Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende bugün diyetisyene kontrole gidicem ama hiç vermedim galiba. günde 6 öğün yersem 3 ana 3 ara nasıl zayıflarım ki.eğer bugün de verememissem bir sonraki aya gitmem kesinlikle.ben akşamları yemeyerek çok daha hızlı kilo veriyorum sanırım hala kilom 59

Normalde uzmanlar az ama sık yiyin diyorlar canm ve vücudun bir direnme süresi var kilo vermemek için sen vazgeçme bence kesin verirsin

58.5 kiloya inmişim diyetisyenden yeni geldim..güzel uymuşsun dedi bu hafta..başka bi liste verdi bi de evde spor a başlıyorum bu hafta.yani en azından 2 haftada 1 kilo.buna da şükür hedef 50 oluncaa tabi ooo yol uzun tabi..

Normalde uzmanlar az ama sık yiyin diyorlar canm ve vücudun bir direnme süresi var kilo vermemek için sen vazgeçme bence kesin verirsin
İnşallah canım evde lesie ye başlıcam spor olarak inşallah hızlandırır.
Ben hızlı vermek istiyorum mesela 5 günde 5 kilo gibi.

5 günde 5 kilo adlı bi diyet var en az 4 kilo veriosn cnm 2 yıl da geri almıyosun onu yapabilirsin.ben yapmıştım önceden ama zor tansiyon düşüklüğü yapmıştı bende

Merhaba kizlar,

Nasilsiniz, nasil gidiyor aksam 5ten sonra yememek?

Bir zamanlar, bende burdaydim, hamile kaldim dogum yaptim derken biraktim takimi :)
Ama cok eglenceliydi grubumuz, eglene eglene kilo veriyorduk (aliyorduk :-D )
Hepinize kolay gelsin, ama duzenli yapildigi zaman gercekten i$e yariyor bu yöntem.

Semocum nasilsin kizin nasil ???verdin mi kilocuklari ben ayni yerimde sayiyorum buralardamisin artık...evet eski grup cok guzeldi .

Semocum nasilsin kizin nasil ???verdin mi kilocuklari ben ayni yerimde sayiyorum buralardamisin artık...evet eski grup cok guzeldi .

AHA adacim, hala burdamisin?
Nasilsin canim, ne var ne yok?

dogum kilolarimi verdim ben, hamileligimde zaten buralardaydim sizin sayenizde bende dikkat ediyordum 14 kilo almistim. ondan sonra 2 kilo daha verdim :) suan 68 kilodayim.
65 olaydim iyidi hehe :)

senin aran nasil kilolarla, ayni mi ?

Ahhh semocum buralardayim hic kilo veremedim bi ara 70 e bile inmistim şimdi yine 75lerde geziyorum sporu biraktim biliyorsun ben cook spor yapardim baktim spor veremiyorum biktim usandim ....simdi yine baslamak istiyorum ama bir turlu konsantre olamiyorummmm yeniden baslamak istiyorum

İyi gidiyor cnm en uzun diyetimi yapıyorum yıllardır bukadar istikrar saglAyamamistim ama kilo çok yavaş gidiyor
ne güzel buradamı devam ediyorsun yoksa zayıflama grubundamısın ? ben bir türlü konsantre olmadım ama çok üzülüyorum kilo veremiyorum diye kısır döngüdeyim ((((

ne güzel buradamı devam ediyorsun yoksa zayıflama grubundamısın ? ben bir türlü konsantre olmadım ama çok üzülüyorum kilo veremiyorum diye kısır döngüdeyim ((((

7 takımdayım cnm yalnzı olmuyor
orası beni güzel motive ediyor

7 takımdayım cnm yalnzı olmuyor
orası beni güzel motive ediyor
bende çok istiyorum tekrar başlamayı . bir türlü konsantre olamıyorum diyet başlayayım diyince evde ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bişey gelmiyor aklıma uçup gidiyor herşey ...

bende çok istiyorum tekrar başlamayı . bir türlü konsantre olamıyorum diyet başlayayım diyince evde ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bişey gelmiyor aklıma uçup gidiyor herşey ...

benim durm da feciydi artık 78 kilo idim hatta birgün akşam 79,6 yı görünce dank etti kafam
bir adım sonrası 80 di , bende takıma girince konsantre oldumm..
yemenin sonu yok , sen birde evdesin daha kolay güzel güzel salatalar yaparsın kendinee

Kızlar bugün itibari ile diyetisyenin son seansına gittim çünkü çok aşırı dikkat edemedim malesef. tartıda 58 e dusmusum yani bir ayda bana 1 kg 300 gram verdirmiş. çok değil o yüzden kendi yönlemlerime devam edeceğim. akşamları yemeyerek..hedef kilom 52 falan aslında da direk 6 kilo veremem galiba yavaş yavaş.ilk hedef 55 e düşmem lazım. evde hareket falan mı yapsam acaba spor salonuna mi yazilsam.yuruyus bandi alayım diorum ama çok pahalı ve sonrasında kullanmayabilirim . çok üşengeç bir insanım.

evet ya sen baya spor yapiyordun... biktigina inanirim canim...

ben kilomu korumak icin ekmegi sadece hafta sonu kahvaltida yiyorum.
Diger gunler zaten sabah kahvalti yapamiyorum, erken uyan cocugu giydir, yedir, hazirla, kre$e birak, ordan i$e gec...
(o arada muz yiyorum 1 tane)
öglende genellikle cabuk corba iciyorum, cok acsamda yaninda eti form tarti bir seyler.
boyle yaptigim zaman kilom 68 lerde kaliyor.

öglen ekmek yiyince benim kilo tabi ucuyor hemen 70-71 e.

sen neler yapiyorsun peki? 5 ten sonra yemiyormusun yada baska bir diyet daha uyguluyormusun?
calisiyormusun evdemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…