Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Çok aç bırakmışsın kendini saglıklı degilki
yok hiç açlık çekmedim düşünsene öğlen orta boy full karışık bi pizza yemişim vucüt gerekli herşeyi alıyor akşam acıkmıyordum ..ve tam tersi sabah kalktığımda o kadar dinç uyanıyordum ki

Öyle desene zaten pizza bir günlük alman gereken kalori
yani
canım ne istediyse yedim bu sayede akşam hiç bişeyde gözüm kalmadı annem bazen pasta kek falan yapardı akşamları yiyelim diye ben yemezdim hakkımı ayırır sabah yerdim nasılsa sabah yicem diye de rüyalarıma girmezdi

kızlar ben bir süre eve gittiigmde yiycem saat 7 ggbi sanırım 70 kiloya inenen kadar böyle yapıp sonra 5 te kesicem yemeyi

hoşgeldin benimde bir arkadaşım öyle kilo verdi ama ben gündüz pasta kek pizza yesem akşamda allah ne verdiyse yerimm

Bende çok yaparım eşime pasta börek çörek dayanıyorum yememeye ne yapayım

hoşgeldin benimde bir arkadaşım öyle kilo verdi ama ben gündüz pasta kek pizza yesem akşamda allah ne verdiyse yerimm
Aslında gündüz istediğini yesen akşam canın istemiyor istese bile yarın sabah yerim aynısını diyip iradeni koruyabiliyorsun gözün kalmıyor hiç bişeyde

Aslında gündüz istediğini yesen akşam canın istemiyor istese bile yarın sabah yerim aynısını diyip iradeni koruyabiliyorsun gözün kalmıyor hiç bişeyde

benim bünyeme şeker ve kh çok kilo yapıp şiriiryor ben gündüz poça börek yesem hiç bişiy yemesem yine kilo yapıyor maselef pko var birde hemen etkiliyor cildimi bile etkiliyor

benim bünyeme şeker ve kh çok kilo yapıp şiriiryor ben gündüz poça börek yesem hiç bişiy yemesem yine kilo yapıyor maselef pko var birde hemen etkiliyor cildimi bile etkiliyor
Ya tabiki hergün yememek gerek ama canım çok istiyorsa haftada 1 gün sabah kahvaltısında yesen hiç bi zararı olacağını düşünmüyorum benim öyle dediğime bakma hergün börekler pastalar havada uçuşmuyordu benim de ama canım istediği zaman yedim mesela yaş pasta istedi canım gündüz yedim 1 dilim öyle 3-4 dilim yemedim tabikide zaten okadar fazla yemekte istemedi canım çünkü istediğim zaman yiyebileceğimi biliyordum.. bu arada geçmiş olsun canım pko zayıfladıkça iyileşen bi hastalık umarım seninde iyileşir..

haa evet ona bende katılıyorum canın isteyince yiyeceksin azda olsa
benm geöti şükür ik oglum var reglim düzenli ama işte adı üstüne pko hastalıgın nüks etme oranı çok fazla,
simit bölgesi kalınlaşıyor direk pasta börek yedigimde tabi abartıp yiyorum ben
hunharc yeme düzenim var

Het misafir geldiğinde 3 4 çeşit yapıyorum annemler perşembe köyden gelicek gazete baklavası yaptım düşün halimi :-((
oo baklava mıı
ye sende ama akşam yeme sakın sabah 1 dilim ye öğlen 1 dilim ye akşam elini sürme canın çekerse de sabah yicem nasılsa diye düşün 1 bardak tarçınlı süt iç tatlı isteğin hemen geçer
toz-pembe ben sporda yapıyorum canım sabah 6 da 45 dk leslie 100 mekik

oo süper sporla desteklersen fit ve sıkı bir vücudun olur inşallah.. ben yürüyorum bekarken 23 dk sürüyordu ev iş arası şimdi evlendim biraz daha uzak evim sadece sabah yürüyorum 35-40 dk sürüyor
birazsa sumo squat yapıyorum daha öncede çok yaptım basenleri inceltiyor popoyu sertleştirip sıkılaştırıyor

canım benim allah bağışlasın evlatlarını maşallahhh
canın bişeyi çok istediğinde sabah yemeye özen göster sabah yediğin şeyleri vücut akşama kadar yakıyor zaten ama akşam hiç yememen lazım bak 3 gün sadece 3 gün akşam hiç bişey yeme 3. gün tartıl nasıl farkettiğini görüp devam edeceksin

valla ben o yolumu denesem bunumu diye diye oldum 76 kilo

şimdi şöyle düşündüm sabah 8 de kahvaltı
12-1 öglen yemegi
saat :4 gibi bri ara
akşamda evde yiycem en geç 7 de yerim zaten
peynirli salata
ton balıklı salata
çorba-yogurt gibi hafif menüler yapıcam 10 kilo verdikten sonrada direk kescicem akşam yemgini

ya işte irade yoka rtık ben zamnında 38 kilo veridm şimdi 3 kilo veremiyorum bünyeyi çokta aç bırakmamak lazım
dedimya hangi yola gidicem şaırmış durmdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…