ne güzel buradamı devam ediyorsun yoksa zayıflama grubundamısın ? ben bir türlü konsantre olmadım ama çok üzülüyorum kilo veremiyorum diye kısır döngüdeyim((((
Yok canim diyet yapamiyorum artik baslayacam evdeyim calismiyorum kizimi doğurdum is hayatina donmedim esimde istemedi ama olan bana oldu evde can sıkıntısından yemeye verdim kendimi ama artik basliyorum....spor gunluk 45 dakika yapacam az olsun ki birden yuklenip bikmayayim...evet ya sen baya spor yapiyordun... biktigina inanirim canim...
ben kilomu korumak icin ekmegi sadece hafta sonu kahvaltida yiyorum.
Diger gunler zaten sabah kahvalti yapamiyorum, erken uyan cocugu giydir, yedir, hazirla, kre$e birak, ordan i$e gec...
(o arada muz yiyorum 1 tane)
öglende genellikle cabuk corba iciyorum, cok acsamda yaninda eti form tarti bir seyler.
boyle yaptigim zaman kilom 68 lerde kaliyor.
öglen ekmek yiyince benim kilo tabi ucuyor hemen 70-71 e.
sen neler yapiyorsun peki? 5 ten sonra yemiyormusun yada baska bir diyet daha uyguluyormusun?
calisiyormusun evdemisin?
Yok canim diyet yapamiyorum artik baslayacam evdeyim calismiyorum kizimi doğurdum is hayatina donmedim esimde istemedi ama olan bana oldu evde can sıkıntısından yemeye verdim kendimi ama artik basliyorum....spor gunluk 45 dakika yapacam az olsun ki birden yuklenip bikmayayim...
aynı semocum benimde çikolata ve ekmekkizzzzzzzz 45 dakika spor azmi(Allah iyiligini versin)
Ben 20 dakika anca yapabiliyorum hehehe
Evet evde olup diyet yapmak dikkat etmek daha zor...
Sana kilo aldiran, kilo yapan seyleri bilirsin elbet... Onun uzerine odaklan canim ve yerine baska (saglikli bir sey koymayi dene) senin sorunun abur cuburmu, gec yemekmi, ekmek mi, icecek veya alkol mu?
(benim sorunum genellikle ekmek ve abur cubur) ...
aynı semocum benimde çikolata ve ekmek) şimdi diyet gruplarından 7. gruba katıldım orada motivasyon olup devam ediyorum diyete ))
Canim bende 7 .gruba basladim gel oraya orasi cok hareketli motivasyon super...diyet gruplarina bi bak...Burda kimse yok galiba bana cevap verecek ya da destek olacak
Gruplar neye göre ki bi bakayım canım hemen.Canim bende 7 .gruba basladim gel oraya orasi cok hareketli motivasyon super...diyet gruplarina bi bak...
Oyle bi ayrim yok 7.grup dolu ama ben liste olmasada olur dedim sohbete diyete basladim sag olsun kizlarda pek yardimci oluyorlar....hemde cok motivasyon oluyor insan...Gruplar neye göre ki bi bakayım canım hemen.
Gruplar cok aktif canim bi gezin bak hangisi sana uygun gelirse katil..zaten orada da gec satte yemek yok..Hımm tamam canım sağolasın..bu başlığı sevmiştim de gelen giden yok kimse dayanamıyor galiba akşam yememeye :) başka başlık bakarız artık :)
Yani 2 aydır 7den sonra bir şey yemeyip,pul biber vs yiyip de kilo veremedin mi?Yukarıdaki arkadas en iyi diyet olduğunu söylüyor.Ben saat 7 den sonra yemek yemiyorum arkadaslar. 6 bucuk gibi son yemegimi yiyorum .yaklasik 2 aydir uyguluyorum.gobegim var benim onu eritmeye calisiyorum.pull biber limon yogurt kurunu uyguluyorum 2 aydr.ama etkisini goremedim hala ama yinede devam edicem.elbet gorurum heralde.bunu uygulayip da ise yarayan var mi
Göbek haric heryerden kilo verdim ama gobekte tık yok. ben gobekten vermek istiyordum.ama devam edicem pes etmek yok.bu arada ben eskiden cok zayiftim kizlar.bir kur denedim onun sayesinde bayagi kilo aldim. Bu gobegide her gun hamburger yemekten yaptim. Corekotu ve bali karistirip yemekten sonra yedim. Kilo vermek isteyenlerde yemekten once yesinler ise yarayabilir,1 yada 2 tatli kasigiydi orasini tam hatirlamiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?