- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
164 cm canımSenin boyun kaçtı cnm
İnşallah canım evde lesie ye başlıcam spor olarak inşallah hızlandırır.Normalde uzmanlar az ama sık yiyin diyorlar canm ve vücudun bir direnme süresi var kilo vermemek için sen vazgeçme bence kesin verirsin
5 günde 5 kilo adlı bi diyet var en az 4 kilo veriosn cnm 2 yıl da geri almıyosun onu yapabilirsin.ben yapmıştım önceden ama zor tansiyon düşüklüğü yapmıştı bende
Valla mi ay 4 kilo bile değil 3.5 bile işimi görür benim.neymiş o diyet anlatır misin
Semocum nasilsin kizin nasil ???verdin mi kilocuklari ben ayni yerimde sayiyorum buralardamisin artık...evet eski grup cok guzeldi .Merhaba kizlar,
Nasilsiniz, nasil gidiyor aksam 5ten sonra yememek?
Bir zamanlar, bende burdaydim, hamile kaldim dogum yaptim derken biraktim takimi :)
Ama cok eglenceliydi grubumuz, eglene eglene kilo veriyorduk (aliyorduk :-D )
Hepinize kolay gelsin, ama duzenli yapildigi zaman gercekten i$e yariyor bu yöntem.
Semocum nasilsin kizin nasil ???verdin mi kilocuklari ben ayni yerimde sayiyorum buralardamisin artık...evet eski grup cok guzeldi .
Ahhh semocum buralardayim hic kilo veremedim bi ara 70 e bile inmistim şimdi yine 75lerde geziyorum sporu biraktim biliyorsun ben cook spor yapardim baktim spor veremiyorum biktim usandim ....simdi yine baslamak istiyorum ama bir turlu konsantre olamiyorummmm yeniden baslamak istiyorumAHA adacim, hala burdamisin?
Nasilsin canim, ne var ne yok?
dogum kilolarimi verdim ben, hamileligimde zaten buralardaydim sizin sayenizde bende dikkat ediyordum 14 kilo almistim. ondan sonra 2 kilo daha verdim :) suan 68 kilodayim.
65 olaydim iyidi hehe :)
senin aran nasil kilolarla, ayni mi ?
Merhaba masumcum nasil gidiyor diyetİyi akşamlar kızlar
Merhaba masumcum nasil gidiyor diyet
ne güzel buradamı devam ediyorsun yoksa zayıflama grubundamısın ? ben bir türlü konsantre olmadım ama çok üzülüyorum kilo veremiyorum diye kısır döngüdeyimİyi gidiyor cnm en uzun diyetimi yapıyorum yıllardır bukadar istikrar saglAyamamistim ama kilo çok yavaş gidiyor
ne güzel buradamı devam ediyorsun yoksa zayıflama grubundamısın ? ben bir türlü konsantre olmadım ama çok üzülüyorum kilo veremiyorum diye kısır döngüdeyim((((
bende çok istiyorum tekrar başlamayı . bir türlü konsantre olamıyorum diyet başlayayım diyince evde ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bişey gelmiyor aklıma uçup gidiyor herşey ...7 takımdayım cnm yalnzı olmuyor
orası beni güzel motive ediyor
bende çok istiyorum tekrar başlamayı . bir türlü konsantre olamıyorum diyet başlayayım diyince evde ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bişey gelmiyor aklıma uçup gidiyor herşey ...
Ahhh semocum buralardayim hic kilo veremedim bi ara 70 e bile inmistim şimdi yine 75lerde geziyorum sporu biraktim biliyorsun ben cook spor yapardim baktim spor veremiyorum biktim usandim ....simdi yine baslamak istiyorum ama bir turlu konsantre olamiyorummmm yeniden baslamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?