- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
işyerindeyim canım tartı yok ki :)Bişey olmaz cnm hemen tartilsaydn yine de yarım kilo düşerdik tartıl bence
tamamdırYarın sabah unutma ama tartıl mutlaka cnm :)
İnsallah basarirsin cnm ben de 2 3 yıl kadar önce 10 kilo verdim bu yöntemle :)kızlarrr selam
ben 2-3 yıl önce bu yöntemle 8 kilo kadar vermiştim
yine başlamak istiyorum inşallah başarabilirim
164 boy 65 kilodayım canımNasıl gidiyo kızlar boy ve kilosunu yazsın herkes 4 günde 1 tartılıp takip edelim ne dersiniz :)
Sen kaç olmak istiyorsun cnm ben 59-60 olsam yeterli 61 den 67 oldum 4 aydagünaydınnn
bugünkü menümle başlayayım
sabah aç karna 2 bardak su bir dilim ekmek bir tavada yumurta yarım haşlanmış yumurta bir bardak süt ve zeytin
çocukların birisi haşlama birisi tavada yumurta istedi ikisininki de yarım kaldı bende kalanları yedim
Kaçamak yapma ama canm1.64 boy 64 kilo
57-58 olmak istiyorum
sabah limonlu su içtim
yarım saat yürüdüm
şimdi de kahvaltımı yapıyorum ama neyle yaptığımı sormayın
bende ilk hedefim 60 sonra 58 olabilir canımSen kaç olmak istiyorsun cnm ben 59-60 olsam yeterli 61 den 67 oldum 4 aydaher gün 30 dk bisiklet çeviriyorm ayrıca
Kaçamak yapma ama canmbende 2 gündür limonlu su içiodum bu sabah unuttum ama
Geçmiş olsun cnm kimse motivasyonunu bozmasin ayrılmasın forumdan başarcaz
eşim hasta, beli tutuldu, o yüzden kızımı tek başıma hazırlayıp evden çıkıyoruz o yüzden fırsat bulamadım kahvaltıya
o yüzden işyerinde yaptım
Geçmiş olsun cnm kimse motivasyonunu bozmasin ayrılmasın forumdan başarcaz
günaydın canımNe durumdayız millet
ben sabah yürüyemedimBen de 5 ten sonra 2 mandalina yedim cnm sadece :) spora da devam ediyorum bakalım faydası olması lazım bncehangi gün tartılalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?