Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

teşekkür ederim dönüt alabilmek çok güzel öbür türlü insanın motivesi düşüo .. akşam yediklerime çok dikkat ettim ama 7 den sonra hiçbişi yemedim( 5 te bırakamadım eşim zaten 6 da gelio ) ve 7 den sonra 6 bardak su, 1 kupa nescafe ve 15 dk egzersiz yapıp yattım sonuç -800

zeyas teşekkür ederim ben buraya üye olalı takipteyim fittingoyu ve inan ne yersem hemen cal bakıorum ardından hopluyorum-zıplıyorum sırf dün cal yakmak için 40 dk ütü yaptım :) fittingo ve bu site sayesinde 50 olucam inş :)

Haklısın canım, karşılıklı laflaştığında çok daha iyi motive oluyorsun. Ben de bu hafta 3 öğün lahana çorbası yiyorum yanında da 3-5 parça ananas. Diyete ve bu gruba başladığımdan beridir günde 3 lt su içiyorum, düzenli olarak eliptik bisikletimi yapıyorum, sonuçlarını almaya başladım ben de.

Maşallah valla bize

süperiz o zaman biz yılmak yok aynen devam

Kızlar bişey diycem. KK daki diyet gruplarından en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı bizimkisi bence. Diğerleri hep kısa vadeli ve bayıcı. Seviyorum lan sizi :103::103::103:

Ama meyve olarak sadece 1 elma ve 2 çilek yedim zaten ki meyveyi çok severim

Bugün 63,7 yi gördüm nihayet gram vermemişim oysa ne az yiyorum belki birden düşer :) sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek domates salatalık az omlet roka maydanoz. Açken sirkeli suyumu da içtim aralarda bitki çayı içerim bir elma yerim akşama da biber dolması yicem. Bol zayıflamalı günler kızlaaaar

Günaydın kızlar, akşam taş çatlasın 4 tane filan tuzlu fıstık yedim sadece..
Sonrada jillian yaptım, her yerlerim ağrıyiii.. ((
Sabahta söz dinledim ve kahvaltımı yaptım, peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yedim.
kilo vermem durdu ama çok moralim bozuluyo, lütfen fiki verin bana..

Tesekurler
Yasim34 bir oglum var
Bugun yediklerim toplam1100 kallori ediyor cokmu oldu acaba
Aynı yaştayız, benimde 1 oğlum var, allah hepimizinkini bağışlasın

Süpersin hayatım, birinciliğe oynuyo gibisin..

günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)

Heeyyy, olurmu hiç boşuna yazmak filan.. sanada kocamaaannn günaydın.. ilk günler güzel güzel eksileri görmüştüm bende.. ama şimdi durdum.. :84: önerilerinize ihtiyacım var...

Günaydinnnnnnnn kizlar,
Dünü yine "basarili" atlatmis olarak yaiyorum sizlere
Sabah bir saat yürüyüsümü yaptim (bunu basardigim sürece mutluyum) ve sonra her zamanki gibi karbonhidratsiz güclü bir kahvalti
mantarli yumurta, peynir, bir zeytin, ceviz+fistik+ üc siyah kuru üzüm, bol yesillik, cay
Tartim komsuda oldugu icin bugün tartilamadim, ama yavas yavas gittigini hissediyorum, görüntü zaten cok degisti

öglen ve aksam menüde ne olacak henpz belli degil!!

tucc, zaten cok beslenmiyoruz, bundan dolayi ishal yapci seylerden korunmak gerek diye düsünüyorum.

Cok haklisin, artik daha iradeli olmaya caliscagim. Ve inanki kimse davette bana israr etmedi Yeme diye gözümün icine baktilar, ama nerden, ben kendimi öncecen sartlamisim Bir daha öyle bir kacamak olmayacak insallah

himmm, bu bilgiler iyi oldu, sagol :13:

Evet, artik e son bes gibi bir sebze suyu, corba icmeyi planliyorum ve de metobalizmayi hizlandirici (yesil) cay icmeyi deneyecegim.

