Allah bagislasin canm kizini.ilk defa duyuyorum da cok hosuma gitti.benm kizimin adida Beren yani Ayse Beren henuz 5 aylik daha isimle seslenmiyoruz yani karar veremiyoruz esim ayse diyor ben beren diyorum sobra kizim demekte karar kiliyoruzbnde esim yokken gizli gizli Beren diyorum
Ayy telefondan yazdığım için yanlış olmuş canım:) ben öğleden sonra 1 elma yiyorum az önce ekmek gibi olmuş gün içinde sadece elma yiyip ve bitki çayı içiyorum:)okula yoğurtta gitmez keşke çalışmasaydım:)) saat 9 da kahvaltı yaptım 6 da eve geliyorum hiç bişi yemesem kesin bayılırım:)
Bizlerde bizi seviyossss... :)))Kızlar bişey diycem. KK daki diyet gruplarından en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı bizimkisi bence. Diğerleri hep kısa vadeli ve bayıcı. Seviyorum lan sizi :103::103::103:
İnşallah hepimize tatlım.. Darısı başıma.. Çok kötü hissediyorum kendimi..Bugün 63,7 yi gördüm nihayet gram vermemişimoysa ne az yiyorum belki birden düşer :) sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek domates salatalık az omlet roka maydanoz. Açken sirkeli suyumu da içtim aralarda bitki çayı içerim bir elma yerim akşama da biber dolması yicem. Bol zayıflamalı günler kızlaaaar
afiyet olsun, güzel bir kahvaltı olmuş.. ne tatlı bıcırıklarla oyunlar filan.. allah sabır versin..,
şimdi kahvaltı yapabildim okuldayım karışık tost orta boy , yanına 1 bardak ayran ( yardımcım hocam 1 tane daha tost yiyelim dedi v eben kötü bir bakış atarak snn gibi 40 kilo deilim sen ye dedim ) :) birazdan 23 nisan çalışmaları yapıcaz 1 saat falan egzersiz niyetine :) böylece öğlen olur
aynen, deniycem tatlım..aynen öyle valla canım
canım motivasyonunu kaybetme devam et bikaçgün aynı kiloda kaldıktan sonra eksilere düşersin tekrardan.belki biraz vücuduna şaşırtmada yapabilirsin ekmek ve tatlı hiç tüketme mesela
olabilir aslında yaa, mesela pazardan beri hiç tatlı bişey yemedim. durabiliyorum yani.. günde belki bir ekşi yeşil elma yiyodum, onu da yemeyi veririm..
canımmm buzamana kadar çok güzel verdin duraklaması çoook normal insanın çok morali bozuluyor doğru ama motivasyonunu kaybetme . ekmek meyve ve şekeri kesebilirsin nacizane tavsiyem
inşallah kuzum yaaa.. acaba hareket yaptım diye mi ağır çıktım, bilemedimki..Nesil, günaydin. Kahvalti yapmis olman cok iyi, metabolizmani harekete gecirecektir diye düsünüyorum. Kahveden uzak durabilir misin bir iki gün. Onun yerine yogurt ve yesil cay... Valentin bir de kilosu sabit kalanlara meyveden uzak durun demis. Harekette yaptigina göre bu KILOLAR cok uzun zaman daha DIRENEMEZLER , GIDECEKLER insallah
badem fındık ceviz gibi şeyler bulundursan yannda, acıktıkça tırtıklarsın, hemen tokluk hissi veriyor bunlar..Kızlar size sorum olacak ya ben öğretmenim okula gidicem ve akşama kadar bili yemeyince acıkıyorum öğle yemeğim yok zaten ekme yerine ne yemeliyim?
