Ben diyim 5 dilim sen de 8 dilimne kadar yedin ki
Ben diyim 5 dilim sen de 8 dilim
bugunki menu
sabah: bir dilim peynir, 2 ceri domates maydanoz biraz ekmek
oglen: 4 tane izmir kofte bir kase kadar zygali pirasa
ara; ayran
az once 5 olmadan kapanis bir elma
2 litre su ve iki yesilcay icildi
Ewet canım öyle yapıcam bugünki yediğim ekmekler yarın tırmalıcakyarı hiç karbonhidrat yeme telafi edersin
akşam bol balık salata ye
Ben herbalife la 12 kilo vermiştim hiçde düzenli
kahvaltı
peynir
8 zeytin
domates-salatalık 2 köy biberi
öglen
1.5 ince dlm lazanya
1 kepçe ezogelin çorba
yeşil salata
akşam az önce
1 elma
200 ml süt
eve gidince inş bogazım durur bol bol sıcak su içicem birde herbel çayı
Ben herbalife la 12 kilo vermiştim hiçde düzenli
Kullanmadan annemde 30 kilo fiyatları pahalı olmasa alıcaktım yeniden
az oz yemeye calisyorum kardesimin dugnune bayagi bi gtmesi lazim bu arada sicak su ne icin bi faydasi varmi bende iceyim
Ne bileyim ben sewiyordumben bi arkadaşın sırarrı yüzünden sadece çayını aldım ama hiç bir espirisi yok ya
siyah çay yeşil çay ve bir kaç bitkinin birleşimi
ve çok pahalı
Ne bileyim ben sewiyordum
Hımmm anladım canım ya ben belkide çok sewiyordum ondandır tekrar istemem birde tabi bi ton para veriyosun içiyosunsabah akşam içsen muzlu çikolatalı sütü öglen yemek yesen yine giderr yani bende ısrar etti o sebepten aldm
Hayırdır ne yaptın ki canım bende bugün göçtüm ekmek yedimHayirli aksamlar kizlarrr
Evetttt yazalim bgn ne dedik bakalim :) basliyorum...
Sabah kepek ekmegine tost domates salata
Oglen 12.30da corba patates salata
5de cay ictim arada su ictim ama az ictim sanirim :/ birde bgn balik yedim ama 7deve gun guzel giderken son vurusu yaptim sanirim batirdim :) :)
Aslında herkes kendi çapında yediklerine dikkat etmeye çalışıyorArkadaşlar bende bu gün aranıza katıldım. Öğlen biraz fazla kaçırdım. Annecim çok güzel şeyler yapmıştı. Bir de abur cubur yedim dayanamadım. Ama akşam 17.00 dan beri hiç bir yemedim. Bir fincan sade türk kahvesi ve 1 fincan yeşil çay içtim sadece. Şu an açlık yok. Aşırı rahatım. Öğle yediklerim gitmedi galiba. Sizlere bir şey sormak istiyorum. 2000 sayfayı okumaya üşendim. Gündüzde diyet yapıyor musunuz? yoksa sadece akşam 17.00 dan sonra yemeyerek mi zayıflıyorsunuz?
Yarında elma diyetine başlıcam. 1 saatir okuyorum. 8 günde 10 kilo falan verenler olmuş. 10 kilo fazlam var zaten . onu versem sevinçten 2 günde yiyip geri alırım :)Aslında herkes kendi çapında yediklerine dikkat etmeye çalışıyor
Hayırdır ne yaptın ki canım bende bugün göçtüm ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?