Tebrikler poyrazzzzzzzzzz Senin adina cok sevindim Lahana corbasi seni harekete gecirdi

günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)

Bosuna yaziyor olur musun hic arkadasim Sen yenisin galiba, paylasim yaptikca ilginin daha da artigini göreceksin, ve malesef herkese yetisemedigini de... ISMINI daha sik görelim

kızlar herkeslere kocaman kocaman günaydınnnnn tavsiyeleriniz işe yarıyor kızlar 2 gündür ekmek ve tatlı yok hayatımda ve nimetlerini toplamaya başladım.

Zeyas, benim de ücüncü günüm, seker ve ekemk yemedigimin ve düsündügümden daha iyi gecti, yani seker krizim gelmedi hic hamd olsun. Umarim seni bile sasirtan bir sonuc elde edersin bu hafta :13::13:

bu hafta herkes nasıl güzel dietine asılmış ,azimli çaba gösteriyor .Çok merak ediyorum bu cumartesi listesini

Valentin evet, bu hafta herkes kendi sinirini zorluyor ve kimse yaristan bahsetmiyor... Bence hepimiz acisindan büyük zafer olacak bu hafta

,

şimdi kahvaltı yapabildim okuldayım karışık tost orta boy , yanına 1 bardak ayran ( yardımcım hocam 1 tane daha tost yiyelim dedi v eben kötü bir bakış atarak snn gibi 40 kilo deilim sen ye dedim ) :) birazdan 23 nisan çalışmaları yapıcaz 1 saat falan egzersiz niyetine :) böylece öğlen olur

Kızlar bişey diycem. KK daki diyet gruplarından en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı bizimkisi bence. Diğerleri hep kısa vadeli ve bayıcı. Seviyorum lan sizi :103::103::103:
aynen öyle valla canım
canım motivasyonunu kaybetme devam et bikaçgün aynı kiloda kaldıktan sonra eksilere düşersin tekrardan.belki biraz vücuduna şaşırtmada yapabilirsin ekmek ve tatlı hiç tüketme mesela

canımmm buzamana kadar çok güzel verdin duraklaması çoook normal insanın çok morali bozuluyor doğru ama motivasyonunu kaybetme . ekmek meyve ve şekeri kesebilirsin nacizane tavsiyem

Nesil, günaydin. Kahvalti yapmis olman cok iyi, metabolizmani harekete gecirecektir diye düsünüyorum. Kahveden uzak durabilir misin bir iki gün. Onun yerine yogurt ve yesil cay... Valentin bir de kilosu sabit kalanlara meyveden uzak durun demis. Harekette yaptigina göre bu KILOLAR cok uzun zaman daha DIRENEMEZLER , GIDECEKLER insallah

Kızlar size sorum olacak ya ben öğretmenim okula gidicem ve akşama kadar bili yemeyince acıkıyorum öğle yemeğim yok zaten ekme yerine ne yemeliyim?

Ayrıca bu grubu çok seviyorum tam motivasyonum düşüyor gruba girip gaza geliyorum :) hepinizi seviyorum :)))inşallah yaza hepimiz 36 nedenle gireriZ:))

Tesekkurler Valentinn sizden gordukce motive oluyorum iste:))
Ya ben de dun aksam iste en son 5 te brokoli yemistim ondan sonra hcbse yemedm ama aksam 7 de uyudum sabah kalktm ben de de gram oynamiyo acaba aksamlari erken yatip cok uyuyorum diyemi kilo tutuyorum tartim bozuk gbi dijital hersefernde farkli gosteriosmdi 200 grvalmis gorunuyorum ne bicim tarti

