- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
yok canım dinlenme imkanım yok çalışıyorumDüşürürsün cnm ya kafana koyArsan eğer merak etme dinlenme imkanın varsa uyumaya uzanmaya çalış ilk günler.halsizlik olursa da su iç bence.ben 60 kiloydm 4 aylık evliyim 6 kilo aldm 4 ayda geri vermem lazım hep basenden alıyorum zaten üstüm 36 beden
Canım bırakmak yok o zmn vak 1 ay bile çok şey değiştirir emin ol ben de avukatım calisiodum ama hakimlik sınavına çalışayım diye 1 aydr evdeyim hem ders çalışmak hem diyet zor olacak ama sonunda kendimizi mutlu hissetmemiz için bu lazım başka şeylerle meşgul olmaya calsmalyz :)yok canım dinlenme imkanım yok çalışıyorum
ya ben de basenden alıyorum hep ve bacaktan alt tarafım çok çirkinleşti artık
işin kötüsü eskiden üst bedenim ne kadar kilo alırsam alayım 36 beden kalırdı artık üstümde 38-40 olmaya başladı
ya aslında bi kilo bile versem gaza gelirimCanım bırakmak yok o zmn vak 1 ay bile çok şey değiştirir emin ol ben de avukatım calisiodum ama hakimlik sınavına çalışayım diye 1 aydr evdeyim hem ders çalışmak hem diyet zor olacak ama sonunda kendimizi mutlu hissetmemiz için bu lazım başka şeylerle meşgul olmaya calsmalyz :)
aynenTamam o zmn anlastk :) bir hafta sonra tartılırz arada tartilmayalim ki motivasyon düşmesin :)
midem sabaha kadar uykuya geçti bileSakın ama eller ağıza gitmio artık
Ben de 17.20 de yedim bişey olmaz o kadardan bence aynen devam cnm :)Kizlar hepinize iyi akşamlar
En son saat 17;20de yedim . bişey olmaz herhalde .
Dene bakalım :) haberdar et bizi :)Kızlar diyetisyene gittim bugün bi liste verdi baya uzun bi liste yeminle ben bunları yersem üstüne 5 kg daha alirim ama o kendinden baya emin hepsini aksatmadan yiyeceksin dedi.3 ana 3 ara öğün yazıo listede..1 hafta uygulayacağım bakalım 59.5 çıktım tartıda 1.58 boy.
Tamam ederimDene bakalım :) haberdar et bizi :)
Tamam ederimDene bakalım :) haberdar et bizi :)
Sonucunuzu merak ediyorum. Bize yazın lütfen. Kolay gelsin size.Kızlar diyetisyene gittim bugün bi liste verdi baya uzun bi liste yeminle ben bunları yersem üstüne 5 kg daha alirim ama o kendinden baya emin hepsini aksatmadan yiyeceksin dedi.3 ana 3 ara öğün yazıo listede..1 hafta uygulayacağım bakalım 59.5 çıktım tartıda 1.58 boy.
Bişey olmaz cnm hemen tartilsaydn yine de yarım kilo düşerdik tartıl benceben tartılmayı unuttum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?