Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

:) amin canım hepimizinkini Rabbim korusun. bizimki 17 aylık . biz 6.ayından sonra hep ismiyle hitap ediyoruz. eşimle beraber karar verdik ve tek isim .. ben zaten çok beğeniodum bu ismi eşimide ikna edince süper oldu ..

Kizlar evdeyseniz stari acin hem ayca kaya var cok severim hem de 4 ayda 20 kilo veren bayanin hikayesi var izleyin derim

Yemeden olmaz. Ben türkiyeyi anlamiyorum ya, neden okula yogurt gitmez, yada insanlar yaninda yemek götürmez :44: Ben seni yerinde olsam, tavugumu haslarim, mükemmel bir salatanin üstüne atarim, icinede iki üc cevizz, oh misler gibi okulda yerim Veya balik, tavuk salatali tam bugday ekmek yaparim. Yada corbami pisirip kavanoza koyarim, bu yogurtta olabilir, ve okulda afiyetle icerim

Canim bir de yanlis anlasilmasin, ben bir hafta ekmek yemiyecegim, pazartesi (sabah, öglen) ekmeye baslayacagim, ama meyveyi az ölcüde tüketmeye dikkat edecegim.

Kesinlikle yemeden olmaz Biz BÜNYEMIZI degil, VUCDUMUZU zayiflatmak istiyoruz, bundan dolayi arkadaslar lütfen saglikli vucudumuzun IHTIYAC duyduklarini ona verelim FUZULI seylerden kacalim.

Kızlar bişey diycem. KK daki diyet gruplarından en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı bizimkisi bence. Diğerleri hep kısa vadeli ve bayıcı. Seviyorum lan sizi :103::103::103:
Bizlerde bizi seviyossss... :)))

İnşallah hepimize tatlım.. Darısı başıma.. Çok kötü hissediyorum kendimi..
afiyet olsun, güzel bir kahvaltı olmuş.. ne tatlı bıcırıklarla oyunlar filan.. allah sabır versin..
aynen, deniycem tatlım..

inşallah kuzum yaaa.. acaba hareket yaptım diye mi ağır çıktım, bilemedimki..

Kızlar size sorum olacak ya ben öğretmenim okula gidicem ve akşama kadar bili yemeyince acıkıyorum öğle yemeğim yok zaten ekme yerine ne yemeliyim?
badem fındık ceviz gibi şeyler bulundursan yannda, acıktıkça tırtıklarsın, hemen tokluk hissi veriyor bunlar..

Ayrıca bu grubu çok seviyorum tam motivasyonum düşüyor gruba girip gaza geliyorum :) hepinizi seviyorum :)))inşallah yaza hepimiz 36 nedenle gireriZ:))
ben hayatım boyunca görmedim 36 bedeni - 38 de yeter bana.. ((

Benim baskülümde biraz oynak beyinli.. 3 - 5 - 10 üşenmiyorum, ortalamasını buluyorum.. ( yeni sayılır, bozulsun diye dua ediyorum yaa..

senbenberen bana da BEREN gibi geldi, senin adınıda merak ediom aslında..

:) amin canım hepimizinkini Rabbim korusun. bizimki 17 aylık . biz 6.ayından sonra hep ismiyle hitap ediyoruz. eşimle beraber karar verdik ve tek isim .. ben zaten çok beğeniodum bu ismi eşimide ikna edince süper oldu ..

Ben de cok seviyorum ismi koydurmaya ikna ettim ama cevremdeki herkes genc yasli nedense Ayse ismini daha cok seviyolar benm ailem de dahil herkes Ayse diyor:) sanirim modada oldgu gbi isimlerde de eskiyemi donus var ne halvbuki Beren cok guzel ve masum bi isim eminim kizim buyudugunde bu ismi secicek

Nesilcim sorma sinir oluyorum 80 e ayarlanmis gbi asagisini gostermiyo bazen 79 gosteriyo hemen bi bakis kiz benmle dalgami geciyosun diye sonra hemen yine 80 gosteriyo( eczanede tartilmistim kiyafetlerle 78 cikmistim ama evdekini baz aliyorum belki bigun YANLİSLİKLA :) kirilirda su yag kas olcumu yapanlardan alirim inss

ben eşime dedim ne koyarsak koyalım ama tek isim olucak .ben öğretmenm ve öğrencilerim hep 2 isimli çocuklar birini söylediğimde suratıma bakıolar ikisinide söyleyincede bana zor gelio aman diorum yani... bnm ismim Şennur merak eden arkadaşım .

Kizlar bakin ayca kaya.biz.ne yaptysak onlari tavsiye etti bi.bayan baglandi aksam yemiyorum acikinca yogurt meyve yiyorum dedi cok dogru yoldasin dei ayrica ekmek yerinw az once soyledgnz gbi iki kasik leblebi 10-15 cig badem findik yenebilir uzun sure tok tutuyor dedi dogru yoldayiz kizlar tebrikleeerr bizeee

Ortak noktalarimizin olmasi guzel sen kac kilodan kaca dustun tablete kilo cizelgeleri cikmiyor

oleyyyy o zaman yaşasın bir kaç gün önece foruma girip sağıksız bu şekilde olmaz diyenlerde çatlasın patlasıın

