Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kızlar misafirlerim vardı
Özlem kalça gitmis gobekte gitmis
Spor yaptığında bazen kilo gitmez
Kaş ağırlığı arttığı için
Aynen devam et mutlaka gidecektir.

Yarın bi detoks gibi bişiy yapsam fena olmaz

Merhaba arkadaslar hayirli aksamlat bende aranıza katilmak istiyorum. Cok guzel ve heyecan vericii bir topige benziyor okudugum kadariyla :) yarin haftanin ilk gunu ve bende 5 den sonra yememeye baslayacagim bakalim neler olacak :) bu arada 24 yasindayim 1.61 boyunda 60 kiloyum insaallah hedefim suan icin 55 :)) ilerleyen zamanlarda bunu 50 ye dusurmek istiyorum :)

Merhaba arkadaşlar şuan 85 kiloyum 74 kilo ile hamilekaldım 89 la doğuma girdim kızım doğalı ekim 4 de 5 ay olacak ve emzirmiyorum kilo da veremiyorum yarın muz süt detoksu yapacağım ve akşam 6 dan sonra inşallah yemek yemiyeceğim çok moralim bozuk bu kilolara

İyi akşamlar yarın dan itibaren tekrar başlıyorum menüde yazıcam her gün mitlaka

gunaydin kizlar haftasonu burasi pek aktif degildi bende ayni sekilde devam bir hafta bitti benim. sabah kahvaltisi bir bardak nesfit yendi az once, menunun gerisi gelecek herkese lolay gelsin)

ben de bugun başlıyorum kızlar tartılamadım ama 71-72 kılo cıvarıyım yarın sabah tartılıcam günde 3 lt su ıcmeye dıkkat edıcem bu arada ınsulın ve tıroıdımde sorun çıkmadı cok sukur cok kansız çıktım sadece

10 kilon kalmış verirsin canım takma kafana süt vermiyorsan bwbegin küçükken başla spora derim leslie diye bir bayan var 45 dk evde yürüyüş karışımı bişey çok güzel sıkılaştırıyor benim kızım 8.5 aylık sabah erkwn kalktıgım halde çok zorlanıyorum s3n hemwn başla bwn 35 kilo aldım dogumda sen yine iyisin

günadyın kızlar

menüleirnizi akşam toplu yazalım daha rahat olur takip etmesi
her cuma veya cumartesi tartı günü yapalım..
günlük paylaşım yapmaya dikkat edelim sayfa aktifligi açısından

başka fikirleirniz varmı ?

Bencede öyle yapalım canım menüleri toplu yazalum cumartesi tartı günü olsun daha iyi olur

Kızlar kalorisi azdır diye kare peksimetlerden aldım kahvaltıda 2 tane yedim megerse 407 kalorisi varmış ☺☺☺☺ ben şok ben iptal

kizarmis ekmegin normal dilim ekmekten daha az kalorili oldugunu biliuorum bnde .dediginiz gunluk menu verelim toplu oalrak.

Canımkızımı anakucağına alıp kucağımda onunla birlikte leslie 1 mil yaptım bile bebişle zor oluyor ama kızım durmayan bi tip olduğu için mecbur bakalım denicem ben kiloyuda düşük tehlikem olduğu için sürekli yattığım için aldım ama veremiyorum sende yapıyormusun leslie

Yapıyoum canım 3 mil belini inciltirsin canım aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…