Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kızlar diyetisyene gittiğimi yazmıştım geçen hafta.son 2 gün bozdum biraz 3 dilim dondurmalar falan yedim.dün kontrole gittim 400 gram vermişim ama 200 ü kastan gitmiş çok yanlış dedi harfi harfine uyacaksin dedi.59.1 im şu an.haftaya 58 olarak gel dedi liste falan verdi.akşamları sebze öglenleri et yiyorum.3 ana 3 ara öğün yapıyorum son ara öğün 8 buçukta akşam.haftaya da spora da yazilicam hızlanayim diye.ama bu hafta gitme bi dedi bi su listeyi tam yapmayı öğrenelim ilk önce dedi..kafam çok karışık cidden.

kilon çok iyi bana göre aslında 59u bi görsem varya

kilon çok iyi bana göre aslında 59u bi görsem varya
52 yle evlendim 62 leri gördüm..bana göre 59 bile çok fazla boyum kısa çünkü benim.50 ye kadar yolu var valla görebilecek miyim açaba. bazen tatlı krizlerim tutuyor onun için tarçın ı kullandırıyo bana bilginiz olsun kızlar elmanin üstüne tarçın döküp yiyorum ara öğünde mesela

Bence de kilon iyi cnm boyun kaç ki senin

Bakalim cnm devam edelim biz cuma günü tartılcaz ben de merak içindeyim :)
Aslında akşam yemek yemeden daha fazla ve hızlı veriyordum bende ama diyetisyen kastan kaybetmemem gerektiğini falan soyleyince mecbur yiyorum haftaya salı bakalım tekrar yazarım.

1.58 ölçtü diyetisyenim :) yani boya göre kilom fazla canım.azimliyim verdiği listeden bu hafta hiç kaçamak yapmicam bakalim
kastan kaybın olmaması için ne öneriyor peki?

Günaydın kızlar ben pazar günü tartıldığımda 64.6 idim hala aynıyım aslında dün 64.1 dim ama
dün doğum günümdü akşam yemeğe çıktık sonra pasta kestik falan yarım dilim aldım ayıp olmasın eşime diye o yüzden almış gibi oldu malesef

Ben d bu sabah tartılayım dedim aslında sli günü tartılmam lazım haftaya ama iyi. oldu.59.5 la başlamistim bu sabah 58.7 olmuşum diyete devam

Çok iyi kızlar ben unuttum tartılmayı yarın sabah tartılıp size haber verecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…