Tmm cnm anlaştıkben sabah yürüyemedim
bence pazartesi tekrar tartılalım ve bundan sonra pazartesiden pazartesiye tartılalım
ben sabah yürüyemedim
bence pazartesi tekrar tartılalım ve bundan sonra pazartesiden pazartesiye tartılalım
Öyle mi dersin ? Salı olsun o zmn ??selammmm kızlarr sizleri takip eidyoum firkir beyan etmek istedim
pazartesi tartılmak için en yanlış günnn
hafta sonundna çıkan vucut şiş oluo..
Öyle mi dersin ? Salı olsun o zmn ??
Öyle mi dersin ? Salı olsun o zmn ??
cuma yada ctesi yaılabilir benceee
biz eskiden bu sayfada ctesi tartılıyorduk
cuma diyorum o zaman, ne dersiniz?
yani size uygunsa tabi ben baıklama daldım ben bu olayı uygulamıyorum artık
Tmm kızlar cuma olsun o zaman :) 1 hafta sonra yani
Aksam krizlerinde meyve ile gecistiriyoruz anlaşılan güzel kızlar tam gaz devamgünaydın
bende dün bir armut yarım nar yedim akşam başkada bişey yemedim
tamamTmm kızlar cuma olsun o zaman :) 1 hafta sonra yani
ben de ben deselam kızlar berbat bir haftasonu geçirdim. cumartesi günüm vardı kaçırdım biraz dünde akşam lahmacun vardı hayır diyemedim. bugünde fırında balik yapıcam ekmeksiz yiycem
Yapma ya ben hafta sonu dikkat etmeye çalıştım ama henüz tartılmadım merak içindeyim :) bakalım neler bekliyor bu hafta biziselam kızlar berbat bir haftasonu geçirdim. cumartesi günüm vardı kaçırdım biraz dünde akşam lahmacun vardı hayır diyemedim. bugünde fırında balik yapıcam ekmeksiz yiycem
Ondan Sesiniz çıkmadı demek ki kızlar ben de merak ettim sizi devam edin ama bozmayın geri :)ben de ben de
hem hastaydım hem de yemek yapanım yoktu
evde ne bulduysam yedim
yok yok bugün aynen devamOndan Sesiniz çıkmadı demek ki kızlar ben de merak ettim sizi devam edin ama bozmayın geri :)
biz diğer topikte pazar günü tartılıyoruz 500gr vermişim canımYapma ya ben hafta sonu dikkat etmeye çalıştım ama henüz tartılmadım merak içindeyim :) bakalım neler bekliyor bu hafta bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?