Ne güzel , bende aylardir bekliyorum ama malesefSelam kızalar,
Ben 3 haftadır devam ediyorum buna. Bir aydan beri de şekeri kestim ve beyaz undan da uzak durmaya çalışıyorum. İlk hafta gram ilerleme yoktu, sonra ikinci haftanın sonuna doğru 1,2 kg birden düştü. Bir daha tartılmadım ama dinner cancelling'i de diyete eklediğimden sonra daha da çok verdim (kıyafetlerimden anlıyorum, karın bölgemdeki şişlik de indi) Arkadaşım da kilo verdiğimin göbek bölgemden belli olduğunu söylüyor.
Dün hamile olduğumu öğrendimdaha çok yeni ve umarım tutunur hayata Bu yüzden kilo verme sürecine ara vermek zorundayım. Ama sağlıklı beslenmeye ve dikkat etmeye devam
Siz devam edin, yaz yaklaşıyor kızzzzlllaaarrrr
Ne güzel , bende aylardir bekliyorum ama malesefrabbim bebeğinı saglıkli bir şekilde kucagina almayı nasip etsin .
Aynen doğrudur tabiiki. bende yemegi kesebiliyorum akşam zaten gec saatte yemiyorum beyaz unu da nadir tüketiyorum tam bugday cavdar yada kepek ekmegi tuketiyorum şeker orucuna başliyorum sadece üc gun sürüyo. halbuki canım istemiyo duygusal aćlık sanirim bunun adı. Boyle olma nedenim de her ay bebek icin umutlanip sonrasinda olmusuz sonuçlanmasi diye düsunüyorum . Stres yapiyorum bu ara hic yemedigim kadar abur cubura yüklendim ama bugunden itibaren insallah dikkat etmeye basladim birde çorek otu yaģi ve kapsulu sipariş ettim birde onu deneyecgim insallah .umarim bu defa bende guzel haberler alırım..Sağol canım. Biz de Ağustos - Eylül'den beri deniyorduk, hatta en sonunda doktora kontrole gittim, acaba sıkıntı mı var diye, ama bir şey çıkmadı. Bilmiyorum tesadüf mü, ama eşimin de dikkatini çekti, geçen ayın başında şekeri tamamen kestim (şeker içeren TÜM gıdaları). Bu yeme alışkanlığını uygulamaya başladıktan sonra hamile kaldım. Beyaz unu nerdeyse çıkardım hayatımdan, çavdar veya tam buğday ürünleri tercih ediyorum. Hatta şeker detoksu için kendi ekmeğimi yaptım (ekşi maya hazırladım önce).
Şekeri ve beyaz unu çıkarıp, akşam geç saatte yenilen yemek kesilince çok güzel kilo veriliyor !
Günaydın kızlar...beni buranin mudavimleri bilir...her topikte birkaç mesajım vardır...denemediğim diyet kalmadı...elma diyeti,karatay diyeti,protein diyeti,5 günde 5 kilo diyeti vs....vs... devam eder gider...Yıllardır kilolarimla savaşıyor ve kaybediyorum...geçen sene bu yöntem ile 12 kilo verdim ama bilinçli olarak değil...kaynanamla aynı evde oturmak zorundaydik ve birbirimizden haz etmiyoruz...çalışıyorum...iş yerinde abartmadan yemegimi yedim en son 5 te 5 bucukta paydos eve gidiyordum ve onun yaptığı yemeklerden yemiyordum. ..Çünkü hep kendi sevdiği bizim sevmedigimiz yemekler yapiyordu hemde onunla kavgaliydik yemeğini yemiyordum...böyle böyle derken 2 ayda ben 12 kilo verdim...çok mutluydum yıllardır 68i tartıda görmemiştim...ama biraz spora ihtiyacım vardı çünkü bıngıl bıngıldım hâlâ...sonra evleri ayırdık rahata erdim 80 kiloya çıktım... yine bu yöntemle vermeye çalışıyorum 2 gündür...midemin gurultularina aldırmadan su içiyorum süt içiyorum o kadar...ben diyet listelerine gelemiyorum...şundan şu kadar ye bundan bu kadar ye...diyet psikolojisi bende kilo almaya neden oluyor...o yüzden en temiz çözüm bence akşam 5 ten sonra birsey yememek..mideniz de sindirim sisteminiz de rahatliyor...ve yavaş yavaş kilolar gitmeye başlıyor...bir ömür devam ettirilebilir ve devam ettirilmesi gereken bir yöntem bence...inşallah herkes bende dâhil istediği kiloya ulaşır...Hepinize incecik günler diliyorum
Yok saat 1 buçuk gibi öğlen yemegimi yiyorum...akşam yemegimi de 5 te yiyorum kapanış yapıyorum. ..sonrasında çok acikirsam şekersiz çay süt falan içiyorum...çok da acikiyorum çünkü gece 1 den önce yatmiyorumselammm hatılıyorum ben seni sanki
öglen yemeginden sonra yemek yemiyorsunuz dimi dogru anladım
bendede bu yönte çok işe yarıyorrr aamaaa millet tonla laf ediyorr
Yok saat 1 buçuk gibi öğlen yemegimi yiyorum...akşam yemegimi de 5 te yiyorum kapanış yapıyorum. ..sonrasında çok acikirsam şekersiz çay süt falan içiyorum...çok da acikiyorum çünkü gece 1 den önce yatmiyorum
Evet evden goturuyorum...bazen yemek olmuyor dışardan yiyorum yada kendime alternatif yapıyorum konserve yada kahvaltilik yada ton balığı falanhımm akşam yemegi ne yiyorsun
evden mi götürüyorsunuz ?
