Aldın mi sonuçları canim nasil cikmisYarın alicam sonuçları migdem mi yan ui yor
Aldın mi sonuçları canim nasil cikmis
Çok sukur troid yokmus insallah insulinde çıkmaz spor yapıyormusun insulin için bol spor diyorlar canim...aldım insüline bakılmamamış şekerim iyi troid yok
Çok sukur troid yokmus insallah insulinde çıkmaz spor yapıyormusun insulin için bol spor diyorlar canim...
evet çook faydası var aslında düzenli yürüsek hergün aksatmadan bir saat yürüsek kesin 1 ayda gözle görülür değişilikler oluyor... ben 2 yıl önce buraya yazdığım zamanlar hergün aksatmadan 1 saat yürürdüm kan ter içinde kalırdım sauna eşofmanı giyerdim ciddi anlamda incelme olmuştu...baldırlarımda sıkılaşma olmuştu kilo çok değişmesede nerdeyse 38 bedene bile sığacaktım tabii 40 giyiyordum tabiii sporu bırakınca şimdi 42 giyiyorum...evet cnm bant aldım bende evde bir saat yürüyorum
evet çook faydası var aslında düzenli yürüsek hergün aksatmadan bir saat yürüsek kesin 1 ayda gözle görülür değişilikler oluyor... ben 2 yıl önce buraya yazdığım zamanlar hergün aksatmadan 1 saat yürürdüm kan ter içinde kalırdım sauna eşofmanı giyerdim ciddi anlamda incelme olmuştu...baldırlarımda sıkılaşma olmuştu kilo çok değişmesede nerdeyse 38 bedene bile sığacaktım tabii 40 giyiyordum tabiii sporu bırakınca şimdi 42 giyiyorum...
benimde sınavlarım var kasımda açık öğretim ünv... şimdi kızım uyuyunca ancaaaa ders çalışıyorum ama yetmiyor açlışmak akşamda çalışmam lazım spru hangi ara yapacam bilmiyorum ... iki gündür çook güzel spor yapıyordum çook iyi geldi vucuduma sabahları daha dinç uyanmaya başladım....akşamda belli bir satten sonra insana yorgunluk düşüyor böyle kara kara düşünmeye başladım yineeee((
kız ben çalıştıgım halde yapıyorum , iki çocuk ve bende üniversite okuyorum istesen zman ayırırsın ben 1 saat yürüyorum bu tempoda
Ben bugun 17.30 u gecirdim ne yazık ki
Sabah dukan kreb+peynir
Öğle : sulu köfte,cacik, salata
Ara: 8-10 badem
Akşamda 20.00 de yoğurt+ 3 adet grissini
Arse 44, ada nereleredesiniz , kimseler yok bugün herhalde...
Aksam misafirler geldi kurupastalar yaş pasta lar havada uçuştu ben sadce yeşil çay içtim..aklım kalıyor buzdolabında kocaman pasta varnosee yazdım bugün yedilwrimi canım üst mesAjda.
Ay süpersin cnm valla tebrik ederim. Ben öyle durumlarda iradeli olamıyorum genelde ne yazık ki. Ama iradeli olmak lazım çünkü her zaman böyle bir durumla karşılaşılabiliyor insan , bozunca ne oluyor mesela 1 haftalık emek boşa gidiyor ve başa sarıyorsun. Yemek listende iyi bence fazla birşey yemiyorsun.
Ben hiç yapamıyorum spor tembelin tekiyim bu konuda malesefKızlar ders çalışıyorum cok yoğun giremiyorum.
Sabah
Klasik kahvalti
Öğle
Kereviz ispanak suyu kansızlık icin
Akşam saat 15.45
4 yi bulgur pilavı
Salata
4 fındık 7 badem yedim ...
Bugün disarda 45 dakika yürüdüm...spor yapamadim ders çalışıyorum...
Canim ben iki gun yaptim hemen baldırlarım sıkılastik bugun pantolonum giydim fark ettim...eliptik cok sıkılastiriyor...Ben hiç yapamıyorum spor tembelin tekiyim bu konuda malesefaksama kadar da maşa başı.
Evde var mı senin eliptik canım. Ay bana yürüme bandi lazım yaCanim ben iki gun yaptim hemen baldırlarım sıkılastik bugun pantolonum giydim fark ettim...eliptik cok sıkılastiriyor...
Var canim eliptikte var yuruyus bandıda..twist aletinde var. Atlama ipim var.pilates studio aleti var ...pilates lastikleri varda vaarr yapan yokEvde var mı senin eliptik canım. Ay bana yürüme bandi lazım yaher gün 1 saat yürüsem aslında ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?