corba ve salata aksam cok gec yenmedigi surece bir sorun olmaz diye dusunuyorum. en azindan belli bir kiloya inene kadar bu sekilde devam edebilrisin. bnde aksamlari cok.zorlaniyorum iki saat yol eve gidene kadar suruyor yol bile aciktriyr. ama ertesi gun verdigim kiloyu gorme istegi daha baskın cikiyor kendimi bi sekilde motive etmeye calisiyorum.olmuyor işte ya kapanmıyor ondan atıyorum bundan atıyorum agzıma
acaba diyorum , 70 kiloya inene kadar akşam evde salata çorbamı yesem ?
aslında öglende güçlü yiyorum ben
iş yerind eçıkıyor yemek mesela bugün
ezo gelin çorba lazanya ve salata var
corba ve salata aksam cok gec yenmedigi surece bir sorun olmaz diye dusunuyorum. en azindan belli bir kiloya inene kadar bu sekilde devam edebilrisin. bnde aksamlari cok.zorlaniyorum iki saat yol eve gidene kadar suruyor yol bile aciktriyr. ama ertesi gun verdigim kiloyu gorme istegi daha baskın cikiyor kendimi bi sekilde motive etmeye calisiyorum.
kaç kilosun sen ?[/QUOTE
ben ayin 19 unda basladim dun bir haftam doldu 79.4 le basladim suan 76.2 yim
sabah: bir bardak nesfit yada kucuk peynir iki ceri domates bol maydanoz ve kucuk bir ekmek
oglen: corba bir cesit ana yemek yogurt
aksam meyve yada ayran ve 5 adet eti form
is yerinde yiyorum hep evden getrmiyorum
Birbirimize destek verelim burdan canımseninde iş yerinde çıkıyor yemek desene
akşamda etiform yiyip kapatıyorsun günü anladıgım kadarıyla ayy inşş sendeki aizm ve istikrarı ityorum bende
kilomuzda yakın ben bu topige geldigiimdne beri bu kruralı uygulamak isityoum ama olmuyor(
hadi bakalıms eninde kilon bana yakınmış valla aizmlendirdin beni
yanımda ceviz, küçük süt , elma filan var
amaa eve gidiyorum 6:30 da bi canava r çıkıyor içimden
walla ben esime disardan bile siparis verdirmek istedigim gunler oldu son anda geri dondum. cok aciktgim gun oluyr bu sefer hersey gozumun onnden gtmiyor fakat esiminde vermemi bu kadsr istedigini anlamam frenlememi sagliyor. surekli bozuyorum olarak gozunde gozukmek istemiyorum artik. evwt is yeri duzenli yapmami sagliyor balik tavuk et secenegim oluyor en azindan besinsiz kalmiyorum sebzede cikiyor her gun
dün sabah 1 tane küçük şişe kefir içtim 2 tane kuru incir yedimok o halde kızlar yedikleirmi yazıp çıkayım bende akşamalrı
toz-pembe sen sadece 2 kayısımı yedin dün süt ekle bence ?
birde aslında sıcak su keisyor insanı gider gitmez sıcak su içeyim
birde herbellife çayını adım ondan içiyim
dün sabah 1 tane küçük şişe kefir içtim 2 tane kuru incir yedim
öğlen tabldot yemek söyledim iş yerine
ezogelin çorba ıspanak yemeği bulgur pilavı
saat 4-5 gibi 2 gün kurusu kayısı
akşam sadece şekersiz kahve ve 1 avuç kadar çekirdek yedim canım
bide rahatsızım bi kaç gündür bugünde regl oldum
canım pek bişey istemiyor karnım kocaman oldu ödem yüzünden
Dışardan söylüyoruz canım biz ofiste yemek pişmiyor ya dışarı çıkıp yiyoruz yada osfise bişeyler söylüyoruz zaten 5 kişiyizyemek çıkmıyor sanırım iş yerinde kendin mi ayarlıyorsun
Ay uzun zamandır yemeyince çok suçluluk duydum şimdi sen walla böyle diyince içime su serpildiarada bi yemek lazımmm niye üzüllüyorsun ki
dengelersin akşama bişiy olmaz
Ay uzun zamandır yemeyince çok suçluluk duydum şimdi sen walla böyle diyince içime su serpildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?