Aslında buraya fotoğraf koymak istedim ama beceremedim...öncesi sonrası fotografim var
Evet evden goturuyorum...bazen yemek olmuyor dışardan yiyorum yada kendime alternatif yapıyorum konserve yada kahvaltilik yada ton balığı falan
Geçiştirme bence vücut direncin düşmesin..abur cubur olmamak şartıyla ye birseyler...Bu arada ben eve hergün yürüyerek gidip geliyorum sabah 20 dk aksam 20 dk yürüyorum haftanın 5 günü...bazende aksamlari kulaklığı takip oynuyorum yarım saat 1 saat falan...Çünkü hareket çok önemlihım anladımmm , süperr valla bende geçiştiriyorum geneldee
Geçiştirme bence vücut direncin düşmesin..abur cubur olmamak şartıyla ye birseyler...Bu arada ben eve hergün yürüyerek gidip geliyorum sabah 20 dk aksam 20 dk yürüyorum haftanın 5 günü...bazende aksamlari kulaklığı takip oynuyorum yarım saat 1 saat falan...Çünkü hareket çok önemli
selammm hatılıyorum ben seni sanki
öglen yemeginden sonra yemek yemiyorsunuz dimi dogru anladım
bendede bu yönte çok işe yarıyorrr aamaaa millet tonla laf ediyorr
Yapmaya çalıştım ama olmadı. ..öğle arası tekrar denicembu yöntem çok iyi ya biliyorum ben ,
eklersen sevinirimmm fotonaaa
Bence Tabiiki mideyi doldurmamak gerek . Ama aç kalarak da zayiflanmıyo bir ara sabah ogle yedim ve aksam hic yemedim evet kilo verebildim. ama o ac kalarak verdigim kiloları hemen geri alabiliyorum oylede bir sıkıntı var yani. O yuzden iki ana bir ara öģünü tavsiye ederim sabah saglikli bir kahvalti öģlen ufak bir ara öģun aksam sebze tarzı tuketmek gün icinde 2 lt su tüketmek . 3 beyaz dan uzak durmak . meyve yenilecekse gunde bir porsiyon yemek ama akşam degil gündüz yemek gerek.hafta da bir günu kacamak günü ilan etmek tabiki iki haftada bir olsa daha güzel olur.yemegı yavaş yemek iyice çiğnenince inanin cabuk tokluk hissi veriyo sindirimi de kolaylastiriyo.en cok anlam vermedigim seyde caya seker atmak bu cay sekersiz daha güzel ya hele bir de bitki caýi gibisi varmi.ayrani cok severim .sütü pek tercih etmiyodum ama bu aralar sevmeye basladim ve icine tarcin yada kakao istege gore birazda bal ilave edip icmek gercekten mideme iyi geliyo ve tokluk hissi veriyo kesinlikle tavsiye ederim.birde bir oturusta yarım ekmek yemek !! Kesinlikle gereksizmiş bunu anlayali uzun zman oldu. Ekmeksiz doymuyorum demeyin doyuluyo ekmeğe gerek yok sadece alismak gerek.günde iki dilim en fazla 3 dilim olmalı .en azindan hafta da 4 gün spora egzersize zman ayirmak .ben bu sekilde bir düzen kurmuştum ve sadece zayiflayip birakmak degil niyetim hayat boyu bir aliskanlik haline getirmekti ,taki memlekete gidene dek oraya bir gittim tüm duzenim bozuldu. Ama kendi evimde kendi yaptiģım yemekerle ve evimin heran musait olmasi nedeni ile spora vakit ayırabiliyordum.şimdi yine aynı düzeni kurup 15 kilo daha vermek niyetim ve yavasca tekrardan bir duzen kuruyorum çok şukur.birde klomene basladim tekrardan ondan da guzel sonuc alirsam kilo da verirsem tekrardan gercekten cok iyi olcak bu kiloyu aslında takinti degil mecburiyetten cok önemsiyorum cünku cok hizli kilo alan bir yapıya sahibim o yuzden benim gibi olanlara belki bir faydasi olur diye bu kadar uzattım umarım işe yarar herkese bol eksilerr
Cok iyi kilo vermişsin masallahben ekim 8 den bu yanaaa 9 kilo verdimm
öncesinde bi 35 kilo vermişliigm var
zor kilo veriyorum öglen ara yapma şansım yok o seepten ben akşamı ara gibi yapıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?