ya tabi sağlık gibisi yok ama, azcık naz yapsak, yatsak.. fena olmamı yaaa...
haaa anladimmmm senin naz yapasin duttu :-D
Kizlar yeni bi hedefim var .. Günlük kalori almam 1000 gecmicekherseyi hesaplicam bakalim nolcek
antepisch, 1000 kalori diyet iyi oluyo valla. bende baya bi ise yariyor.
gunluk kalori ihtiyacini hesaplasana bi. benimki 1800 :)
36 beden pantolonlarına sığmıyorum ama hayret verici şekilde diğer herşeyleri 36 beden oluyor ya senin semocuğum?
36 pantolon olmuyo canim, benim popo masallah arkaya dogru sepet gibin :-D
çok beğendim semoşcan güle güle giy hayatım ben de geçtiğimiz hafta şunu aldım
http://www.hm.com/tr/product/22663?article=22663-A
oh lala sexyyy
sende gule gule giy canim :-*
ben bugün eve 5 ten sonra gelebildim
haliyle geç yedim biraz
kahvaltı
biraz omlet,biraz domates ,5 zeytin 1 dilim ekmek
öğle
1 kutu ayran ve çok çok küçük bir parça pide
akşam
tarhana çorbası ,yoğurt ,küçük bir parça haşlanmış tavuk
İyi aksamlr kizlar bende gunu zamaninda kapatim umarim bu satten sonra cay disinda birsey yemem
Aksam bir tabak etli yesil fasulye bir hindiba ve 125gr yogurt yedim birde ogledn sonra %100 portakl suyu 300mlkalorisi 120
Bundan sonra menumu aksamlari toplu olarak yazmaya calisirim
Kuzum kalori hesabini nasil yapabilirim.. Bende merak ettim kendimi..
Sözde kilo vermeye yardımcı ama ishal yapıyo sadece.ishalin yanında bi de şişkinlik ne güzel göbeğim küçükmüştü 2 gündür fena şiş. Herhalde reglden canım bende bişi bulamadım valla artık
evet böyle şeyler bağırsaklarda tembelliğe yol açıyormuş kızlar uzun vadede tehlikeli yani ,arada olabilir tabi bence de :)Ctesi gece bende bisey denedim, ishal etkiliydi, o gun ayari kacirmistim biraz cunku.. Mahvoldum.. Oyle bi karnim sistiki anlatamam.. Oturunca katlanmiyodu o sekil yani.. 2 gun surdu. İcme bence sen onu, yedekte tut.. Kaloriyi yada miktari abarttigin gunlerde can simidi olarak kullan bence arkadasim..
Tesekurlerİlk gun icin cok bence basarili arkadasim.. Kac yasindaydin sen?
kızlarrrrrr ben geldim eve şimdi sizlere sabahtan beri yediklerimi yazacağım söyleyin bakiim iyimi kötümü
sabah: 2 yumurta 1 domates marul roka kuzukulağı eşliğinde ve pulbiberli yanında yeşilzeytin ve peynir
ara:1 bardak tarçınlı süt( semocumun tavsiyesi kesinlikle şeker isteğimi kesti)
arkadaşa gittim sonra malum orada: 1 dilim çok ince peynirli börek 1 çorba kaşığı kısır 4 çorba kaşığı yoğurtlu havuç( bu biraz fazla oldu ama hiçbişey yemiyosun demesinler diye yedim çünkü en masumu oydu) iki ısırık kadarda oğlumdan artan kek yedim.
2,5 litre su ve 1bardak yeşilçay içtim.yatarkende elma krom içicem.ballı sirkeliyide yapıcam ama evde bal yok alalım başlıcam onada.
neyse hanımlar öyleyin bakalım dayaklıkmıyımaferinlikmi :13:
bide ne dikkatimi çekti söyleyim hiç birisini isteyerek yemedim aslıcım sen yemeyebilirsin deselerdi inanın yemezdim hiç canım istemedi zorla yedim yani.buda sizin sayenizde çoook teşekkür ederim hepinize.
Gecmis olsun Anteplim cok derinse bi pansuman yaptr derim.
