Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ya işte irade yoka rtık ben zamnında 38 kilo veridm şimdi 3 kilo veremiyorum bünyeyi çokta aç bırakmamak lazım
dedimya hangi yola gidicem şaırmış durmdayım ben
bana sorarsan canım akşam yemeğini hayatından çıkar derim çok faydasını göreceksin sabah daha dinç uyanacaksın vücut midedeki yemekle değil kendini yenilemekle uğraşıcak

Benide acayip sıkılsştırdı canım 1 2 sayfa önce fotograf paylaştım ordan bakarsın bana kilo aldıran şeker ondan dolayı bıraktım zaten zorlansamda yemem

bana sorarsan canım akşam yemeğini hayatından çıkar derim çok faydasını göreceksin sabah daha dinç uyanacaksın vücut midedeki yemekle değil kendini yenilemekle uğraşıcak

ah pembe ahhhh amacım bu ama bir türlü başaramıyorum ki benim simitleirm var
akşam 5 ten sonra yemezsem eger belin incleip migdem bile dümdüz oluyor

Benide acayip sıkılsştırdı canım 1 2 sayfa önce fotograf paylaştım ordan bakarsın bana kilo aldıran şeker ondan dolayı bıraktım zaten zorlansamda yemem
Tarçınlı süt bana dokunuyor canım feci gaz yapıyor

Ne yemek yaptıysam ondan yiyprum canım çok yağlı olmayacak tatlı yok abur cuburda olmayacak onun oyalanacagı bişeyler ver o arada yersin

Kaç aylık canım benimki 8 aylık o yüzden sabahın 6 sında yapıyorum
Canım benimkide ekim 4 de 5 aylık olacak ama benim kızım da ne gece uykusu war ne gündüz ben ancak eşim geldiğinde ne yapabilirsem o ondada düşün ütü mü yapayım temizlikmi yemek mi çamaşırmı ay yazarken bile yoruldum

kızlar valla kolay gelsin siiz okuyunca nasıl büyütmüşüm diyorum benimkiler ikiz birde
diete başladıgımda 15 aylıkalrdı zman 38 kilo verdim
ama daha düzenliydi sizinkilere göre büyüdüke rahatlasrınz

İnşallah canım ben bu kadar koşturmaya kilo veremedim malesef +bende pko guatr ve insülin direnci var çok zor kilo veriyorum

Merhaba kizlarr ya benn en son 12.30da yedim ve isten cikana kadar yani 6.30 a kadar bisey yemedim yogunluktan eve gelincede haliyle cok acikiyorum yogurtla geciktiriyodum ama dayanamiyorum ya napacagimmm nasill bi yontem bulsam
S Selcenay Nare83 ozlm89

Bişeyler hazırla desem yorgunum diyorsun en iyisi iş yerinde atıştırman lazım kendini aç bırakma çok halsiz kalırsın

İşlerine bişeyler götür süt ceviz meyve olmaz öyle iş çıkışı bişeyler ye mutlaka

Bende geldim öküz gibi yedim nasıl bir çözüm bulmaz ya

17 sonrası bogazi tutunca cidden güzel gidiyor kilo ama irade yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…