bana sorarsan canım akşam yemeğini hayatından çıkar derim çok faydasını göreceksin sabah daha dinç uyanacaksın vücut midedeki yemekle değil kendini yenilemekle uğraşıcakya işte irade yoka rtık ben zamnında 38 kilo veridm şimdi 3 kilo veremiyorum bünyeyi çokta aç bırakmamak lazım
dedimya hangi yola gidicem şaırmış durmdayım ben
Benide acayip sıkılsştırdı canım 1 2 sayfa önce fotograf paylaştım ordan bakarsın bana kilo aldıran şeker ondan dolayı bıraktım zaten zorlansamda yememoo baklava mıı
ye sende ama akşam yeme sakın sabah 1 dilim ye öğlen 1 dilim ye akşam elini sürme canın çekerse de sabah yicem nasılsa diye düşün 1 bardak tarçınlı süt iç tatlı isteğin hemen geçer
oo süper sporla desteklersen fit ve sıkı bir vücudun olur inşallah.. ben yürüyorum bekarken 23 dk sürüyordu ev iş arası şimdi evlendim biraz daha uzak evim sadece sabah yürüyorum 35-40 dk sürüyor
birazsa sumo squat yapıyorum daha öncede çok yaptım basenleri inceltiyor popoyu sertleştirip sıkılaştırıyor
Benimkide aynı canım çorba yap iç yada akşamdan yap yemegini benim kuzımda çok yaramaz yedirmiyor ben öyle yapıyorumBenim minnoş uyumadığı için akşam saatim karışıyor ya
bana sorarsan canım akşam yemeğini hayatından çıkar derim çok faydasını göreceksin sabah daha dinç uyanacaksın vücut midedeki yemekle değil kendini yenilemekle uğraşıcak
Tarçınlı süt bana dokunuyor canım feci gaz yapıyorBenide acayip sıkılsştırdı canım 1 2 sayfa önce fotograf paylaştım ordan bakarsın bana kilo aldıran şeker ondan dolayı bıraktım zaten zorlansamda yemem
Nasıl yiyorsun peki ben şuan onunla uğraşıyorum uyusaki karnımı doyursamBenimkide aynı canım çorba yap iç yada akşamdan yap yemegini benim kuzımda çok yaramaz yedirmiyor ben öyle yapıyorum
Kaç aylık canım benimki 8 aylık o yüzden sabahın 6 sında yapıyorumBugün kızım leslie yapmama izin vermedi akşam yapıcam inşallah
Bende 100 mekik çekiuorum hergün canımhttp://www.fitnessaktif.com/100-mekik-programi-hafta-1/ Burdaki programada başlıcam hayırlısıyla ama cadı kızım müsade ederse
Canım benimkide ekim 4 de 5 aylık olacak ama benim kızım da ne gece uykusu war ne gündüz ben ancak eşim geldiğinde ne yapabilirsem o ondada düşün ütü mü yapayım temizlikmi yemek mi çamaşırmı ay yazarken bile yoruldumKaç aylık canım benimki 8 aylık o yüzden sabahın 6 sında yapıyorum
Maşallah canım bende başlıcam inşallah artık 80 olmak istiyorum sonrada eski kiloma dönmekBende 100 mekik çekiuorum hergün canım
İnşallah canım ben bu kadar koşturmaya kilo veremedim malesef +bende pko guatr ve insülin direnci var çok zor kilo veriyorumkızlar valla kolay gelsin siiz okuyunca nasıl büyütmüşüm diyorum benimkiler ikiz birde
diete başladıgımda 15 aylıkalrdı zman 38 kilo verdim
ama daha düzenliydi sizinkilere göre büyüdüke rahatlasrınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?