Bugunki menum
kahvalti 1 haslanmis yumurta biraz suzme peynir 1 dilim ekmek bir bardak sekersiz cay bir cay kasigi bal 4-5 tatli kasigi nutella( ve biryesil zeytnle jambon
oglen bir tabak karnibahar iki kasik pilav bir dilim bugday ekmek 2 nugget
aksam yagsiz tuzsuz brokoli havuc patates azck yogurt bur dilim ekmek ve 5 te kapattim ins yarnda boyle azcik yerim(
Ölcek miktarina bakarsak cok iradeli!!!Icerigide fena sayilmaz, ben senin kadar basarili olamazdim, cumartesi bunu gördüm. Yani müthis kurulu bir sofrada kendime hakim olamadim. Evet eskisine göre cok daha az yedim, ama diyetteki biri icin yinede katastrofdu Hala o gün ici aglayasim var :2: :2:
O yüzden senin miktar icin seni tebrik ederimmmmmmmm
Selam kızlar bende hemen yediklerimi yazayım. Sabah az omlet domates salatalık az peynir 1 dilim ekmek 2 gibi 1 elma akşamda 150 g balık salata ve 2 çilek:) aralarda hep bitki çayı içiyorum ama zayıflamam durdu aanki yaa(( fazla mı bu yediklerim? Ayrıca bugün çok acıktım
haaa anladimmmm senin naz yapasin duttu :-D
36 pantolon olmuyo canim, benim popo masallah arkaya dogru sepet gibin :-D
oh lala sexyyy
sende gule gule giy canim :-*
kızlarrrrrr ben geldim eve şimdi sizlere sabahtan beri yediklerimi yazacağım söyleyin bakiim iyimi kötümü
sabah: 2 yumurta 1 domates marul roka kuzukulağı eşliğinde ve pulbiberli yanında yeşilzeytin ve peynir
ara:1 bardak tarçınlı süt( semocumun tavsiyesi kesinlikle şeker isteğimi kesti)
arkadaşa gittim sonra malum orada: 1 dilim çok ince peynirli börek 1 çorba kaşığı kısır 4 çorba kaşığı yoğurtlu havuç( bu biraz fazla oldu ama hiçbişey yemiyosun demesinler diye yedim çünkü en masumu oydu) iki ısırık kadarda oğlumdan artan kek yedim.
2,5 litre su ve 1bardak yeşilçay içtim.yatarkende elma krom içicem.ballı sirkeliyide yapıcam ama evde bal yok alalım başlıcam onada.
neyse hanımlar öyleyin bakalım dayaklıkmıyımaferinlikmi :13:
bide ne dikkatimi çekti söyleyim hiç birisini isteyerek yemedim aslıcım sen yemeyebilirsin deselerdi inanın yemezdim hiç canım istemedi zorla yedim yani.buda sizin sayenizde çoook teşekkür ederim hepinize.
Zayiflaman duruyor, ama karnin acikiyor, enterasan. Karninin acikmasi güzel bir sey, en azindan midenin bosaldigini hissediyorsun, yani yediklerini yaktigini. Bu demek ki yakinda vereceksin, insallah
Ben bundan iki hafta öncesine göre dehset az yememe ragmen, karnim hic acikmiyor, ve bu normal degil bence!!! Bugün en son 3 te yedim ve su an saat 10 , ama benim acligim yok, cok su ictigimizden olabilri mi ya. Yada bünyede aliskanlik mi oluyor :44::44::44:
Kızlar günaydın
Umarım herkes iyidir. Valla ben süperim çok şükür, bugün tartıda -700 gr gördüm
Artık düz 70 kiloyum kızlarrrr
Ve bi daha da 7 yle başlayan bişey görmek istemiyorum tartıda
Sabah gene 2 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim bu arada ...
günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)
ya evet canım dün mesajını gördükten sonra baktım çok faydalı gerçekten almam gereken klori miktarı 1313 çıktı benim dün yediklerim 752 cal miş mesela çok sevdim ben siteyi teşekkürler tavsiyen için...ben fittingo adlı siteye üye oldum cal hesabı yapıosun çok iyi frenlio
thanks velantinnn çok mutluyum bu sabahAslıcanAlnının akıyla çıkmışsın ziyafetten bravo
Kızlar günaydın
Umarım herkes iyidir. Valla ben süperim çok şükür, bugün tartıda -700 gr gördüm
Artık düz 70 kiloyum kızlarrrr
Ve bi daha da 7 yle başlayan bişey görmek istemiyorum tartıda
Sabah gene 2 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim bu arada ...
bende kendime şaşırdım zaten eski bende diyeti falan unutup yerdi. ama size hesap vercem diye yemedim valla hiçte canım istemedi zaten aferim banaZeyas tebrikler babyValla ben olsam 1 tabak kısır, 2 börek ve 1 dilim kek yiyip, yoğurtlu havuçtan da 2-3 çatal alırdım herhalde. Kısıra da her türlü hamur işine de bayılırım ben, kesin tutamazdım kendimi. Sen bu sınavı gayet iyi atlatmışsın tatlım:81: :81:
günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)
kızlar herkeslere kocaman kocaman günaydınnnnntavsiyeleriniz işe yarıyor kızlar 2 gündür ekmek ve tatlı yok hayatımda ve nimetlerini toplamaya başladım. zincirlerimi kıracağım sanırım bu hafta.1 kiloya bile razıyım yeterki gram değil kilo olsun artık bu arada kızlar senbenberen arkadaşımızın tavsiye ettiği fittingo adlı siteye üye oldum aşırı faydalı bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?