Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

5den sonra yemiyim diyorum ama yogunluktan atistiramadigimdan ac kaliyorum aksam agir seyler yememeye gayret gostercem tamam ceviz meyve olayi mantiklii atistirabilirim gunduz aksamda bol su ve cok acsam yogurt yicem ne dersiniz ozlm89 Nare83 S Selcenay

Kizlar kendimizi sevklendirelim yaa gercektenn bu kis formumuzu duzene sokalim insanin kendine özgüveni geliyor. Inaniyorum buna...

Canım yinede akşam hafif bişeyler yemeye çalış yogurt senş tok tutmaz söyle düşün şimdi yogurt yersen devamlı bir süre sonra yemek yemeyw başlarsan bu sefer kilo alırsın

Zayıflık eşittir özguven katılıyorum buna

Kış dönemi kilo vermek için çok uygun bir dönem bende 4:30 da bir elma badem süt yedim ama eve geldim hom ini gırtlak yedim acaba 5 değilde eve geldiğimde mi bişeyler tüketsem bilemedim

ah pembe ahhhh amacım bu ama bir türlü başaramıyorum ki benim simitleirm var
akşam 5 ten sonra yemezsem eger belin incleip migdem bile dümdüz oluyor
aynen canım akşam yemeyince direk farkediyorsun vücutta ki değişimi sabretmemiz lazım birbirimize destek olalım

günaydınn kızlarr birbirimize destek olalım akşam yemeyelim lütfenn ben dün yemek yemedim film izlerken 1 avuç çekirdek yedim ve şekersiz kahve içtim istersek olur en son 5 te 1 adet kuru kayısı yemiştim ... çekirdek yemesem iyiydi onun pişmanlığı var üstümde bugün daha iradeli olucam

Bende dün öglen 3 de 1 tabak sarma 2 kurabiye 2 küçük baklava yedim birdaha yemedim acıkmadım gerçi sol kasıgım çok agrıyor iştah kalmıyor

kahvaltımı yaptım işe geldim
valla hergün diyete başlayıp bırakmaktan bıktım kızlar nasıl yapcaz bilmiyorum

şu akşam yemleirni kesemiyorum bir türlü

gun icerisinde seni tok tutacak yiyecekler yemege calis aksama gerek kalmasin eger aksam cok acikirsan sade nescafe ic istahini kapatir.

gun icerisinde seni tok tutacak yiyecekler yemege calis aksama gerek kalmasin eger aksam cok acikirsan sade nescafe ic istahini kapatir.

olmuyor işte ya kapanmıyor ondan atıyorum bundan atıyorum agzıma
acaba diyorum , 70 kiloya inene kadar akşam evde salata çorbamı yesem ?

aslında öglende güçlü yiyorum ben
iş yerind eçıkıyor yemek mesela bugün
ezo gelin çorba lazanya ve salata var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…