Şuan için benimde doğum öncesi kiloma dönmem için10 kilom var ama elma sewmeyenlerdenimYarında elma diyetine başlıcam. 1 saatir okuyorum. 8 günde 10 kilo falan verenler olmuş. 10 kilo fazlam var zaten . onu versem sevinçten 2 günde yiyip geri alırım :)
Yarın bende saf protein günü yapıcam bence sende deneYani o baligi yememem lazimdii yaaa :/ bu iradesizligi ne yapicaz yaa bizz
o nasıl oluyo ki tatlımYarın bende saf protein günü yapıcam bence sende dene
Yani yumurta tavuk et vs bunlarla besleniyosun peynir bi newi dukan diyeti canımo nasıl oluyo ki tatlım
Amin canımgünaydın kızlarrrr güze l günler olsun inşş
kaçakmaksız geçiridm sayılır dünü
darısı diger günleirn baına olsun inşşş
Canım aslında en fazla 5illa 7 gün kilona göre yapıyosun ve kilo veremesende hafifliyosungunaydin protein gunu tek bir gunmu yapiliyor ve nasil bir faydasi bilgi verebilir misiniz
benim et ürünleriyle çok aram yok. tavuk yerim ama onu da 2 öğün yesem bir hafta yiyememYani yumurta tavuk et vs bunlarla besleniyosun peynir bi newi dukan diyeti canım
dün 5 ten sonra yemek yemedim. Bu günde elma diyetine başladım. Çok deli kilo verenler olmuş abla. 8 günde 10 kilo 6 günde 5 kilo falan.günaydın kızlarrrr güze l günler olsun inşş
kaçakmaksız geçiridm sayılır dünü
darısı diger günleirn baına olsun inşşş
Doğru walla annem de de cumartesi gün war bakalım ne yapıcazproteinde güzel gidiyor kilo bende iki gün yapıcam hafta sonu
cuma çocukalrın dogum günü var
ama yemiycme bişiy agzımı vurunca geliyor devamı
abla sabah 1 2 dilim ekme peynir zeytin domates salatalık ve yeşillik yeniyor. Hattab isteyen 1 tane yumurta ekleyebiliyor. Bende sabah nasıl olsa alınması gereken çoğu şey alınıyor diye düşündüm. Verenlerin yorumlarını baya okudum. Netten de okudum. Bir kadın 10 kilo vermiş ve sadece 1 kilo almış oda bir sene sonra . Yani tamamen elma değil. Öğle ve akşam için elma.merve o kilolalr hızla geri gelir ya tek beisnle diyetmi olur
1 hafta deniycem abla. Sonuçları sizinle de paylaşırım. Ümitliyim ama bakalım. 10 kilocuk versem yeter.anladım cnm kilo vermek için her yol mübahtır dene a bakalımm
Başarılar inşallah güzel sonuçlar alırsın1 hafta deniycem abla. Sonuçları sizinle de paylaşırım. Ümitliyim ama bakalım. 10 kilocuk versem yeter.
inşallah. inşallah herkes denedikleriyle istediği kilolara ulaşır.Başarılar inşallah güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?