Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhabalar 69.5 olarak baslamistim 69.1 oldum bugun.ama rahat bi diyet hic zorluk cekmedim gune 300-400 gr gitse yeter bana .
Arkadaşım bence hergün tartilma...o eksikliğin yağ olduğundan emin zaten olamazsın...bir süre sonra tartiya çıktığında oynama görmeyince sıkıntıya girecek belki saçma sapan şok diyetlere baş vuracaksin...aslında ayda 1 tartılmak en güzeli...ama haftada 1 yapabilirsin...Üstelik bu yöntem bence ömürlük olmalı kiloyu koruma açısından

Haklisin canim. Haftada bir tartilmak en iyisi

merabalar.ben de katılmak istiyorum sizlere.geçen yaz bunu uyguladım vefaydasını gördüm.yaz geliyor ve tekrar bu yöntemle kilo vermek istiyorum.diyetler bana göre değil.bugünden başladım.şu anki kilom:73 boyum:1.68. hadi hayırlısı.

Hoşgeldin aramıza...Birçok diyet denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki en doğru topiktesin

Arkadaşlar bende dün itibariyle başladım ama ben en son 18 de düşünüyorum.emziriyorum çünkü.ve akşamları salata yoğurt tüketmeyi düşünüyorum.haftada 2 gün kesinlikle şekerli gıda yemeyeceğim.geçen sene bu şekilde 10 kg vermiştim.çünkü bana en çok tatlı kilo yapıyor.Kalan doğum kilolarımı vermek istiyorum.Başlangıç 73 boy 170 cm.inşaallah hayırlı olur.Etrafımda sordum kimse yanaşmadı.En azından burayı takip edersem motive olurum

#thalia alakasız ama.profil resmi nasıl değişiyordu.bayadır girmeyince unutmuşum.

spor falanda yapıyor musun.ben platesi seviyorum.çok fena yakıyor
İse yürüyerek gidip geliyorum...sabah 20 akşam 20 dk...bazen de dans ediyorum evde müzik açıp...su an bu kadar...biraz böyle gitsin sonra callanectics e başlayacağım ınsallah. ..çok faydasını görmüştüm daha önce

Arkadaslar benim 6 ci gunum.69.500 olarak basladim 68 kiloyum suan. Cokmu yavas ilerliyorum?
Hayır. ..gayet güzel ilerliyorsun. ..daha ne olsun...millet o 1 kiloyu vermek için nasıl uğraşıyor...daha fazlası zaten vücudundan yağ degil kas verdigine işaret...böyle devam...bravo istikrarına...kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…