Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar selam dün akşam yemek yedimm

hastayım dün sabah şekersiz sütsüz kahve ve2 kuru kayısı yedim

öğlen canım istemedi pek yarım kase mercimek çorbası 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim sadece

akşam anneme gittik mangal yakmışlar canım gene istemiyordu ama hastayım diye annem ısrar etti 5 tane falan küçük balık yedim yanında birazda közlenmiş kırmızı biber salatası

bugün gene aynı şey olabilir saat 4 te hastanede randevum var aç gitmem gerek kan tahlili için... öğlen yemek yemicem bugünde bakalım akşama neler olucak halama davetliyiz çaya pasta börek yemesem bari

protein ve az salata yemişsin bişiy olmaz ondan

ama pasta börek işine girme derim devamı geliyor çünkü :8

protein ve az salata yemişsin bişiy olmaz ondan

ama pasta börek işine girme derim devamı geliyor çünkü :8
Evet birazdan hastahaneye gidicem bişey yemedim öğlen acıktım valla zor saatler beni bekliyor akşam halama gidince saldırmam yiyeceklere inşallah

Saat 11 de yediğim 1 haşlanmış yumurta ve ince bir dilim peynirden başka bişey yiyemedim daha çok da açlık hissetmedim ama midemde bişiler oluyor

Kızlar bu gün yeşil elma diyetini yapamadım. Babam öğle çok güzel şeyler alıp gelmiş dayanamadım. Dün akşam 5 ten sonra yememiştim. sabah 400 gram eksik çıkmıştım. Umarım bu sabahta öyle olur.

Hayirli aksamlar kizlarrr biraz gec donuyorum ama bugun kararli basladim ve 5den sonra hic bisey yemedimbsuanda gayet iyiyim hatta bi siskinligim tika basa durumum yok o kdr rahatkii iyiymis boyle yaa insaallah diger gunlerde boyle olur bakalim haftasonu na az kaldii haftasonu kilolarimiza bakalim

Bu arada sabah kepekli tost
Oglen corba patatesi puresi fasulye ekmegi kestim belki bir dilimin yarisi yani su icmeyi artiriyorum cayi cok seviyorum ama azaltiyrm onudaa 5den snra da birsey yemedm ama dayanamayip 1 saat once cay içtim sadece

Merhaba arkadaşlar benim bünye kızdan dolayı tamamen şaştı bugün sabah sadece bi türk kahvesi saat 15:30 da mercimek çorbası yiyebildim bugün annem bile senin yerinde ben olsaydım bu kadar yoğunlukta deli gibi kilo vermiştim senin bünyeni anlayamıyorum diyor hele ben hiç anlamıyorum

Merhaba kizlar yazamadim ben uzun sure ama kimsede yazmuyor sanırım hani nerde gaz nerde heves herkesmii birakti valla ben surduruyorum yememeyiii gündüz yiyorum ama tabiii midem rahat en azindan

Arkadaşlar merhabalar belki size motive eder diye yazmak istedim ben 67 kilodan 1 sene icinde55 kiloya düştüm aksam yenegini keserek ve hala aksamlari az yiyorum kilomu korumak icin bu bir sene uzun ve zor geçti aralarda biraktim sonra tekrar devam ettim diyete.kararlılık çok onemli bıraktığınız an diyeti kilolar fazlasiyla geri geliyor hepinize kolayliklar diliyorum

slm hiçmi yemiyordun akşam yemegini

Arkadaşlar ben instagramdan bi ürün getirttim bugün bakalım neler olacak

ben de yarından itibaren bu şekilde beslenicem fakat çalışıyorum ben iş yerimde 17:00 gibi ne yiyebilirim acaba çalışarak uygulayan var mı bana bir önerisi olur mu bu konuda

Kizlar bir hafta gelemedim buralara memlekete gitmek zorunda kaldim saglik nedenlerinden dolayı...

Artik dondum evime temizligimide yaptim ohhh mis gibi oldu...diyete hazirim duzenimi kurdum artik...bugun sabahtan basladim diyete...

Birazdan 45 dakika yuruyus yapacam sonra menulerimi yazarim...ayrica karar verdim pilatese basliyacam insallah 15 gun sonra basliyormus kayit aliyorlarmis suan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…