Günaydın canım
Çok tebrik ediyorum seni:13: Ben de -700 le başladım, aynen çok mutluyum. Git gide kalabalıklaşıyor burası canım, sallamamaktan değil inan kime ne cevap yazacağını şaşırıyorsun
teşekkür ederim dönüt alabilmek çok güzel öbür türlü insanın motivesi düşüo .. akşam yediklerime çok dikkat ettim ama 7 den sonra hiçbişi yemedim( 5 te bırakamadım eşim zaten 6 da gelio ) ve 7 den sonra 6 bardak su, 1 kupa nescafe ve 15 dk egzersiz yapıp yattım sonuç -800
Haklısın canım, karşılıklı laflaştığında çok daha iyi motive oluyorsun. Ben de bu hafta 3 öğün lahana çorbası yiyorum yanında da 3-5 parça ananas. Diyete ve bu gruba başladığımdan beridir günde 3 lt su içiyorum, düzenli olarak eliptik bisikletimi yapıyorum, sonuçlarını almaya başladım ben de.
Maşallah valla bize
Ama meyve olarak sadece 1 elma ve 2 çilek yedim zatenAslıcanAlnının akıyla çıkmışsın ziyafetten bravo
FZAB iyi gidiyorsun panpa sende
Betül mideniz gittikçe daha da küçülecektir.Sonra ki davetlerde daha iradeli olacak ve az yiyeceksiniz.Ziyaretin/davetin sonunda kendinizi ipini koparmış deli danalar gibi hissetceğimize en az kalorili hedefleri seçmeli bu gibi durumlarda..Ben yemek istemiyorum dedikçe daha çok ısrar ediyorlar öyle de misafirsever bir milletiz ..bayılıyorum mesela şu laflara
"bir kereden bir şey olmaz!"
"sulu yemekten zarar gelmez ekmek yeme yeter"
"dietini evinde yap"
bütün amaç acından ölen misafire çatlayıncaya kadar yedirmek.Ben de haftasonu gitmek zorunda olduğum bir davette tabağıma koyduğum her yemeği 2 kaşık ile sonlandırdım ama önüme koca bir tabak dolusu salata aldım önce salatayı yiyip midemi doldurdum böylece tabağım çabuk boşalmadığı için az yedin şundan da al diyen olmadı.Bacılarım kısaca kaçarınız yoksa salatalara abanın
Kesinlikle fazla değil yedikleriniz.Proteinlerin yanında karbonhidrat aldığınızda ,o proteinde karbonhidrat olarak algılanıyor .Balık ve et türevleri yanında salata tercihi zayıflamana çok yardımcı olacaktır.kilon durma noktasına geldiyse bir müddet meyve yemeyin yerine yoğurt tüketin.Bir deneyin farklılık yaratacak mı?
Aynı yaştayız, benimde 1 oğlum var, allah hepimizinkini bağışlasınTesekurler
Yasim34 bir oglum var
Bugun yediklerim toplam1100 kallori ediyor cokmu oldu acaba
Kızlar günaydın
Umarım herkes iyidir. Valla ben süperim çok şükür, bugün tartıda -700 gr gördüm
Artık düz 70 kiloyum kızlarrrr
Ve bi daha da 7 yle başlayan bişey görmek istemiyorum tartıda
Sabah gene 2 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim bu arada ...
günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)
Sözde kilo vermeye yardımcı ama ishal yapıyo sadece.ishalin yanında bi de şişkinlik ne güzel göbeğim küçükmüştü 2 gündür fena şiş. Herhalde reglden canım bende bişi bulamadım valla artık
Betül mideniz gittikçe daha da küçülecektir.Sonra ki davetlerde daha iradeli olacak ve az yiyeceksiniz.Ziyaretin/davetin sonunda kendinizi ipini koparmış deli danalar gibi hissetceğimize en az kalorili hedefleri seçmeli bu gibi durumlarda..Ben yemek istemiyorum dedikçe daha çok ısrar ediyorlar öyle de misafirsever bir milletiz ..bayılıyorum mesela şu laflara
Bacılarım kısaca kaçarınız yoksa salatalara abanın
Proteinlerin yanında karbonhidrat aldığınızda ,o proteinde karbonhidrat olarak algılanıyor .Balık ve et türevleri yanında salata tercihi zayıflamana çok yardımcı olacaktır.kilon durma noktasına geldiyse bir müddet meyve yemeyin yerine yoğurt tüketin.Bir deneyin farklılık yaratacak mı?
zorla da olsa bir şeyler yemelisin Betül...Açlık tokluk sinyali dengesini yitirdiğinden zaten yoyo dietleri başımızın belası..sürekli dön başa yapıyoruz..sürekli Tokluk hissedince metabolizma hızı da yavaşliyor
Kızlar günaydın
Umarım herkes iyidir. Valla ben süperim çok şükür, bugün tartıda -700 gr gördüm
Artık düz 70 kiloyum kızlarrrr
Ve bi daha da 7 yle başlayan bişey görmek istemiyorum tartıda
günaydınnnnnnn gerçi boşuna yazıyorum kimse beni sallamıo ama yinede yazayım ben... güne -800 başladım çoooooooook mutluyum :)
kızlar herkeslere kocaman kocaman günaydınnnnntavsiyeleriniz işe yarıyor kızlar 2 gündür ekmek ve tatlı yok hayatımda ve nimetlerini toplamaya başladım.
bu hafta herkes nasıl güzel dietine asılmış ,azimli çaba gösteriyor .Çok merak ediyorum bu cumartesi listesini
Günaydın kızlar, akşam taş çatlasın 4 tane filan tuzlu fıstık yedim sadece..