Gunaydinlar kizlar
Bugn tartida 83.1 olustum dun 84.5 tim dun bol su ictim ondan olabilirsu icmek bana yariyor
Kavaltimi yaptim toplam 295 kalori ara olarak bugun ananas tuketecem bakalim nasl gecer bugun

Bide kizlar ben sizler gibi duzenli yazamayabilirim oglumun saglik sorunlrindan dolayi aktif olamiyorum ama elimden geldikce menulerimi yazacm

Son düzenleme:
Kızlar ya konumuzla çok alakasız ama çocuklardan konu açılınca sormak istedim. Ben 34 yaşındayım. Bu haziranda 2 yıllık evli olacam. Hiç korunmadık ama bebişimiz olmadı

Ben doktora gittim, fsh ım 9-10 civarında çıktı (8 in altında çıkmalı), rahim filmi falan da çektirdim, fsh dışında sorun yok.

O sıralar eşim gitmemişti, bi sınavı vardı, değerlerim kötü çıkarsa çalışamam dedi. Sonra o da gitti. Sperm değerleri çok kötü çıktı. Sayı az, hareketli sperm yok, şekilleri bozuk vs. Ve doktor 2. derece varikosel dedi. Ameliyat oldu. 3 ay geçti, dayanamadık bi daha test yaptırdık. Hiçbir düzelme olmamış.

Doktoru daha çok erken, en az 6-8 ay sonra etkisini gösterir diyor. Benim yaşım çok olmasa takmıycam ama yaş 34 ve fsh da yüksek olunca çok korkuyorum kızlar :18::18:

Bu fsh la boşuna mı bekleyip zaman kaybediyoruz. Hemen tüp bebek denemek daha mı mantıklı acaba :18::18: Zaman benim aleyhime işliyor...

Tatlım BEREN çok şık bir isim, ama çocuklar hangi isme alışırlarsa onu seviyorlar, eski yeni bilmiyorlar..
Benim oğlumun adı Kuzey Efe - 10 yaşında.. herkes doğduğundan beri efe diyor, Kuzey Güney den sonra bile - oğlum yeni ortamlarda kuzeyi kullan bak, çok karizma, süper filan, ikna olmuyor. Efeyi daha çok benimsiyor. Sadece yüzme hocası kuzey diyor, acayip hoşuma gidiyor.
Memnun oldum arkadaşım.
E süperiz ki bizzz.. :)))
Ortak noktalarimizin olmasi guzel sen kac kilodan kaca dustun tablete kilo cizelgeleri cikmiyor
Geçen kış 74 tüm canımcım, kendi çabalarımla geçen yaz 69 oldum, sonra kışın tekrar 72 ye kadar yükseldim.. Şimdi 3 haftadır 3700 verdim ama regl oldum, 68.3 ü bi kere gördüm, sonra kaybettiim, 68.8 gibi takıldım kaldım bu hafta..
oleyyyy o zaman yaşasın bir kaç gün önece foruma girip sağıksız bu şekilde olmaz diyenlerde çatlasın patlasıın
aynen, iyi böyle hakkatten.. eve gidince sofrayı hazırlıyorum, evdekiler yerken kaçıyorum mutfağa, makineyi filan boşaltıyorum. işlerimde erken bitiyor.. :))

kızlar günaydın çok fazla kalamıcam yazılarınızı okudum

paylaşacak fazla bişeyimde yok hastayım ve iştahsızım bir şey yiyip içemiyorum

sabah süt nesfit yedim bu kadar sonra sında da çorba içebilirim sanırsamki

Ama meyve olarak sadece 1 elma ve 2 çilek yedim zaten ki meyveyi çok severim

Bir yanlış anlama mı oldu balığın yanında 2 çilek yenmiş gibi algıladım.Gerçekten meyvenin ana yemeklerden ayrı yenmesi taraftarıyım (kahvaltı hariç) zararlı olduğunu düşünüyorum vücuda zehir gibi..ara öğün yaptıysanız siz bilirsiniz elbette.2 porsiyon meyve yemiş malı götürmüşsünüz yine de bir 'ama' ile cümleye başlanmış azıcık bir şey manasında...gayet normal bir miktar. efenim hepimiz seviyoruz bi'şeyleri.sıkıcaz dişimizi görücez mürvetimizi değil mi sevgili tuccc?

peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yemişsin ama az olmuş sanki

Canim, ibrahim saracoglundan dinlemistim, aynen söyle demisti; günde 6-7 keciboynuzunu kaynatip, suyunu icen erkeler AlimAllah (onun böyle tatli bir söylemi var:) spermleri hem kalitelilesiyor, hem de sperm sayilari cogaliyor.Yanlis hatirlamiyorsam en az 2- 3 aydan bahsetmisti. Sen sitesini muhakkak incele, ve dilersen benim anlamadigim bu degerlerini kendisine yaz!!! Kendi cevremde de onun kürlerinden sifa bulmus cok kisi var (Bu yumurtalik kistlerinden kurtulan ve gögüsteki kitlelerden kurtulan) Tavsiye ederim: http://www.profsaracoglu.com/index.php?B=SSS

geçmiş olsun canımcım.. kendine cici bak.. :)

Çileği tabiki balıktan sonra yedim CANIMMM :)

Canım okulda sadece 2 teneffüs var onlarda çok kısa o yüzden sadece elma yemeye fırsatım oluyor:) yoksa tabiki her şey gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…