Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ne güzel buradamı devam ediyorsun yoksa zayıflama grubundamısın ? ben bir türlü konsantre olmadım ama çok üzülüyorum kilo veremiyorum diye kısır döngüdeyim ((((

uzulme adacim, verirsin elbet.
yaza daha cok var

stress yapma sakin canim, iste ozaman zor veriliyor gercekten.

Bende bir ara cok sikinti ettim kilolari kendime, veremedim diye bide yeme krizi geliyordu arada...
careyi ekmegi kesmekte buldum, pilav ve makarnada fazla yapmiyorum evde. (sende oyle dene belki i$e yarar)
1-2 dilim ekmek yiyiyim diyordum, bu sefer canim daha fazlasini istiyordu.... ipin ucu kaciyordu...

Yok canim diyet yapamiyorum artik baslayacam evdeyim calismiyorum kizimi doğurdum is hayatina donmedim esimde istemedi ama olan bana oldu evde can sıkıntısından yemeye verdim kendimi ama artik basliyorum....spor gunluk 45 dakika yapacam az olsun ki birden yuklenip bikmayayim...

Evet bugün itibari ile 57.7 geldim tartıda..dün akşam bir kase yoğurt ve corn fleks yemistim sadece..galiba ise yarıyor. bir de zumbaya yazıldım.1 kere gittim daha haftada 3 gün.1 saat boyunca hiç ama hiç durmuyorsunuz.acayip eğlenceli bi şey..
İlk hedef 55 bi olayım.ekmek falan hiç yemiyorum yersem kepekli ve dilim sadece..çorbayı içmeyin çünkü 2 dilim ekmek yerine geçer çorba..Sabah da açma pogaca simit yiyorum iş yerinde.yalnız bi şey indirdim telefona ben kızlar siz de indirin.ne yediğinizı yazıyorsunuz kalorilerı takip etmek için acayip güzel yapmışlar ben çok beğendim programı..kalori hesaplama diye yazın çıkar zaten.

kizzzzzzzz 45 dakika spor azmi (Allah iyiligini versin)
Ben 20 dakika anca yapabiliyorum hehehe

Evet evde olup diyet yapmak dikkat etmek daha zor...
Sana kilo aldiran, kilo yapan seyleri bilirsin elbet... Onun uzerine odaklan canim ve yerine baska (saglikli bir sey koymayi dene) senin sorunun abur cuburmu, gec yemekmi, ekmek mi, icecek veya alkol mu?

(benim sorunum genellikle ekmek ve abur cubur) ...

aynı semocum benimde çikolata ve ekmek ) şimdi diyet gruplarından 7. gruba katıldım orada motivasyon olup devam ediyorum diyete ))

aynı semocum benimde çikolata ve ekmek ) şimdi diyet gruplarından 7. gruba katıldım orada motivasyon olup devam ediyorum diyete ))

super umarim iyi gelir grup sana canim.
Masumda orda zaten, bir birinize firca atarsiniz bol bol :)

Gruplar neye göre ki bi bakayım canım hemen.
Oyle bi ayrim yok 7.grup dolu ama ben liste olmasada olur dedim sohbete diyete basladim sag olsun kizlarda pek yardimci oluyorlar....hemde cok motivasyon oluyor insan...

Hımm tamam canım sağolasın..bu başlığı sevmiştim de gelen giden yok kimse dayanamıyor galiba akşam yememeye :) başka başlık bakarız artık :)

Hımm tamam canım sağolasın..bu başlığı sevmiştim de gelen giden yok kimse dayanamıyor galiba akşam yememeye :) başka başlık bakarız artık :)
Gruplar cok aktif canim bi gezin bak hangisi sana uygun gelirse katil..zaten orada da gec satte yemek yok..

Arkadaşlar kilo vermek isteyenlere tek tavsiyem bu diyettir.
Gerçekten çok etkili ve kolay uygulanan bir yöntem.
Gün içinde kendinizi sıkmadan yiyin için, ama akşam 5den sonra hiç bir şey yemezseniz kilo kesinlikle gidiyor.
Ben 1.5 yıl önce bu yöntemle 8 kilo verdim.
Geçtiğimiz günlerde uzun zamandan sonra ilk defa 2 gün üst üstte yapmışım 600 gr. vermişim.
Hatta şöyle söyleyeyim. O gün 2 dilimde pasta yemiştim. Ona rağmen gitmiş.

Ben saat 7 den sonra yemek yemiyorum arkadaslar. 6 bucuk gibi son yemegimi yiyorum .yaklasik 2 aydir uyguluyorum.gobegim var benim onu eritmeye calisiyorum.pull biber limon yogurt kurunu uyguluyorum 2 aydr.ama etkisini goremedim hala ama yinede devam edicem.elbet gorurum heralde.bunu uygulayip da ise yarayan var mi

Yani 2 aydır 7den sonra bir şey yemeyip,pul biber vs yiyip de kilo veremedin mi?Yukarıdaki arkadas en iyi diyet olduğunu söylüyor.

Göbek haric heryerden kilo verdim ama gobekte tık yok. ben gobekten vermek istiyordum.ama devam edicem pes etmek yok.bu arada ben eskiden cok zayiftim kizlar.bir kur denedim onun sayesinde bayagi kilo aldim. Bu gobegide her gun hamburger yemekten yaptim. Corekotu ve bali karistirip yemekten sonra yedim. Kilo vermek isteyenlerde yemekten once yesinler ise yarayabilir,1 yada 2 tatli kasigiydi orasini tam hatirlamiyorum ama

Ben de bu dinner cancelling olayına başladım bugün. Saat 16dan sonra bir şey yemiyorum. Beyazlar ile de vedalaştım.
Hrsyylnn canım bence göbeğin için özel kas yapan hareketleri dahil etmelisin bu durumda. Ben 2ay karın hareketleri yapmıştım ve diyet yapmadan bile faydasını gördüm, tavsiye ederim

e-zayiflama sitesi tam bir fiyasko uzak durun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende akşam yemeklerini yemeden ya da kahvaltıyı atlayarak 2 öğüne düşürmeye calsiçam.kilo 60 boy 1.60 50 ye inmem şart

Bende akşam yemeğini erken yerim hiçte sıkıntı olmuyo.kahvaltıyı da doyurucu yapıyorum gece açlık hissedersem diyorum nasılsa sabah yerim :) ama yeterli olmuyor hamur işleri tatlı türlerini de az ve seyrek yemek şart ve tabi spor şart şu içmeyi de ihmal etmemek gerek daha önce kilo verdiğim için biliyorum gerçi kişiden kişiye değişir metobolizma ile alakali bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…