Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bugun neler yedim neler yaptım

sabah
ceviz suyu içtim bi güzel cevizleri yedim ( suda beklemiş ceviz çok lezzetli )
klasik kahvaltı

öğle
karnabahar haşlaması yedim cok azdı ve onun suyunu içtim

45 dakika yürüyüş yaptım , 30 dakika eliptik , 50 ip atladım

akşam
15,40 da yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk sote
bir küçük kase yoğurt

bol su içiyorum ...akşam acıkırsam fındık 7-8 adet yerim birde 2 ceviz yerim bu kadar ))

Sen kaç kilosun canım ve boyun kaç unuttum soylediysende eğer.
Sabah bol bol su içtim gene
Öğlen 2 tane lahmacun
Aksama hiç bi şey
su içiyorum gene bol bol.yersem 1 tane aktiva yoğurt :)

Bu sabah tartildim 59.9 dan 59.1 e indim 2 gündür böyle..hedef 53

Canim bu sabah tartildim 75.500 kilom boyum 1.60 15 kilo fazlaligim var nasil gidecek bilmiyorum...10 kilo versem bile super olacak kizimi dogurduktan sonra daha 69 bile goremedim kizim 3 yasinda ben hala kilo veremedim...86 ile doguma girdim hala 75.5 ta kaldim.....sen kac kilosun canim ???

Benim yediklerim;

sabah: dukan krebi + peynir
öğle : fırında köfte + salata
ikindi: 2 adet bisküvi + 3 adet lokum
18.00 akşam: omlet + peynir (biraz geç kaldım )

bende bugün 66.30'dum 300 gr daha gitmiş.

Canım kilon az olmasına rağmen gayet iyi veriyorsun bence böyle devam pes etmek yok. Çünkü fazla kilolu olanlar daha fazla verir zaten.

Canım kilon az olmasına rağmen gayet iyi veriyorsun bence böyle devam pes etmek yok. Çünkü fazla kilolu olanlar daha fazla verir zaten.
1 senede 8 kilo aldım evlenince..metabolizmam iyi aslında yemesem daha hızlı veririm de eşim bi bırakmıyor ki rahat rahat yapayım. yok bundan bi şey olmaz yok bunu da yiyiver diye diye aldım zaten

Canım yazdım ya 59.1 e indim şu an..53 falan olsam on numara olacak 62 kusurleri gördüm bi ara..ama gitmeye başkası sanki yavaş yavaş

Canım yazdım ya 59.1 e indim şu an..53 falan olsam on numara olacak 62 kusurleri gördüm bi ara..ama gitmeye başkası sanki yavaş yavaş
Ne guzel sen zayifmissin darisi basima bir gardolap kiyafet beni bekliyor 60 kiloya insem 10 sene kiyafet almadan gecinebilirum....

Ne guzel sen zayifmissin darisi basima bir gardolap kiyafet beni bekliyor 60 kiloya insem 10 sene kiyafet almadan gecinebilirum....
Zayıf miyim değilim ya bi basen var bende yeminle bütün kasaplar a 3 ay yeter :) bu sefer kararlıyım 53 e kadar dusucem.

İlac içinde olan bir madde , insulin direnci düzenliyor , Dr tarafından veriliyor düzenli kullanımda kan şekeri deki insulin direncini dusurup kilo verdiriyor
İnşallah düzelir de bi an önce kilo verirsin canım geçmiş olsun.

Benimde aynı adacim
İnsulin ve troid için kan verdim Dr metformin başlayacak çünkü benimde gitmiyor kilom maalesef
Troid cikti mi peki canim ?? Insulin bende baktiracam ama inan bu sefer zayiflamaktan cook midem yanmasin diye diyet yapiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…