ben hayatım boyunca görmedim 36 bedeni - 38 de yeter bana..Ayrıca bu grubu çok seviyorum tam motivasyonum düşüyor gruba girip gaza geliyorum :) hepinizi seviyorum :)))inşallah yaza hepimiz 36 nedenle gireriZ:))
Tesekkurler Valentinn sizden gordukce motive oluyorum iste:))
Ya ben de dun aksam iste en son 5 te brokoli yemistim ondan sonra hcbse yemedm ama aksam 7 de uyudum sabah kalktm ben de de gram oynamiyo acaba aksamlari erken yatip cok uyuyorum diyemi kilo tutuyorum tartim bozuk gbi dijital hersefernde farkli gosteriosmdi 200 grvalmis gorunuyorum ne bicim tarti
Bu sabah uyaninca balli limonlu sicak suyumu ivtm 1haslanmis yumirta 2 dilim bugday ekmek peynir zeytin jambon bal ve 3-4 kasik.nutella off cok guzel ama dayanamiyorum( esimde buyuklerinden almis.bir ay yiceksin bunu dedi her kapagini actgnda yuzume bakio utaniyorum valla ( sabahlari nutellayi cok.yedgm icin gun icinde tatli turevleri.yemeyi yasakladm kendime.bugun oglen tost yemek istiyorum yag surmeden bugday ekmekle domatesli falan yaninda salata yada nuggetli salata yaninda yogurtla bakalim hangsi kolayima gelirse (
Bu arada senbenberen kizinin adi falanmi beren acaba merak ettim:)
:) amin canım hepimizinkini Rabbim korusun. bizimki 17 aylık . biz 6.ayından sonra hep ismiyle hitap ediyoruz. eşimle beraber karar verdik ve tek isim .. ben zaten çok beğeniodum bu ismi eşimide ikna edince süper oldu ..
Ben de cok seviyorum ismi koydurmaya ikna ettim ama cevremdeki herkes genc yasli nedense Ayse ismini daha cok seviyolar benm ailem de dahil herkes Ayse diyor:) sanirim modada oldgu gbi isimlerde de eskiyemi donus var ne halvbuki Beren cok guzel ve masum bi isim eminim kizim buyudugunde bu ismi secicek
Ortak noktalarimizin olmasi guzel sen kac kilodan kaca dustun tablete kilo cizelgeleri cikmiyorGünaydın kızlar, akşam taş çatlasın 4 tane filan tuzlu fıstık yedim sadece..
Sonrada jillian yaptım, her yerlerim ağrıyiii..((
Sabahta söz dinledim ve kahvaltımı yaptım, peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yedim.
kilo vermem durdu ama çok moralim bozuluyo, lütfen fiki verin bana..
Aynı yaştayız, benimde 1 oğlum var, allah hepimizinkini bağışlasın
Süpersin hayatım, birinciliğe oynuyo gibisin..
Heeyyy, olurmu hiç boşuna yazmak filan.. sanada kocamaaannn günaydın.. ilk günler güzel güzel eksileri görmüştüm bende.. ama şimdi durdum.. :84: önerilerinize ihtiyacım var...
Kizlar bakin ayca kaya.biz.ne yaptysak onlari tavsiye etti bi.bayan baglandi aksam yemiyorum acikinca yogurt meyve yiyorum dedi cok dogru yoldasin dei ayrica ekmek yerinw az once soyledgnz gbi iki kasik leblebi 10-15 cig badem findik yenebilir uzun sure tok tutuyor dedi dogru yoldayiz kizlar tebrikleeerr bizeee
Tatlım BEREN çok şık bir isim, ama çocuklar hangi isme alışırlarsa onu seviyorlar, eski yeni bilmiyorlar..Ben de cok seviyorum ismi koydurmaya ikna ettim ama cevremdeki herkes genc yasli nedense Ayse ismini daha cok seviyolar benm ailem de dahil herkes Ayse diyor:) sanirim modada oldgu gbi isimlerde de eskiyemi donus var ne halvbuki Beren cok guzel ve masum bi isim eminim kizim buyudugunde bu ismi secicek
Memnun oldum arkadaşım.ben eşime dedim ne koyarsak koyalım ama tek isim olucak .ben öğretmenm ve öğrencilerim hep 2 isimli çocuklar birini söylediğimde suratıma bakıolar ikisinide söyleyincede bana zor gelio aman diorum yani... bnm ismim Şennur merak eden arkadaşım .
E süperiz ki bizzz.. :)))Kizlar bakin ayca kaya.biz.ne yaptysak onlari tavsiye etti bi.bayan baglandi aksam yemiyorum acikinca yogurt meyve yiyorum dedi cok dogru yoldasin dei ayrica ekmek yerinw az once soyledgnz gbi iki kasik leblebi 10-15 cig badem findik yenebilir uzun sure tok tutuyor dedi dogru yoldayiz kizlar tebrikleeerr bizeee
Geçen kış 74 tüm canımcım, kendi çabalarımla geçen yaz 69 oldum, sonra kışın tekrar 72 ye kadar yükseldim.. Şimdi 3 haftadır 3700 verdim ama regl oldum, 68.3 ü bi kere gördüm, sonra kaybettiim, 68.8 gibi takıldım kaldım bu hafta..Ortak noktalarimizin olmasi guzel sen kac kilodan kaca dustun tablete kilo cizelgeleri cikmiyor
aynen, iyi böyle hakkatten.. eve gidince sofrayı hazırlıyorum, evdekiler yerken kaçıyorum mutfağa, makineyi filan boşaltıyorum. işlerimde erken bitiyor.. :))oleyyyy o zaman yaşasın bir kaç gün önece foruma girip sağıksız bu şekilde olmaz diyenlerde çatlasın patlasıın
Ama meyve olarak sadece 1 elma ve 2 çilek yedim zatenki meyveyi çok severim
Günaydın kızlar, akşam taş çatlasın 4 tane filan tuzlu fıstık yedim sadece..
