Dediğim gibi hiç bi şey yemeden yürüsen on numara olur malum havalar bozdu yurunmuo artık dışarda. evde mi yuruyorsun sen.
bende 8 buçuk 5 buçuk çalışıyorum ve maşa başı sürekli.. evde de hareketsizim hafta sonu ucundan az temizlik hop tamam..ben nerde yürücem ya eşime al desem valla iki gün sonra bıkarsın diyecek :)evet bantım var yürüyüş bantım onda yürüyorum
gün içindede dikkat eidyorum yediklerime
masa başı çalışıyorum 9-6 o yüzden tek hareket şansım evdeki bant
bende 8 buçuk 5 buçuk çalışıyorum ve maşa başı sürekli.. evde de hareketsizim hafta sonu ucundan az temizlik hop tamam..ben nerde yürücem ya eşime al desem valla iki gün sonra bıkarsın diyecek :)
ayni sehirden mi aldın sen ne kadara aldın.. Ay benim eşim ikinci el almaz ki gıcık oluyor ikinci el alımına..ben alırdım da işte üff amann.sıfırladı da pahalı biraz..başka napabilirm ki acaba havalar da soğuk çıkılmiyor artikinbend eikici el aldım cnm bi internet sitesi varya oradan
valla canım koşu bantında ikici el olayına girdim neden dersen , çünkü alanalr bir hevesle alıp sonra 3 ay çamaşır kurutup köşeye kaldııyorlar benim aldıgım çiftin çocugu olacakmış evd ekalablık ediyor diye satmışlar , mesela bunun gibi bri çok örnek var
ya aslında akşam yemeyince çok iyi gidiyor kiloda onu yapailmek mesele
bende hafif şeyle ryiyorum geelde karnıbahar yogurt
salata-peynir
tonbalıklı salata gibi eve gittigimde yiyorum çünkü akşam bir saat yürüyrum onu yemesem fena oluyorum
canım slm hoşgeldin merhaba.seni forumda başka yerlerden tanıyorum. Bende aynı şeyden muzdariptim ,biliyorum bu yöntem çok işe yarıyor ama işte uygulaması zor oluyordu.bende başaramamıştım daha önce. Akşam yemeğe bir yere gidiyorsun, veya ailenle bir sofraya oturayim diyorsun veya tv karşısında akşam bir şeyler atıştırmak istiyorsun olmuyor. Ama bunlar da hep kilo aldırıyor işte ne yazık ki hareketsizsen eğer. Ben 58 olana kadar uygulamayı düşünüyorum çalıştığım için ,7 de çıkıyorum, hep iş yerine yemek götüremem hayatım boyunca daha sonrada istediğim kiloya ulaştıktan sonra hafta 1-2 gün akşam yememeyi , yediğim zamanda hafif şeyler yemeyi düşünüyorum.
Merhaba ..
Sabah
Gune aksamdan bir bardak suya koydugum iki ceviz suyu ile basladim
Klasik kahvalti
Ogle
Iki parca et haslama yaninda salata
Aksam
Lahana suyu ve hasladigim lahanalari yedim
1 saat yürüyüs 10 dakika eliptik 2.5 litre su
Sizler ne yaptiniz ??
Valla midem cok yaniyor son zamanlarda azdi bazen mecbur tutuyorum kendimi yanmasi saatlerce sürüyor ...bu yuzden cikolata yiyemiyorum kako yakiyor ...yoksa kacamak yapardimada81 hay maşallah çok güzel bence.daha ne olsun.
Ben sabah bol bol su içtim.
Öğlen sigara böreği ama fırında
Aksam da sigara böreği 6 tane.
1 tanede aktiva yoğurt.
Tv seyrediom spor niyetine
Valla midem cok yaniyor son zamanlarda azdi bazen mecbur tutuyorum kendimi yanmasi saatlerce sürüyor ...bu yuzden cikolata yiyemiyorum kako yakiyor ...yoksa kacamak yapardim))
Canim buyuk ihtimal gastrit var endoskopiden korkuyorum gitmiyorun ..dr gastrit dedi anlatiklarimdan bide midemdeki sisligi gordu gastrit dedi...ilac verdi ama cozum degil tekrarliyor yedigime ictigime cok dikkat etmem gerekiyormus ama oda bazen olmuyor...Migrenin mi var senin canım.bu kadar yanması normal değil çünkü
Sinir stresten de uzak durmaya çalış canım..gerçi hangi birimiz başarabiliriz bu devirde bilmiyorum ama..geçmiş olsun çok.Canim buyuk ihtimal gastrit var endoskopiden korkuyorum gitmiyorun ..dr gastrit dedi anlatiklarimdan bide midemdeki sisligi gordu gastrit dedi...ilac verdi ama cozum degil tekrarliyor yedigime ictigime cok dikkat etmem gerekiyormus ama oda bazen olmuyor...
Zaten ozel hastanede yaptiririm endoskopiyi ne bileyim uyutularak yaptıririm ancak bu seferde uyur uyanmazsam diye korkuyorum yani hep bi korku...uyanik yaptiramam zaten kisir dongudeyim....Sinir stresten de uzak durmaya çalış canım..gerçi hangi birimiz başarabiliriz bu devirde bilmiyorum ama..geçmiş olsun çok.
Ama vakit kaybetme o kadar da zor bo şey degil özel hastane imkanın varsa hatta orda yaptır.. en korktuğum şey geç kalınmış olmaktir benim..
Zaten ozel hastanede yaptiririm endoskopiyi ne bileyim uyutularak yaptıririm ancak bu seferde uyur uyanmazsam diye korkuyorum yani hep bi korku...uyanik yaptiramam zaten kisir dongudeyim....
Cook tesekkur ederim canim Allah razi olsun...suan dogal yollari deniyorum gecmezse mecbur gidecem...Uyutularak yaptır hiç duymazsin merak etme..geçmiş olsun tekrar.
Zaten ozel hastanede yaptiririm endoskopiyi ne bileyim uyutularak yaptıririm ancak bu seferde uyur uyanmazsam diye korkuyorum yani hep bi korku...uyanik yaptiramam zaten kisir dongudeyim....
teşekkürler canım evet belkide ülser bile olmuştur uzun zamandır böyle çünkü... en kısa zamanda gidecem inşallah ...Geçmiş olsun cnm. Bence de aksatma git bir baktır. Benimde anneme yaptırdık çok basit bişey artık uyutuyorlar hiçbirşey anlamıyorsun 5 dk da yapıyorlar. Baksınlar ona göre ilaç verirler mide koruyucu falan da ilerlemez. Eğer bakmazsan büyürse eğer gastritin ileri hali ülser, Allah korusun Gerçi oda iyileşiyor artık ilaçla , fakat o raddeye gelmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?