Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlarrr selam
ben 2-3 yıl önce bu yöntemle 8 kilo kadar vermiştim
yine başlamak istiyorum inşallah başarabilirim

Nasıl gidiyo kızlar boy ve kilosunu yazsın herkes 4 günde 1 tartılıp takip edelim ne dersiniz :)

günaydınnn
bugünkü menümle başlayayım
sabah aç karna 2 bardak su bir dilim ekmek bir tavada yumurta yarım haşlanmış yumurta bir bardak süt ve zeytin
çocukların birisi haşlama birisi tavada yumurta istedi ikisininki de yarım kaldı bende kalanları yedim

Benim de boy 166 kilo 67.sabah nescafe ve 3 kuru kayısı 4 kuru incir yedim :) hepimiz yazarsak böyle motive oluruz diye düşünüyorum kızlar :)

Sen kaç olmak istiyorsun cnm ben 59-60 olsam yeterli 61 den 67 oldum 4 ayda her gün 30 dk bisiklet çeviriyorm ayrıca

1.64 boy 64 kilo
57-58 olmak istiyorum
sabah limonlu su içtim
yarım saat yürüdüm
şimdi de kahvaltımı yapıyorum ama neyle yaptığımı sormayın

Kaçamak yapma ama canm bende 2 gündür limonlu su içiodum bu sabah unuttum ama

eşim hasta, beli tutuldu, o yüzden kızımı tek başıma hazırlayıp evden çıkıyoruz o yüzden fırsat bulamadım kahvaltıya
o yüzden işyerinde yaptım

Ben de 5 ten sonra 2 mandalina yedim cnm sadece :) spora da devam ediyorum bakalım faydası olması lazım bnce hangi gün tartılalım?

Ben de 5 ten sonra 2 mandalina yedim cnm sadece :) spora da devam ediyorum bakalım faydası olması lazım bnce hangi gün tartılalım?
ben sabah yürüyemedim
bence pazartesi tekrar tartılalım ve bundan sonra pazartesiden pazartesiye tartılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…