Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

A
Var canim eliptikte var yuruyus bandıda..twist aletinde var. Atlama ipim var.pilates studio aleti var ...pilates lastikleri varda vaarr yapan yok (( mini bisikletimde var koltukta oturduğum yerde ceviriyorum...
Ayyy ne güzel ya senn şu an manken gibi olman lazim bak kizarim sana aaaa:)
Ne güzel imkanın var bi sürü değerlendir.gerçi alındıktan 3 gün sonra köşeye gidiyor hepsi.o yüzden yürüme bandından acaba sıkılır miyim diye almiom aslında :) ben nasıl bi yol izlesem ki spor konusunda acaba ?

Kız valla haklisin...ama ben deli gibi spor yapıyordum eskiler bilir sonra kilo veremeyince kızdım biraktim benim polikistik över rahatsızlığım var düzenli adet olamıyorum...ondan dolayı şişkinlik fazla....

Yürüyüş bandını öneririm ama soyle bir durum oluyor ben cok kullandim diz kapaklarında ağrı oldu korktum bi ara hic yapmadim...eliptik daha fazla efor harcıyor 30 dakika eliptikte coook terlemiş oluyorsun ama 30 dakikalık yürümede o kadar terlemiyorsun..eliptik al önce derim bence...

Çok geçmiş olsun canım..Ay ben ondan da sıkılirim ki işte ondan korkuyorum ben rahatlığı ve tembelliği çok çok severim:)
Eliptik de hı de baldır yapmaktan korkuyorum ben
Diz agrisi nasıl yaptı ki her gün 1 saatten fazla mı yürüdün ki

BU sabah tartildim 58.8 geldim az daha gitmiş her gün ufak da olsa gidiyor yaşasın :)
Bu sabah güzel bi kahvaltı yapayım dedim 1 dilim tost ekmeğinin içine sucuk ve kaşar koydum ama tamamını bile yiyemedim açayı bi tokluk hissediyorum niyeyse 1 bardak limonlu su içtim şimdi bol bol suya devam
Bol su mu etkili oluyor yoksa az yiyorum cidden o mu etkili onu anlamadım..

Niye kimse yok burda
Sabah corn fleks yedim
Öğlen tost yedim
Aksam da bi şey yemedim bol.bol su içiyorum gene.

Valla ben verdiğim 2 kiloyu hala koruyorum şimdilik 61 idim 59 oldum azimliyim verecem daha da 52 ye dusene kadar..akşamları genelde yemiyorum bugün yedim balık ızgara sadece.

Sabah tartildim 58.7 dün yedigim balık sanırım kilo yapmadı ekmeksiz yemiştim..bugunde eşimle spora yazılmaya gidicez galiba heheyoo.sizler nerdesiniz kızlar.

Sabah tartildim 58.7 dün yedigim balık sanırım kilo yapmadı ekmeksiz yemiştim..bugunde eşimle spora yazılmaya gidicez galiba heheyoo.sizler nerdesiniz kızlar.
kaç aydır uyguluyorsunuz
ben de başlamak istiyorum
kilolar aldı başını gidiyor
sanırım metabolizmam da yavaşladı iyice eskiden yesem de çok almazdım kilo şimdi önünü alamıyorum

kaç aydır uyguluyorsunuz
ben de başlamak istiyorum
kilolar aldı başını gidiyor
sanırım metabolizmam da yavaşladı iyice eskiden yesem de çok almazdım kilo şimdi önünü alamıyorum

1 haftadır uygulamaya çalışıyorum.arkadaşlar da vardı ama onlar pes ettiler sanırım. akşam yemek yemeyince cidden kilo falan kalmıo bende spora mi yazilsam diyetisyen e mi gitsem onu düşünüyorum süreci hızlandırmak için.

ben hem bunu hem de yoğurt limon pu biber kürünü yapmak istiyorum bi de yürüyebilsem
acaba işe yarar mı kilo verebilir miyim
niyeyse kilo verebileceğime dair inancım hiç kalmadı

65-66 kiloyum 1.64 boyum
Doğumdan önce ve sonra 58dim
Bence verilmeyecek bi kilon yok.gayet normal gibi geldi.evde kendi ugrasinla kesinlikle verebilirsin emziriyor musun bilmiyorum ama eğer emzirmiyorsan akşamları yeme hiç bi şey direk verirsin ya da benim gibi kafaya çok takiyorsan ki ben 1 yıllık evliyim evlendiğimde 53 dum şimdi 59 60 im.vereyim de öyle hamile kalayım diye uğraşıyorum bu kiloyla kalırsam 90 kilo olarak doğuma girerim herhalde..

İyi geceler kızlar . gerçekten işe yarıyor mu bu saat 5ten sonra bir şey yememek . Bende zayıflamak istiyorum . Bende katılayım aranıza
Kilom ;58
Boy ;157
Hedef ;52
Gün içinde diyet ve spor yapıyorsunuz kizlar

Kaç kilosun boyun kaç
65-66 kiloyum 1.64 boyum
Doğumdan önce ve sonra 58dim
Yok korkma hamilelikten ben 58 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim çıktığımda 65-66 kilo falandım bi ay içinde 60a düşmüştüm
Ben sonrasında aldım kilo
Yok emzirmiyorum artık
Bu sabah itibariyle başladım ilk önce limonlu ılık su içtim şimdi de yürüyerek işe gidiyorum yaklaşık yarım saat
Akşam da beşten sonra yemesen süper olur da tutamıyorum Boğaz'ımı
Ya evet çok büyük bi kilom yok vermeyecek kadar ama ben de hırs heves hiçbişe yok vermeye dair o yüzden de her geçen gün katlanıyor kilom

İnşallah dediğin gibi 90 larla doğuma girmem.akşamları dayanabilirsen bu iş oldu bence:) ben oturmaktan alıyorum ise araba markete araba her yere araba iş yeri masa başı.evde de gelince yatıp oturuyorum.düzeni biraz değiştirmem lazım. bugün diyetisyene gidicem bakalım neler diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…