüsküs ameliyatı olduğum için doktoroum 3 ay yürüyüşümü yasakladı. Bu nedenle üç ayda 7 kilo aldım ve 80 kilo oldum.. Artık yürüyüşüm serbest. İnşallah hem yürüyüş hem de akşam hiç bir şey yemeyerek zayıflamaya çalışacağım. Bugün çok fazla yedim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.merhaba kendini tanıtırmısın birazz
inşş süreklilik olur brilikte zayıflarısz
Valla ben 16.00 dan sonra sadece bir adet kepekli galeta yedim cayin yaninda o kadar...bol su ictim suan aclik hissediyorum bu arada bir saat yuruyus yaptim..kizlar cok aciktim midem bayilmak uzere servis salladikca acikiyorummsizde durumlar nasil
ikiden daha fazla gorunuyor bir aydir spor mi yapiyorsun yoksa sadece 5 ten sonra mi yemiyorsunEki Görüntüle 1889069
Bu 1 aylık fark canım 2 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?