Aksam yumurta mı tamam yerim de hergün yenmez ki..evet tost yememem gerekiyordu da napim canım çekti sucuklu kaşarli..bak hala yapsam gene yerim 1 dilim daha uffff
Kizlar bende buranin eskisiyim burada olursaniz bende katilayim size herkes gelip bidaha gelmiyor tek kaliyorum
Çok tebrikler arse44. kızlar bende dün 68.00 dim şimdi 66.60 geldim.Ben bugün tartildim 59.1 e dusmusum :)
Hemde dün 2 tane tost yediğim halde hehoyy
Bugün daha da dikkat edicem..ben akşam hc bi şey yemeyi düşünmüyorum tamamen kaldırmak bence daha mantıklı.. sabah gene bi şey yemiyorum bol bol su..öğlene peynirli börek getirdim evden onu yicem.aksama yok.. bugünlük böyle..
Lahana suyunu bende duydum baya bi faydası varmış da yapmaya üsenmistim ben nasıl yapıyorsun onu acabaada81
akşam yemeyelim sabah yemeyelim diyerek kilo verilmez.
yemeğinizi düzenli bir şekilde 3 ögün olarak tüketmelisiniz. Yanlız akşam hafif şeyler yiyerek, günlük belli bir süre spor yaparak...
akşam yemeyelim sabah yemeyelim diyerek kilo verilmez.
yemeğinizi düzenli bir şekilde 3 ögün olarak tüketmelisiniz. Yanlız akşam hafif şeyler yiyerek, günlük belli bir süre spor yaparak...
Bende masa başı işi yapıyorum ,hareketsizim ne yazık ki. bu yüzden her sabah spora gidiyorum artık bu diyetle beraber. Su içmek tabi ki işe yarar. hatta günde 2-3 fincan yeşil çayda içebilirsin veya bu 5'i bir arada çaylar var bunlarda olur.
Dukan krebi uzun süre tok tutan, bence lezzetli, kalorisi de düşük bir krep. Beyaz peynirle, domates, zeytinle yiyebilirsin.
Dukan Krebi Tarif:
Yarım çay bardağı süt + 2 kaşık yulaf kepeği (artık tüm migros carefourlarda var) karıştır. Koyulaşınca içine 1 yumurta kır. Karıştır. çok çok az yağlanmış tavada önünü arkasını pişir.
akşamlarımı yiyorsun 17:00 dan sonra
Evet 3 tane falan yiyom incirlisi var digerleri gibi şekerli değil bak değişik bi tadı var..ondan al bi dene ben çok sevdim..akşam yemeği niyetine istersen ye işte 3 tane falan hem mutlu oluyon tatlı yedin diye hemde yemekle karnini sisirmiyon.aslında işin en sağlıklıdır arkadaşlar sabah kahvaltısında istediğiniz gibi yiyin canınız ne çekerse öğlen biraz hafif akşam hiç yeme seniz bile olur.kardeşim spor hocası ondan dinliyorum böyle şeyleri söyleyeyim dedim
ya aslında akşam yemeyince çok iyi gidiyor kiloda onu yapailmek mesele
bende hafif şeyle ryiyorum geelde karnıbahar yogurt
salata-peynir
tonbalıklı salata gibi eve gittigimde yiyorum çünkü akşam bir saat yürüyrum onu yemesem fena oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?