Sonrada jillian yaptım, her yerlerim ağrıyiii..((
Sabahta söz dinledim ve kahvaltımı yaptım, peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yedim.
kilo vermem durdu ama çok moralim bozuluyo, lütfen fiki verin bana..
Aynı yaştayız, benimde 1 oğlum var, allah hepimizinkini bağışlasın
Süpersin hayatım, birinciliğe oynuyo gibisin..
Heeyyy, olurmu hiç boşuna yazmak filan.. sanada kocamaaannn günaydın.. ilk günler güzel güzel eksileri görmüştüm bende.. ama şimdi durdum.. :84: önerilerinize ihtiyacım var...
Kızlar ya konumuzla çok alakasız ama çocuklardan konu açılınca sormak istedim. Ben 34 yaşındayım. Bu haziranda 2 yıllık evli olacam. Hiç korunmadık ama bebişimiz olmadı
Ben doktora gittim, fsh ım 9-10 civarında çıktı (8 in altında çıkmalı), rahim filmi falan da çektirdim, fsh dışında sorun yok.
O sıralar eşim gitmemişti, bi sınavı vardı, değerlerim kötü çıkarsa çalışamam dedi. Sonra o da gitti. Sperm değerleri çok kötü çıktı. Sayı az, hareketli sperm yok, şekilleri bozuk vs. Ve doktor 2. derece varikosel dedi. Ameliyat oldu. 3 ay geçti, dayanamadık bi daha test yaptırdık. Hiçbir düzelme olmamış.
Doktoru daha çok erken, en az 6-8 ay sonra etkisini gösterir diyor. Benim yaşım çok olmasa takmıycam ama yaş 34 ve fsh da yüksek olunca çok korkuyorum kızlar :18::18:
Bu fsh la boşuna mı bekleyip zaman kaybediyoruz. Hemen tüp bebek denemek daha mı mantıklı acaba :18::18: Zaman benim aleyhime işliyor...
kızlar günaydın çok fazla kalamıcam yazılarınızı okudum
paylaşacak fazla bişeyimde yok hastayım ve iştahsızım bir şey yiyip içemiyorum
sabah süt nesfit yedim bu kadar sonra sında da çorba içebilirim sanırsamki
Bir yanlış anlama mı oldu balığın yanında 2 çilek yenmiş gibi algıladım.Gerçekten meyvenin ana yemeklerden ayrı yenmesi taraftarıyım (kahvaltı hariç) zararlı olduğunu düşünüyorum vücuda zehir gibi..ara öğün yaptıysanız siz bilirsiniz elbette.2 porsiyon meyve yemiş malı götürmüşsünüz yine de bir 'ama' ile cümleye başlanmış azıcık bir şey manasında...gayet normal bir miktar. efenim hepimiz seviyoruz bi'şeyleri.sıkıcaz dişimizi görücez mürvetimizi değil mi sevgili tuccc?
peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yemişsin ama az olmuş sanki
Yemeden olmaz. Ben türkiyeyi anlamiyorum ya, neden okula yogurt gitmez, yada insanlar yaninda yemek götürmez :44: Ben seni yerinde olsam, tavugumu haslarim, mükemmel bir salatanin üstüne atarim, icinede iki üc cevizz, oh misler gibi okulda yerimVeya balik, tavuk salatali tam bugday ekmek yaparim. Yada corbami pisirip kavanoza koyarim, bu yogurtta olabilir, ve okulda afiyetle icerim
Canim bir de yanlis anlasilmasin, ben bir hafta ekmek yemiyecegim, pazartesi (sabah, öglen) ekmeye baslayacagim, ama meyveyi az ölcüde tüketmeye dikkat edecegim.
Kesinlikle yemeden olmazBiz BÜNYEMIZI degil, VUCDUMUZU zayiflatmak istiyoruz, bundan dolayi arkadaslar lütfen saglikli vucudumuzun IHTIYAC duyduklarini ona verelim FUZULI seylerden kacalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?