Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

45 dakika yürüyüşümu yaptim....15 dakika yer bisikleti cevirdim....

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 yk peynir
5 zeytin
Y.domates
Salatalik
Kirmizi biber
3 adet etiform ekmek

Ogle
Bir kucuk tabakta salata yaninda iki galeta

Aksam
Salata ve 3 kucuk haslanmis baget

2 litre su iciyorum gunde....yesil cay yada lahana suyu icerim gunu kapatirim...

Gunaydiiin kizlar ....

Hadi bakalim gune buyuk bir bardak su ile baslayalim

Nerelerdesiniz kizlar biraktiniz mi??

Ne yapayim tek devam ederim bende ;((((

Masumcum biraktin mi diyeti ???

Ben devam ediyorum buhafta savasiyorum regli olucam heralde cook acikiyorum aciktikca su iciyorum findik badem yiyorum az az...

Yaa artik biktim bu kilolardan vermem lazim ...

Ne yapayim tek devam ederim bende ;((((

Masumcum biraktin mi diyeti ???

Ben devam ediyorum buhafta savasiyorum regli olucam heralde cook acikiyorum aciktikca su iciyorum findik badem yiyorum az az...

Yaa artik biktim bu kilolardan vermem lazim ...

yok cnm bu hafta tam başladım ..

valla sayfaya gelen herkes artık burdayım diyor kimse kalmıor bi bakmışım ben yine tekim o yüzden gelmiyorum buraya
7. takımda yazıyorum ben sende gel istersen oarası kalabalık iyi oluyor

Takimlarin cook kurallari oluyor o yuzden gelmiyorum yok sunu yapacan yok bunu yapacan yok az yazdin msj geriliyorum))

ya zaten giriyorum ben kk ya
takım dada insan yarışta oluyor
bi nevi iyi yoksa bu topiklerde jhayat yok tek başınad diyet yapılmıyr

Bugün bir arkadaşımla akşam 5 ten sonra yemek yememek hakkında konuştuk. Arkadaşım akşam 7 den sonra hiç bir şey yememiş ve günde iki öğün yemek yemiş. Bu şekilde tam 7 kilo vermiş. Çok imrendim. Darısı bizlerin başına olsun.

Bende 5 gündür 5 ten sonra yemiyorum,
Tartim bozuk degisimi goremiyorum ama hissediyorum hafifledigimi.ustelik regl olmama ragmen siskinlik yasamadim,
Ek olarak sabahlari 1 saat yuruyuse basladim ve gunde 1 veya 2 fincan bitki cayi iciyorum.
Ekmegi azalttim ama malesef ki cikolatadan vazgecemiyorum,
Onu da sabah yenilen yemek dokunmaz mantigindan sabah yiyorum: )))
Oglenden sonra ise yediklerim genelde hafif yemekler oluyor ve ekmeksiz.
Ilk hedef 10 kilo

Günaydınlar. Akşam 6 dan sonra bir şey yememeye devam ediyorum. Tatlıyı da azalttım. Hepten kesemedim maalesef.

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 60 kiloyum tam..52 ile evlenmiştim 1 seneyi yeni geçtik daha..8.kilo olarak bana gerı dönüşü oldu..acil vermek istoyorum bu 8.kiloyu ama 5 ten sonra kendimi nasıl tutucam..sabah öğlen çok güzel de akşam eşim güzel güzel yemekleri yerken tutamıyorum kendimi bi.de 5 te işten çıkıyoruz zaten eve git falan 6 da yemek yiyoz..hiç yemesem de mutfakta gözüm kalio.nolur yardım edin kilo veren başaran arkadaşlar

BEn yaklaşık 6 yıl önce her kilo aldğmda diyetsiz 15 veya 16 dan sonra su haricinde bişey yiyp içmeyerek defalarca kilo verdm. ama çock olduktann sonra es geçtm ve şuan 90 kiloyum. yorumlarnız bana gaz verdi. tekrar başladm dün. bakalm metabolizma hızlandırıcı çaylarla devam ediyorm. sonuçları yazın, ben de yazaym,

Evet kızlar bende bunu denemek istiyorum . Gerçekten içe yarayan bir yöntem eski sayfaları okuduğumuzda çok güzel sonuçlar var. Diyet listesi gerektirmiyor. Diyet listesi yaptığınızda liste bittiğinde diyette bitiyor.ama bu yöntem bence kaloriyi çok azaltmadan , yiyecek seçeneğini çok daraltmadan kilo verdiren bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Yarın başlıyorum. Kendime 1 hafta deneme süresi vereceğim. Bakalım başarılı olabilecekmiyim.başlıyacaklar olursa beraber devam edebiliriz.

N nosee gel beraber başlayalım nsallah veririz..sabahları kahvaltıda yapamıyorum ben işe gittiğim için malesef..an itibari ile 59.6 yim.52 ye inmem lazım

N nosee gel beraber başlayalım nsallah veririz..sabahları kahvaltıda yapamıyorum ben işe gittiğim için malesef..an itibari ile 59.6 yim.52 ye inmem lazım

Tamam uyar bana. Benimde boyum 168 cm , kilom 68.40 ne yazık ki bu sabah Ben bugün başladım.sabah kahvaltı önemli ama zaten akşam erken yendiği için aç kalma bence Çünkü bu saatten sonra başka birşey yenmediği için bir de az yersen bünyen kaldırmayabilir.

Sabah 40 dk spor yaptım.
sabah dukan krebi + peynir
Öğle: domates çorbası + tavuk sote
Akşam 17.30 da 2 adet haşlanmış yumurta + yoğurt

Yedim ve bugünü kapattım. Hadi hayırlısı

Ben sabah yarım paket eti form bikini
ÖĞLEN yarım kase mercimek çorbası
Aksam da iki dilim tost tutamadım kendimi ya.napim ve hala.şu an midem kazanio..
Ih ıh akşamarı çok zor geçio niyeyse

Ben sabah yarım paket eti form bikini
ÖĞLEN yarım kase mercimek çorbası
Aksam da iki dilim tost tutamadım kendimi ya.napim ve hala.şu an midem kazanio..
Ih ıh akşamarı çok zor geçio niyeyse

Cnm dediğim gibi az kalori alıyorsun ve daha çok karbonhidrat alıyorsun, karbonhidratlar daha çok acıktırır. Bence biraz daha proteine ağırlık ver daha çok tok tutuyor, hem de daha çok kilo verdiriyor. Mesela bak akşam haşlanmış 2 yumurta yedim şu an tokum.Şuan Yeşilçayımı içiyorum.

Aksam yumurta mı tamam yerim de hergün yenmez ki..evet tost yememem gerekiyordu da napim canım çekti sucuklu kaşarli..bak hala yapsam gene yerim 1 dilim daha uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…