Sonrada jillian yaptım, her yerlerim ağrıyiii..((
Sabahta söz dinledim ve kahvaltımı yaptım, peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yedim.
kilo vermem durdu ama çok moralim bozuluyo, lütfen fiki verin bana..
Aynı yaştayız, benimde 1 oğlum var, allah hepimizinkini bağışlasın
Süpersin hayatım, birinciliğe oynuyo gibisin..
Heeyyy, olurmu hiç boşuna yazmak filan.. sanada kocamaaannn günaydın.. ilk günler güzel güzel eksileri görmüştüm bende.. ama şimdi durdum.. :84: önerilerinize ihtiyacım var...
aynen öyle valla canımKızlar bişey diycem. KK daki diyet gruplarından en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı bizimkisi bence. Diğerleri hep kısa vadeli ve bayıcı. Seviyorum lan sizi :103::103::103:
canım motivasyonunu kaybetme devam et bikaçgün aynı kiloda kaldıktan sonra eksilere düşersin tekrardan.belki biraz vücuduna şaşırtmada yapabilirsin ekmek ve tatlı hiç tüketme meselaBugün 63,7 yi gördüm nihayet gram vermemişimoysa ne az yiyorum belki birden düşer :) sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek domates salatalık az omlet roka maydanoz. Açken sirkeli suyumu da içtim aralarda bitki çayı içerim bir elma yerim akşama da biber dolması yicem. Bol zayıflamalı günler kızlaaaar
Sabahta söz dinledim ve kahvaltımı yaptım, peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yedim.
.
Kızlar size sorum olacak ya ben öğretmenim okula gidicem ve akşama kadar bili yemeyince acıkıyorum öğle yemeğim yok zaten ekme yerine ne yemeliyim?Nesil, günaydin. Kahvalti yapmis olman cok iyi, metabolizmani harekete gecirecektir diye düsünüyorum. Kahveden uzak durabilir misin bir iki gün. Onun yerine yogurt ve yesil cay... Valentin bir de kilosu sabit kalanlara meyveden uzak durun demis. Harekette yaptigina göre bu KILOLAR cok uzun zaman daha DIRENEMEZLER , GIDECEKLER insallah
Bugün 63,7 yi gördüm nihayet gram vermemişimoysa ne az yiyorum belki birden düşer :) sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek domates salatalık az omlet roka maydanoz. Açken sirkeli suyumu da içtim aralarda bitki çayı içerim bir elma yerim akşama da biber dolması yicem. Bol zayıflamalı günler kızlaaaar
Tesekkurler Valentinn sizden gordukce motive oluyorum iste:))
Ya ben de dun aksam iste en son 5 te brokoli yemistim ondan sonra hcbse yemedm ama aksam 7 de uyudum sabah kalktm ben de de gram oynamiyo acaba aksamlari erken yatip cok uyuyorum diyemi kilo tutuyorum tartim bozuk gbi dijital hersefernde farkli gosteriosmdi 200 grvalmis gorunuyorum ne bicim tarti
Bu sabah uyaninca balli limonlu sicak suyumu ivtm 1haslanmis yumirta 2 dilim bugday ekmek peynir zeytin jambon bal ve 3-4 kasik.nutella off cok guzel ama dayanamiyorum( esimde buyuklerinden almis.bir ay yiceksin bunu dedi her kapagini actgnda yuzume bakio utaniyorum valla ( sabahlari nutellayi cok.yedgm icin gun icinde tatli turevleri.yemeyi yasakladm kendime.bugun oglen tost yemek istiyorum yag surmeden bugday ekmekle domatesli falan yaninda salata yada nuggetli salata yaninda yogurtla bakalim hangsi kolayima gelirse (
Bu arada senbenberen kizinin adi falanmi beren acaba merak ettim:)
Kızlar size sorum olacak ya ben öğretmenim okula gidicem ve akşama kadar bili yemeyince acıkıyorum öğle yemeğim yok zaten ekme yerine ne yemeliyim?
:) evet kızımın adı beren . bizde bu söz çok kullanılır oldu senbenberen bu yüzen nickimide böyle yaptım
Ben de tam sana yazmistim
Canim, ekmek yerine ben Cig badem ceviz, findik fistik tüketiyorum. Bunlar hem tok tutuyor hem de kan sekerinin yükselmesini engelliyor, hem de enerji veriyor. Hayvansal yaglar da ayni bu özelliklere sahip. Özellikle etin yaglari. Bir de sabah YUMURTA ye muhakkak- ekmegin yerini süper tutuyor, hemde tüm gün enerjin olur. Bu hafta bunu uyguluyorum, yani ekmek seker yok ve meyveyi cok asirmak yok- bazen gün boyunca yarim elma yiyiorum, sen düsün. Fakat sekerin düsersede, 1-2 kuru kayisi, incir, üzüm vs. agzina atmanda fayda var. SImdi sen istesin ya, sabah 1-2yumurta ye, öglen bu cig kuruyemslerden tüket , peynir de yiyebilirsin yaninda, ama bence aksam eve gelir gelmez bir tas corba muhakkak ic. Yani sicak ve susz yemeksiz diyet olmamali bence.
Karbonhidratsiz yiyenleri en cok tok tutan seyler :YUMURTA, et, bulgur, cig kuruyemis, LEBLEBI, baklagiller (bunlarida gündüz tüketmekte fayda varmis-poyrazin verdigi bilgilerden yola cikarak) ve tüm bu tok tutan seylerin yaninda sebze, yesillik, yogurt tüketmek serbest!! Kisaca böyle özetliyebilirim senin icin. Baska neler eklenebilir arkadaslar :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?