Bu sabah uyaninca balli limonlu sicak suyumu ivtm 1haslanmis yumirta 2 dilim bugday ekmek peynir zeytin jambon bal ve 3-4 kasik.nutella off cok guzel ama dayanamiyorum( esimde buyuklerinden almis.bir ay yiceksin bunu dedi her kapagini actgnda yuzume bakio utaniyorum valla( sabahlari nutellayi cok.yedgm icin gun icinde tatli turevleri.yemeyi yasakladm kendime.bugun oglen tost yemek istiyorum yag surmeden bugday ekmekle domatesli falan yaninda salata yada nuggetli salata yaninda yogurtla bakalim hangsi kolayima gelirse(
Bu arada senbenberen kizinin adi falanmi beren acaba merak ettim:)

Tucc, ben de metobolizmayi az yeyip duraksatmaktan kacinmak icin tam bes gibi cok kati olmayan bir corba icmeyi düsünüyorum. Acaba diyorum bünyemiz az yedigi icin, savunmaya mi geciyor ne. Zeyasin tavsiyesi de güzel. meyveden, sekerden uzak dur bakalim. Bir de sunu UNUTMAYALIM, bu KILOLAR cok uzun zaman daha DIRENEMEZLER , GIDECEKLER insallah

:) evet kızımın adı beren . bizde bu söz çok kullanılır oldu senbenberen bu yüzen nickimide böyle yaptım

Kızlar size sorum olacak ya ben öğretmenim okula gidicem ve akşama kadar bili yemeyince acıkıyorum öğle yemeğim yok zaten ekme yerine ne yemeliyim?

Ben de tam sana yazmistim
Canim, ekmek yerine ben Cig badem ceviz, findik fistik tüketiyorum. Bunlar hem tok tutuyor hem de kan sekerinin yükselmesini engelliyor, hem de enerji veriyor. Hayvansal yaglar da ayni bu özelliklere sahip. Özellikle etin yaglari. Bir de sabah YUMURTA ye muhakkak- ekmegin yerini süper tutuyor, hemde tüm gün enerjin olur. Bu hafta bunu uyguluyorum, yani ekmek seker yok ve meyveyi cok asirmak yok- bazen gün boyunca yarim elma yiyiorum, sen düsün. Fakat sekerin düsersede, 1-2 kuru kayisi, incir, üzüm vs. agzina atmanda fayda var. SImdi sen istesin ya, sabah 1-2yumurta ye, öglen bu cig kuruyemslerden tüket , peynir de yiyebilirsin yaninda, ama bence aksam eve gelir gelmez bir tas corba muhakkak ic. Yani sicak ve susz yemeksiz diyet olmamali bence.

Karbonhidratsiz yiyenleri en cok tok tutan seyler :YUMURTA, et, bulgur, cig kuruyemis, LEBLEBI, baklagiller (bunlarida gündüz tüketmekte fayda varmis-poyrazin verdigi bilgilerden yola cikarak) ve tüm bu tok tutan seylerin yaninda sebze, yesillik, yogurt tüketmek serbest!! Kisaca böyle özetliyebilirim senin icin. Baska neler eklenebilir arkadaslar :44::44:

:) evet kızımın adı beren . bizde bu söz çok kullanılır oldu senbenberen bu yüzen nickimide böyle yaptım

Allah bagislasin canm kizini.ilk defa duyuyorum da cok hosuma gitti.benm kizimin adida Beren yani Ayse Beren henuz 5 aylik daha isimle seslenmiyoruz yani karar veremiyoruz esim ayse diyor ben beren diyorum sobra kizim demekte karar kiliyoruz bnde esim yokken gizli gizli Beren diyorum

Ayy telefondan yazdığım için yanlış olmuş canım:) ben öğleden sonra 1 elma yiyorum az önce ekmek gibi olmuş gün içinde sadece elma yiyip ve bitki çayı içiyorum:)okula yoğurtta gitmez keşke çalışmasaydım:)) saat 9 da kahvaltı yaptım 6 da eve geliyorum hiç bişi yemesem kesin bayılırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…