kızlar selam dün akşam yemek yedimm
hastayım dün sabah şekersiz sütsüz kahve ve2 kuru kayısı yedim
öğlen canım istemedi pek yarım kase mercimek çorbası 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim sadece
akşam anneme gittik mangal yakmışlar canım gene istemiyordu ama hastayım diye annem ısrar etti 5 tane falan küçük balık yedim yanında birazda közlenmiş kırmızı biber salatası
bugün gene aynı şey olabilir saat 4 te hastanede randevum var aç gitmem gerek kan tahlili için... öğlen yemek yemicem bugünde bakalım akşama neler olucak halama davetliyiz çaya pasta börek yemesem bari
Evet birazdan hastahaneye gidicem bişey yemedim öğlen acıktım valla zor saatler beni bekliyor akşam halama gidince saldırmam yiyeceklere inşallahprotein ve az salata yemişsin bişiy olmaz ondan
ama pasta börek işine girme derim devamı geliyor çünkü :8
Geçmiş olsun inşallah saldırmazsın diyelimEvet birazdan hastahaneye gidicem bişey yemedim öğlen acıktım valla zor saatler beni bekliyor akşam halama gidince saldırmam yiyeceklere inşallah
Arkadaşlar merhabalar belki size motive eder diye yazmak istedim ben 67 kilodan 1 sene icinde55 kiloya düştüm aksam yenegini keserek ve hala aksamlari az yiyorum kilomu korumak icin bu bir sene uzun ve zor geçti aralarda biraktim sonra tekrar devam ettim diyete.kararlılık çok onemli bıraktığınız an diyeti kilolar fazlasiyla geri geliyor hepinize kolayliklar diliyorum
Hic yemiyordum en gec 4 de yiyip birdaha su haricinde hicbirsey koymadim ağzıma simdide az yiyorum aksamlarida dahilslm hiçmi yemiyordun akşam yemegini
Yapmamız gereken budur. Akşam 4-5 en son 6 dan sonra su ve şekersiz yeşil ve siyah çay hariç hiç bir şey ağzımıza koymamamız gerekiyor.Hic yemiyordum en gec 4 de yiyip birdaha su haricinde hicbirsey koymadim ağzıma simdide az yiyorum aksamlarida dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?