walla iki kilodan cok cok daha cok fark var hic uzulme kilodan gtmedi diyeEki Görüntüle 1889088
Sence bunda ne kadar fark var
10 kilon kalmış verirsin canım takma kafana süt vermiyorsan bwbegin küçükken başla spora derim leslie diye bir bayan var 45 dk evde yürüyüş karışımı bişey çok güzel sıkılaştırıyor benim kızım 8.5 aylık sabah erkwn kalktıgım halde çok zorlanıyorum s3n hemwn başla bwn 35 kilo aldım dogumda sen yine iyisinMerhaba arkadaşlar şuan 85 kiloyum 74 kilo ile hamilekaldım 89 la doğuma girdim kızım doğalı ekim 4 de 5 ay olacak ve emzirmiyorum kilo da veremiyorum yarın muz süt detoksu yapacağım ve akşam 6 dan sonra inşallah yemek yemiyeceğim çok moralim bozuk bu kilolara
Bencede öyle yapalım canım menüleri toplu yazalum cumartesi tartı günü olsun daha iyi olurgünadyın kızlar
menüleirnizi akşam toplu yazalım daha rahat olur takip etmesi
her cuma veya cumartesi tartı günü yapalım..
günlük paylaşım yapmaya dikkat edelim sayfa aktifligi açısından
başka fikirleirniz varmı ?
Kızlar kalorisi azdır diye kare peksimetlerden aldım kahvaltıda 2 tane yedim megerse 407 kalorisi varmış ☺☺☺☺ ben şok ben iptal
Canım kalorisi çokmuş ama 407 diyorpeksimet dedigin etimek dimi
2 tanesi 1 dlm ekyerine geçer yiyebilrisn
Canım kalorisi çokmuş ama 407 diyor
Şimdi kalori sayacı indirdim canım değilmiş bende şaşırdımonu içindeki sayıya böl bir tanesi 407 kalori degil ki
Canımkızımı anakucağına alıp kucağımda onunla birlikte leslie 1 mil yaptım bile bebişle zor oluyor ama kızım durmayan bi tip olduğu için mecbur bakalım denicem ben kiloyuda düşük tehlikem olduğu için sürekli yattığım için aldım ama veremiyorum sende yapıyormusun leslie10 kilon kalmış verirsin canım takma kafana süt vermiyorsan bwbegin küçükken başla spora derim leslie diye bir bayan var 45 dk evde yürüyüş karışımı bişey çok güzel sıkılaştırıyor benim kızım 8.5 aylık sabah erkwn kalktıgım halde çok zorlanıyorum s3n hemwn başla bwn 35 kilo aldım dogumda sen yine iyisin
Yapıyoum canım 3 mil belini inciltirsin canım aman dikkat etCanımkızımı anakucağına alıp kucağımda onunla birlikte leslie 1 mil yaptım bile bebişle zor oluyor ama kızım durmayan bi tip olduğu için mecbur bakalım denicem ben kiloyuda düşük tehlikem olduğu için sürekli yattığım için aldım ama veremiyorum sende yapıyormusun leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?