Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aksam yumurta mı tamam yerim de hergün yenmez ki..evet tost yememem gerekiyordu da napim canım çekti sucuklu kaşarli..bak hala yapsam gene yerim 1 dilim daha uffff

Ne hem de sucuklu kaşarlı tabi hergün yumurta olmaz. Mesela işte tavuk ,et, balık fırında veya ızgara olabilir.yanında yoğurt ,cacık veya ayran ile beraber bir de salata olabilir.

Kizlar bende buranin eskisiyim burada olursaniz bende katilayim size herkes gelip bidaha gelmiyor tek kaliyorum

Sabahlari ceviz suyy iciyorum bu aralar kolestrol icin biraz yuksek cikti boyle basim donuyordy gozum kapanir gibi oluyordum...iki gundur ceviz suyu ile kendimi iyi hissetmeye başladım tokluk hisside oldu...

Meyveli aktiva yoğurt da olur mu ?
Ada81 gel tabi valla biri şu benim bogazima söz geçirsin

Bende aksamlari lahana haslayip yeme karari aldim hemde suyunu icecegim her aksam menum bu olsun yada karnabahar haslayip yogurtlu o sekilde ...ama ogle tavuk yada et haslama yaninda salata bu sekilde yiyeyim diyorum

Hergun menu yazalim fikir edinelim olur mu

Ben bugün tartildim 59.1 e dusmusum :)
Hemde dün 2 tane tost yediğim halde hehoyy
Bugün daha da dikkat edicem..ben akşam hc bi şey yemeyi düşünmüyorum tamamen kaldırmak bence daha mantıklı.. sabah gene bi şey yemiyorum bol bol su..öğlene peynirli börek getirdim evden onu yicem.aksama yok.. bugünlük böyle..
Lahana suyunu bende duydum baya bi faydası varmış da yapmaya üsenmistim ben nasıl yapıyorsun onu acaba ada81

Kizlar bende buranin eskisiyim burada olursaniz bende katilayim size herkes gelip bidaha gelmiyor tek kaliyorum

Ay çok iyi olur cnm. Bu forum biliyorum eskiden çok kalabalıktı. Her nedense kilo verenler gitmişler sanırım.Ama yeniden canlandırabiliriz diye düşünüyorum.

Çok tebrikler arse44. kızlar bende dün 68.00 dim şimdi 66.60 geldim.

Bende pis gaza geldim 58 olana kadar bunu uygulayacağım. Aynı zamandan kalori sayma yöntemini de yapıyorum kontrolü elinden kaçırmamak için.

Sabah Dukan krebi
Öğle Haşlanmış baget + salata + az yoğurt yedim
akşam da tavuk ızgara getirdim evden onu yemeyi düşünüyorum.

N nosee dukan krep nasıl bi şey. sen benden çok vermişsin bana önerdiğin bi şey var mı. şu içmekten içim şişti yaf.çok su içmek ise yarar mı acaba.bi de masa başı çalışıyorum yani hep hareketsiz.eve gelince de tv karşında oturuyorum malesef

akşam yemeyelim sabah yemeyelim diyerek kilo verilmez.
yemeğinizi düzenli bir şekilde 3 ögün olarak tüketmelisiniz. Yanlız akşam hafif şeyler yiyerek, günlük belli bir süre spor yaparak...

Canım Yanlış Anladın sanırım akşam yemeği yok değil bu sistemde sadece akşam yemeğini erken saate çekiyoruz bu. Düzenli 3 öğün yiyoruz sağlıklı bir biçimde.

Bende masa başı işi yapıyorum ,hareketsizim ne yazık ki. bu yüzden her sabah spora gidiyorum artık bu diyetle beraber. Su içmek tabi ki işe yarar. hatta günde 2-3 fincan yeşil çayda içebilirsin veya bu 5'i bir arada çaylar var bunlarda olur.
Dukan krebi uzun süre tok tutan, bence lezzetli, kalorisi de düşük bir krep. Beyaz peynirle, domates, zeytinle yiyebilirsin.

Dukan Krebi Tarif:
Yarım çay bardağı süt + 2 kaşık yulaf kepeği (artık tüm migros carefourlarda var) karıştır. Koyulaşınca içine 1 yumurta kır. Karıştır. çok çok az yağlanmış tavada önünü arkasını pişir.

akşam yemeyelim sabah yemeyelim diyerek kilo verilmez.
yemeğinizi düzenli bir şekilde 3 ögün olarak tüketmelisiniz. Yanlız akşam hafif şeyler yiyerek, günlük belli bir süre spor yaparak...

Sen niye senden akıl istedik gibi sert sert konuşuyorsun ki anlamadım..ister akşam yemem ister sabah ister hiç yemem..uslubunu değiştir ilk önce.

Güzel tarif bu hafta sonuna denicem..sabahları spor mu yapıyorsun ben 8 buçukta işte oluyorum hayatta spor falan yapamam ki nasıl bi spor yapıyorsun?

mesajım yarım kaldı , kızlar ben bunu denemye çalıştım hep ama başarısız oldum
bayada bi kaktiftim eskidne topikte çok güzel bri sistem aslında aa uygulaması şöyle zor geldi bana

eve gidip bişiylre saldırdım, o yzüdende vermek yerine kilo aldım ama uygulanabilirse güzel bri sistem aslında
sizi takipteyim bend e

Nare83 küçük meyveli aktiva yoğurt larin dan al onları ye tabi abartma bende işe yaradı.hem tatlı ihtiyacimi kesiyor hem de başka bi şey yemeyince mide dolu olmuyor..

akşamlarımı yiyorsun 17:00 dan sonra

Evet 3 tane falan yiyom incirlisi var digerleri gibi şekerli değil bak değişik bi tadı var..ondan al bi dene ben çok sevdim..akşam yemeği niyetine istersen ye işte 3 tane falan hem mutlu oluyon tatlı yedin diye hemde yemekle karnini sisirmiyon.aslında işin en sağlıklıdır arkadaşlar sabah kahvaltısında istediğiniz gibi yiyin canınız ne çekerse öğlen biraz hafif akşam hiç yeme seniz bile olur.kardeşim spor hocası ondan dinliyorum böyle şeyleri söyleyeyim dedim

ya aslında akşam yemeyince çok iyi gidiyor kiloda onu yapailmek mesele
bende hafif şeyle ryiyorum geelde karnıbahar yogurt
salata-peynir
tonbalıklı salata gibi eve gittigimde yiyorum çünkü akşam bir saat yürüyrum onu yemesem fena oluyorum

Dediğim gibi hiç bi şey yemeden yürüsen on numara olur malum havalar bozdu yurunmuo artık dışarda. evde mi yuruyorsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…