Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam arkadaslar bu arada yeni uyeyim

seyi sorucaktim bu aksam bes den sonra yememek neye bagli yani kacta yattiginami bagli yoksa gecenin bir yarisi da yatsan aksam bes son yemek vaktimi ?

evet cnm bant aldım bende evde bir saat yürüyorum
evet çook faydası var aslında düzenli yürüsek hergün aksatmadan bir saat yürüsek kesin 1 ayda gözle görülür değişilikler oluyor... ben 2 yıl önce buraya yazdığım zamanlar hergün aksatmadan 1 saat yürürdüm kan ter içinde kalırdım sauna eşofmanı giyerdim ciddi anlamda incelme olmuştu...baldırlarımda sıkılaşma olmuştu kilo çok değişmesede nerdeyse 38 bedene bile sığacaktım tabii 40 giyiyordum tabiii sporu bırakınca şimdi 42 giyiyorum...

benimde sınavlarım var kasımda açık öğretim ünv... şimdi kızım uyuyunca ancaaaa ders çalışıyorum ama yetmiyor açlışmak akşamda çalışmam lazım spru hangi ara yapacam bilmiyorum ... iki gündür çook güzel spor yapıyordum çook iyi geldi vucuduma sabahları daha dinç uyanmaya başladım....akşamda belli bir satten sonra insana yorgunluk düşüyor böyle kara kara düşünmeye başladım yineeee ((

kız ben çalıştıgım halde yapıyorum , iki çocuk ve bende üniversite okuyorum istesen zman ayırırsın ben 1 saat yürüyorum bu tempoda

kız ben çalıştıgım halde yapıyorum , iki çocuk ve bende üniversite okuyorum istesen zman ayırırsın ben 1 saat yürüyorum bu tempoda

Masumcum slm , seni Ayça Kaya diyeti sayfasında gördüm de , nasıl sen yapabildin mi Ayça Kaya diyetini , işe yaradı mı diye sorayim dedim. Bende Bu ara bunu mu uygulasam mı diye düşünüyorum da.

yok cnm ya ben yapamadım , yani sayması zoruma gitti
birde bana verdigi tahıl proteinden az benide kh şişiriyor o yüzden yapmadım ama çok mantıklı

Ben bugun 17.30 u gecirdim ne yazık ki
Sabah dukan kreb+peynir
Öğle : sulu köfte,cacik, salata
Ara: 8-10 badem
Akşamda 20.00 de yoğurt+ 3 adet grissini

Arse 44, ada nereleredesiniz , kimseler yok bugün herhalde...

Sabah bol bol su içten yarım paket eti form
Öğlen 4 küçük tavuk yarım adana ekmek yok bol salata
Aksam gene bol bol su
3 lt yi gectim bugün su içtim ve 3 bardak yeşil çay

Akşamları artık hiç yememeye alıştım galiba aramıyorum pek hatta bugün aktiva yoğurt bile yemedim canım tatlı istemedi
Bugünlük böyle ee sizler neler yaptınız kızlar :)

Sabah bol bol su içten yarım paket eti form
Öğlen 4 küçük tavuk yarım adana ekmek yok bol salata
Aksam gene bol bol su
3 lt yi gectim bugün su içtim ve 3 bardak yeşil çay

Akşamları artık hiç yememeye alıştım galiba aramıyorum pek hatta bugün aktiva yoğurt bile yemedim canım tatlı istemedi
Bugünlük böyle ee sizler neler yaptınız kızlar :)

Ben bugun 17.30 u gecirdim ne yazık ki
Sabah dukan kreb+peynir
Öğle : sulu köfte,cacik, salata
Ara: 8-10 badem
Akşamda 20.00 de yoğurt+ 3 adet grissini

Arse 44, ada nereleredesiniz , kimseler yok bugün herhalde...

Aksam misafirler geldi kurupastalar yaş pasta lar havada uçuştu ben sadce yeşil çay içtim..aklım kalıyor buzdolabında kocaman pasta var nosee yazdım bugün yedilwrimi canım üst mesAjda.

Aksam misafirler geldi kurupastalar yaş pasta lar havada uçuştu ben sadce yeşil çay içtim..aklım kalıyor buzdolabında kocaman pasta var nosee yazdım bugün yedilwrimi canım üst mesAjda.

Ay süpersin cnm valla tebrik ederim. Ben öyle durumlarda iradeli olamıyorum genelde ne yazık ki. Ama iradeli olmak lazım çünkü her zaman böyle bir durumla karşılaşılabiliyor insan , bozunca ne oluyor mesela 1 haftalık emek boşa gidiyor ve başa sarıyorsun. Yemek listende iyi bence fazla birşey yemiyorsun.

Kızlar ders çalışıyorum cok yoğun giremiyorum.

Sabah
Klasik kahvalti

Öğle
Kereviz ispanak suyu kansızlık icin

Akşam saat 15.45
4 yi bulgur pilavı
Salata

4 fındık 7 badem yedim ...
Bugün disarda 45 dakika yürüdüm...spor yapamadim ders çalışıyorum...

Kızlar cidden zayıflamanın yolunu buldum sabahları istediğiniz kadar yiyin öğlende ekmeksiz gene yemeğinizi falan yiyin alsam kesinlikle ama kesinlikle su dan başka bi şey girmesin bogazinizdan..bakın kilolar nasıl hızlı gidiyor.
Hani eskiler derlermis ya sabahları kral gibi ye öglenleri prens gibi akşamları ise fakir gibi ye derler ya aynen öyle yapmamız lazım.

Ben hiç yapamıyorum spor tembelin tekiyim bu konuda malesef aksama kadar da maşa başı.

Ben hiç yapamıyorum spor tembelin tekiyim bu konuda malesef aksama kadar da maşa başı.
Canim ben iki gun yaptim hemen baldırlarım sıkılastik bugun pantolonum giydim fark ettim...eliptik cok sıkılastiriyor...

Canim ben iki gun yaptim hemen baldırlarım sıkılastik bugun pantolonum giydim fark ettim...eliptik cok sıkılastiriyor...
Evde var mı senin eliptik canım. Ay bana yürüme bandi lazım ya her gün 1 saat yürüsem aslında ne güzel olur.

Evde var mı senin eliptik canım. Ay bana yürüme bandi lazım ya her gün 1 saat yürüsem aslında ne güzel olur.
Var canim eliptikte var yuruyus bandıda..twist aletinde var. Atlama ipim var.pilates studio aleti var ...pilates lastikleri varda vaarr yapan yok (( mini bisikletimde var koltukta oturduğum yerde ceviriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…