yok hiç açlık çekmedim düşünsene öğlen orta boy full karışık bi pizza yemişim vucüt gerekli herşeyi alıyor akşam acıkmıyordum ..ve tam tersi sabah kalktığımda o kadar dinç uyanıyordum kiÇok aç bırakmışsın kendini saglıklı degilki
yaniÖyle desene zaten pizza bir günlük alman gereken kalori
yani
canım ne istediyse yedim bu sayede akşam hiç bişeyde gözüm kalmadı annem bazen pasta kek falan yapardı akşamları yiyelim diye ben yemezdim hakkımı ayırır sabah yerdim nasılsa sabah yicem diye de rüyalarıma girmezdi
Bende çok yaparım eşime pasta börek çörek dayanıyorum yememeye ne yapayımyani
canım ne istediyse yedim bu sayede akşam hiç bişeyde gözüm kalmadı annem bazen pasta kek falan yapardı akşamları yiyelim diye ben yemezdim hakkımı ayırır sabah yerdim nasılsa sabah yicem diye de rüyalarıma girmezdi
Bende ögleden önce yediklerinden kilo alınmaz diye duymuştumBende çok yaparım eşime pasta börek çörek dayanıyorum yememeye ne yapayım
Aslında gündüz istediğini yesen akşam canın istemiyor istese bile yarın sabah yerim aynısını diyip iradeni koruyabiliyorsun gözün kalmıyor hiç bişeydehoşgeldin benimde bir arkadaşım öyle kilo verdi ama ben gündüz pasta kek pizza yesem akşamda allah ne verdiyse yerimm
pasta böreğe kim hayır diyebilir kiiiBende çok yaparım eşime pasta börek çörek dayanıyorum yememeye ne yapayım
Het misafir geldiğinde 3 4 çeşit yapıyorum annemler perşembe köyden gelicek gazete baklavası yaptım düşün halimi :-((pasta böreğe kim hayır diyebilir kiii
Aslında gündüz istediğini yesen akşam canın istemiyor istese bile yarın sabah yerim aynısını diyip iradeni koruyabiliyorsun gözün kalmıyor hiç bişeyde
Ya tabiki hergün yememek gerek ama canım çok istiyorsa haftada 1 gün sabah kahvaltısında yesen hiç bi zararı olacağını düşünmüyorum benim öyle dediğime bakma hergün börekler pastalar havada uçuşmuyordu benim de ama canım istediği zaman yedim mesela yaş pasta istedi canım gündüz yedim 1 dilim öyle 3-4 dilim yemedim tabikide zaten okadar fazla yemekte istemedi canım çünkü istediğim zaman yiyebileceğimi biliyordum.. bu arada geçmiş olsun canım pko zayıfladıkça iyileşen bi hastalık umarım seninde iyileşir..benim bünyeme şeker ve kh çok kilo yapıp şiriiryor ben gündüz poça börek yesem hiç bişiy yemesem yine kilo yapıyor maselef pko var birde hemen etkiliyor cildimi bile etkiliyor
Ya tabiki hergün yememek gerek ama canım çok istiyorsa haftada 1 gün sabah kahvaltısında yesen hiç bi zararı olacağını düşünmüyorum benim öyle dediğime bakma hergün börekler pastalar havada uçuşmuyordu benim de ama canım istediği zaman yedim mesela yaş pasta istedi canım gündüz yedim 1 dilim öyle 3-4 dilim yemedim tabikide zaten okadar fazla yemekte istemedi canım çünkü istediğim zaman yiyebileceğimi biliyordum.. bu arada geçmiş olsun canım pko zayıfladıkça iyileşen bi hastalık umarım seninde iyileşir..
oo baklava mııHet misafir geldiğinde 3 4 çeşit yapıyorum annemler perşembe köyden gelicek gazete baklavası yaptım düşün halimi :-((
toz-pembe ben sporda yapıyorum canım sabah 6 da 45 dk leslie 100 mekik
canım benim allah bağışlasın evlatlarını maşallahhhhaa evet ona bende katılıyorum canın isteyince yiyeceksin azda olsa
benm geöti şükür ik oglum var reglim düzenli ama işte adı üstüne pko hastalıgın nüks etme oranı çok fazla,
simit bölgesi kalınlaşıyor direk pasta börek yedigimde tabi abartıp yiyorum ben
hunharc yeme düzenim var
canım benim allah bağışlasın evlatlarını maşallahhh
canın bişeyi çok istediğinde sabah yemeye özen göster sabah yediğin şeyleri vücut akşama kadar yakıyor zaten ama akşam hiç yememen lazım bak 3 gün sadece 3 gün akşam hiç bişey yeme 3. gün tartıl nasıl farkettiğini görüp devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?