Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İyi geceler kızlar . gerçekten işe yarıyor mu bu saat 5ten sonra bir şey yememek . Bende zayıflamak istiyorum . Bende katılayım aranıza
Kilom ;58
Boy ;157
Hedef ;52
Gün içinde diyet ve spor yapıyorsunuz kizlar

Spor yapamıyorum malesef.akşamları yemeyecek 2 kilo verdim şu an 59 um bende.benimde hedef 53-52 bakalım azimle ilerliyoruz inşallah:)

aslında arabayı biraz bıraksan sanki daha rahat verirsin
ben de masabaşı çalışıyorum ve aylardır yürümedim o yüzden kilo almaya başladım
eskiden çok yürürdüm
severdim her yere yürüyerek gitmeyi
kızım olduktan sonra sabah işe yetişme akşam kızıma hemen yetişme derken sıfır hareket oldu
diyetisyenden sonra tekrar yaz merak ederim ne dedi :)

Evim yokuş yolunda bı gün bıraktık eşimle bi daha tövbe dedim şimdi bi de havalar da soğudu. Bende bekarken daha çok yürürdüm şimdi aynen senin dedüğün gibi ev iş modunda geçiyor bebek olsa aynısı olur.tamam akşam 7 buçukta bi gidim neler diyecek bakalım çok merak ediyorum bende :)

Merhaba kızlar benimde boyum 1.66 kilom 67 son 3 ayda 5 kilo aldım hedefim 58 kilo olmak birbirimize destek olursak günler daha çabuk geçer diye düşünüyorum :) ben sizde durumlar ne şu an

Merhaba kızlar benimde boyum 1.66 kilom 67 son 3 ayda 5 kilo aldım hedefim 58 kilo olmak birbirimize destek olursak günler daha çabuk geçer diye düşünüyorum :) ben sizde durumlar ne şu an
evet lütfen hep destek tam destek istiyorum ben de
1.64 boy 65-66 kiloyum
benim de hedefim 58 aslında 55-56 olsam on numara olur ama çok zor o :)
bu sabah limonlu suyla başladım dikkat etmeye
işe de yürüyerek geldim
akşam 5'te de son yemeğimi yemeyi düşünüyorum
yatmadan önce de yoğurt limon biber kürünü yapacağım
yani inşallah
hep böyle bi heves başlayıp devamını getiremiyorum

Aksam hala yiyecem diyor yaf bugüne kadar yediklerimize sayalım bence..yedik yedik de noldu akşam yemek yeme öğlen ne yediysen kal onla ilk bi kaç gün zor geçer sonra alışırsın

Aksam hala yiyecem diyor yaf bugüne kadar yediklerimize sayalım bence..yedik yedik de noldu akşam yemek yeme öğlen ne yediysen kal onla ilk bi kaç gün zor geçer sonra alışırsın
ya yanlış cümle kurmuşum pardon
aslında 5'e kadar demeliydim çünkü zaten istesem de 5'te yiyemem işyerindeyim çünkü
peki bişe diyeceğim ya yoğurt kürünü yatmadan yarım saat önce yapın diyorlar acaba onu da mı erkene çeksem

Bak yoğurt kurune falan inan gerek yok sen benim dediğimi 1 hafta kesintisiz uygula 1 buçuk kilo gitmezse bende bi şey bilmiom

Bak yoğurt kurune falan inan gerek yok sen benim dediğimi 1 hafta kesintisiz uygula 1 buçuk kilo gitmezse bende bi şey bilmiom
Gerçekten işe yariyormu . sen kilo verdin mi.5 kilo vermek istiyorum ama olmuyor . 74 ten 54 e düştüm . sonra tekrar 62 oldum.şimdi 57 _58arasi gidip geliyorum . 52 olmak istiyorum ama son kilolari vermek çok zor

peki madem yarın sabah tartılayım tam kilomu söylerim, haftaya bugün bir daha tartılırım bakalım o zaman görelim

Evet kızlar 5 ten sonra su dışında bişey yok.ben de şimdi yarım saat bisiklet çevirdim günde 600 kalori almayi düşünüyorum 1 ayda verebilirim böylece :) canınız tehlikeli bişey istediğinde açıp sevdiğiniz müziği dinleyin beyinde aynı bölge uyariliomus :)) ve mutlaka 2 lt su :)

Bi de kızlar bence kalori sayarak diyet yapın ne yerseniz yiyin ama 700-800 kaloriyi geçmesin böylece farklı şeyler yer ve sıkılmazsnz bir çok ünlü de böyle yapıyor

Bi de kızlar bence kalori sayarak diyet yapın ne yerseniz yiyin ama 700-800 kaloriyi geçmesin böylece farklı şeyler yer ve sıkılmazsnz bir çok ünlü de böyle yapıyor
ayyy 700-800 çok az değil mi yaaa
ben bu kadar yemek yemeye alıştım offff 700-800'e düşürebilir miyim acaba

katiliyorum . peki ornek verebilecegin bi liste varmi ?

Ben bu sabah 1 elma 1 nescafe içtim öğlen 1 galeta 1 domates 1 üçgen peynir akşam yarım kase haşlanmış makarna üstüne 1 kase yoğurt ve baharat olabilir gece yatmadan da 1 mandalina yenilebilir benim eşim doktor o da bunu mantıklı buluyor kızlar evdeki malzemelerle her zaman diyet imkanı olur hem de zaten 2 lt şu içerseniz mide su ile doluyo :)

ayyy 700-800 çok az değil mi yaaa
ben bu kadar yemek yemeye alıştım offff 700-800'e düşürebilir miyim acaba
Düşürürsün cnm ya kafana koyArsan eğer merak etme dinlenme imkanın varsa uyumaya uzanmaya çalış ilk günler.halsizlik olursa da su iç bence.ben 60 kiloydm 4 aylık evliyim 6 kilo aldm 4 ayda geri vermem lazım hep basenden alıyorum zaten üstüm 36 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…