Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yok canım dinlenme imkanım yok çalışıyorum
ya ben de basenden alıyorum hep ve bacaktan alt tarafım çok çirkinleşti artık
işin kötüsü eskiden üst bedenim ne kadar kilo alırsam alayım 36 beden kalırdı artık üstümde 38-40 olmaya başladı

İlk doğumdan 9 ay sonra 17 itibari ile yemeyip günde 5 lt yakın su tüketerek 3 ayda bütün fazlalıklarımı vermiştim,inşallah bu doğumdan sonrada aynısını yapıcam ,arkadaşlar aç kalmadan kilo verilmiyor bunu anladım ben tıka basa değil midemiz kadar yemek yemeli ve karbonhidrat tan uzak durmalıyız

Canım bırakmak yok o zmn vak 1 ay bile çok şey değiştirir emin ol ben de avukatım calisiodum ama hakimlik sınavına çalışayım diye 1 aydr evdeyim hem ders çalışmak hem diyet zor olacak ama sonunda kendimizi mutlu hissetmemiz için bu lazım başka şeylerle meşgul olmaya calsmalyz :)

ya aslında bi kilo bile versem gaza gelirim
tamam ya bırakmak yok gerçekten bu sefer
kıyafetlerime yeniden girebilmek istiyorum
eskisi gibi sen nasıl annesin desinler istiyorum :)

kızlar son yarım saat...
yarım saatte yedim yedim yoksa sabaha kadar açımm

tamam tamam kızmayın sadece şaka yapıyorum
henüz acıkmadım zaten canım da istemiyor bişe yemek sadece kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum sayfayı canlı tutarak

Kizlar hepinize iyi akşamlar
En son saat 17;20de yedim . bişey olmaz herhalde .

Kızlar diyetisyene gittim bugün bi liste verdi baya uzun bi liste yeminle ben bunları yersem üstüne 5 kg daha alirim ama o kendinden baya emin hepsini aksatmadan yiyeceksin dedi.3 ana 3 ara öğün yazıo listede..1 hafta uygulayacağım bakalım 59.5 çıktım tartıda 1.58 boy.

Dene bakalım :) haberdar et bizi :)

Sonucunuzu merak ediyorum. Bize yazın lütfen. Kolay gelsin size.
l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…