Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bu arada yanlış yazmışım yeni fark ettim 63,7 olmuştum en son 64,7 değil:)))

Bence gayet basarili.. Bu arada tarhana corbasi cok faydaliymis ve zayiflatici etkisi varmis.. Yagsiz pisiriyorum, tuz da eklemem. Ozellikle aksam menusunde tuketmeye calisiyorum..

İlk gun icin cok bence basarili arkadasim.. Kac yasindaydin sen?

Ctesi gece bende bisey denedim, ishal etkiliydi, o gun ayari kacirmistim biraz cunku.. Mahvoldum.. Oyle bi karnim sistiki anlatamam.. Oturunca katlanmiyodu o sekil yani.. 2 gun surdu. İcme bence sen onu, yedekte tut.. Kaloriyi yada miktari abarttigin gunlerde can simidi olarak kullan bence arkadasim..

evet böyle şeyler bağırsaklarda tembelliğe yol açıyormuş kızlar uzun vadede tehlikeli yani ,arada olabilir tabi bence de :)

Aslıcan Alnının akıyla çıkmışsın ziyafetten bravo

FZAB iyi gidiyorsun panpa sende

Betül mideniz gittikçe daha da küçülecektir.Sonra ki davetlerde daha iradeli olacak ve az yiyeceksiniz.Ziyaretin/davetin sonunda kendinizi ipini koparmış deli danalar gibi hissetceğimize en az kalorili hedefleri seçmeli bu gibi durumlarda..Ben yemek istemiyorum dedikçe daha çok ısrar ediyorlar öyle de misafirsever bir milletiz ..bayılıyorum mesela şu laflara

"bir kereden bir şey olmaz!"
"sulu yemekten zarar gelmez ekmek yeme yeter"
"dietini evinde yap"

bütün amaç acından ölen misafire çatlayıncaya kadar yedirmek.Ben de haftasonu gitmek zorunda olduğum bir davette tabağıma koyduğum her yemeği 2 kaşık ile sonlandırdım ama önüme koca bir tabak dolusu salata aldım önce salatayı yiyip midemi doldurdum böylece tabağım çabuk boşalmadığı için az yedin şundan da al diyen olmadı.Bacılarım kısaca kaçarınız yoksa salatalara abanın

Kesinlikle fazla değil yedikleriniz.Proteinlerin yanında karbonhidrat aldığınızda ,o proteinde karbonhidrat olarak algılanıyor .Balık ve et türevleri yanında salata tercihi zayıflamana çok yardımcı olacaktır.kilon durma noktasına geldiyse bir müddet meyve yemeyin yerine yoğurt tüketin.Bir deneyin farklılık yaratacak mı?

Oh yeah babe
the name's sexy lady

Son düzenleme:
Kızlar günaydın

Umarım herkes iyidir. Valla ben süperim çok şükür, bugün tartıda -700 gr gördüm
Artık düz 70 kiloyum kızlarrrr
Ve bi daha da 7 yle başlayan bişey görmek istemiyorum tartıda

Sabah gene 2 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim bu arada ...

Zeyas tebrikler baby Valla ben olsam 1 tabak kısır, 2 börek ve 1 dilim kek yiyip, yoğurtlu havuçtan da 2-3 çatal alırdım herhalde. Kısıra da her türlü hamur işine de bayılırım ben, kesin tutamazdım kendimi. Sen bu sınavı gayet iyi atlatmışsın tatlım:81: :81:

zorla da olsa bir şeyler yemelisin Betül...Açlık tokluk sinyali dengesini yitirdiğinden zaten yoyo dietleri başımızın belası..sürekli dön başa yapıyoruz..sürekli Tokluk hissedince metabolizma hızı da yavaşliyor

Poyrazcığım günaydınnnn

çok sevindim senin adına 700 gr dile kolay...neredeyse 3 paket sanayağ yıvrım bu..evde varsa yanyana getir bak ne kadar vermişsin.o büyüklükte kütleden kurtuldun

bu hafta herkes nasıl güzel dietine asılmış ,azimli çaba gösteriyor .Çok merak ediyorum bu cumartesi listesini

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)

Poyrazcığım günaydınnnn

çok sevindim senin adına 700 gr dile kolay...neredeyse 3 paket sanayağ yıvrım bu..evde varsa yanyana getir bak ne kadar vermişsin.o büyüklükte kütleden kurtuldun

bu hafta herkes nasıl güzel dietine asılmış ,azimli çaba gösteriyor .Çok merak ediyorum bu cumartesi listesini[/QUOTE]

Sana da günaydın canım

Çok sağol, valla ben de pek bi sevindiriğim Sana yağ olayını ben de hep düşünürüm kendi üzerimde, düşünsene bende 80 paket margarin var, marketlerde yoktur o kadar stok beee

İnan ben de hiç bu kadar azimli olmamıştım hayatımda, şimdi her gece sabahı iple çekiyorum kaç kilo çıkacam diye. Burası da bana çok iyi geldi, iyi ki varsınız Cumartesiyi ben de deli merak ediyom

günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)

Günaydın canım

Çok tebrik ediyorum seni:13: Ben de -700 le başladım, aynen çok mutluyum. Git gide kalabalıklaşıyor burası canım, sallamamaktan değil inan kime ne cevap yazacağını şaşırıyorsun

ben fittingo adlı siteye üye oldum cal hesabı yapıosun çok iyi frenlio
ya evet canım dün mesajını gördükten sonra baktım çok faydalı gerçekten almam gereken klori miktarı 1313 çıktı benim dün yediklerim 752 cal miş mesela çok sevdim ben siteyi teşekkürler tavsiyen için...
Aslıcan Alnının akıyla çıkmışsın ziyafetten bravo
thanks velantinnn çok mutluyum bu sabah
canım tebrikler sanada günaydın.darısı başıma inş bende düz 70 olurum yakın zamanda.cumartesiye birincilikmi geliyor neeeyyy
bende kendime şaşırdım zaten eski bende diyeti falan unutup yerdi. ama size hesap vercem diye yemedim valla hiçte canım istemedi zaten aferim bana
tebrikler canım nasıl mutlu oluyo insan kilo vermiş uyanınca dimi

kızlar herkeslere kocaman kocaman günaydınnnnn tavsiyeleriniz işe yarıyor kızlar 2 gündür ekmek ve tatlı yok hayatımda ve nimetlerini toplamaya başladım. zincirlerimi kıracağım sanırım bu hafta.1 kiloya bile razıyım yeterki gram değil kilo olsun artık bu arada kızlar senbenberen arkadaşımızın tavsiye ettiği fittingo adlı siteye üye oldum aşırı faydalı bir bakın derim

Fittingo ya baktım gerçekten güzel site, daha önce de sanırım yine burdan duymuştum kalorisepeti, ona çok benziyor. Ben kalorisepetine tutuyorum günlük yediklerimi. Ama fittingoya da üye oldum. 2 siteye de bakılabilir, hangisinin yemek-spor-kalori listesi daha zenginse yada aklımıza yatıyorsa oraya kayıt olunabilir. Günlük gibi oluyor, süperrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…