- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
İyi geceler kızlar . gerçekten işe yarıyor mu bu saat 5ten sonra bir şey yememek . Bende zayıflamak istiyorum . Bende katılayım aranıza
Kilom ;58
Boy ;157
Hedef ;52
Gün içinde diyet ve spor yapıyorsunuz kizlar
aslında arabayı biraz bıraksan sanki daha rahat verirsinİnşallah dediğin gibi 90 larla doğuma girmem.akşamları dayanabilirsen bu iş oldu bence:) ben oturmaktan alıyorum ise araba markete araba her yere araba iş yeri masa başı.evde de gelince yatıp oturuyorum.düzeni biraz değiştirmem lazım. bugün diyetisyene gidicem bakalım neler diyecek
aslında arabayı biraz bıraksan sanki daha rahat verirsin
ben de masabaşı çalışıyorum ve aylardır yürümedim o yüzden kilo almaya başladım
eskiden çok yürürdüm
severdim her yere yürüyerek gitmeyi
kızım olduktan sonra sabah işe yetişme akşam kızıma hemen yetişme derken sıfır hareket oldu
diyetisyenden sonra tekrar yaz merak ederim ne dedi :)
evet lütfen hep destek tam destek istiyorum ben deMerhaba kızlar benimde boyum 1.66 kilom 67 son 3 ayda 5 kilo aldımhedefim 58 kilo olmak birbirimize destek olursak günler daha çabuk geçer diye düşünüyorum :) ben sizde durumlar ne şu an
evet lütfen hep destek tam destek istiyorum ben de
1.64 boy 65-66 kiloyum
benim de hedefim 58 aslında 55-56 olsam on numara olur ama çok zor o :)
bu sabah limonlu suyla başladım dikkat etmeye
işe de yürüyerek geldim
akşam 5'te de son yemeğimi yemeyi düşünüyorum
yatmadan önce de yoğurt limon biber kürünü yapacağım
yani inşallah
hep böyle bi heves başlayıp devamını getiremiyorum
ya yanlış cümle kurmuşum pardonAksam hala yiyecem diyor yaf bugüne kadar yediklerimize sayalım bence..yedik yedik de noldu akşam yemek yeme öğlen ne yediysen kal onla ilk bi kaç gün zor geçer sonra alışırsın
Bak yoğurt kurune falan inan gerek yok sen benim dediğimi 1 hafta kesintisiz uygula 1 buçuk kilo gitmezse bende bi şey bilmiomya yanlış cümle kurmuşum pardon
aslında 5'e kadar demeliydim çünkü zaten istesem de 5'te yiyemem işyerindeyim çünkü
peki bişe diyeceğim ya yoğurt kürünü yatmadan yarım saat önce yapın diyorlar acaba onu da mı erkene çeksem
Gerçekten işe yariyormu . sen kilo verdin mi.5 kilo vermek istiyorum ama olmuyor . 74 ten 54 e düştüm . sonra tekrar 62 oldum.şimdi 57 _58arasi gidip geliyorum . 52 olmak istiyorum ama son kilolari vermek çok zorBak yoğurt kurune falan inan gerek yok sen benim dediğimi 1 hafta kesintisiz uygula 1 buçuk kilo gitmezse bende bi şey bilmiom
Denemeden bilemezsin.Gerçekten işe yariyormu . sen kilo verdin mi.5 kilo vermek istiyorum ama olmuyor . 74 ten 54 e düştüm . sonra tekrar 62 oldum.şimdi 57 _58arasi gidip geliyorum . 52 olmak istiyorum ama son kilolari vermek çok zor
peki madem yarın sabah tartılayım tam kilomu söylerim, haftaya bugün bir daha tartılırım bakalım o zaman görelimBak yoğurt kurune falan inan gerek yok sen benim dediğimi 1 hafta kesintisiz uygula 1 buçuk kilo gitmezse bende bi şey bilmiom
ayyy 700-800 çok az değil mi yaaaBi de kızlar bence kalori sayarak diyet yapın ne yerseniz yiyin ama 700-800 kaloriyi geçmesin böylece farklı şeyler yer ve sıkılmazsnz bir çok ünlü de böyle yapıyor
Kaçamak yapmadan ama 7 gün boyunca akşamları hiç ama hiç yeme.peki madem yarın sabah tartılayım tam kilomu söylerim, haftaya bugün bir daha tartılırım bakalım o zaman görelim
katiliyorum . peki ornek verebilecegin bi liste varmi ?Bi de kızlar bence kalori sayarak diyet yapın ne yerseniz yiyin ama 700-800 kaloriyi geçmesin böylece farklı şeyler yer ve sıkılmazsnz bir çok ünlü de böyle yapıyor
anlaştıkKaçamak yapmadan ama 7 gün boyunca akşamları hiç ama hiç yeme.
Düşürürsün cnm ya kafana koyArsan eğer merak etme dinlenme imkanın varsa uyumaya uzanmaya çalış ilk günler.halsizlik olursa da su iç bence.ben 60 kiloydm 4 aylık evliyim 6 kilo aldm 4 ayda geri vermem lazım hep basenden alıyorum zaten üstüm 36 bedenayyy 700-800 çok az değil mi yaaa
ben bu kadar yemek yemeye alıştım offff 700-800'e düşürebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?