BaşarilarBende bugun basladim.diyetlerden biktim artik.bu yontemle ve buradaki yazilari okuyarak belki motive ola bilirim
Arkadaşım bence hergün tartilma...o eksikliğin yağ olduğundan emin zaten olamazsın...bir süre sonra tartiya çıktığında oynama görmeyince sıkıntıya girecek belki saçma sapan şok diyetlere baş vuracaksin...aslında ayda 1 tartılmak en güzeli...ama haftada 1 yapabilirsin...Üstelik bu yöntem bence ömürlük olmalı kiloyu koruma açısındanMerhabalar69.5 olarak baslamistim 69.1 oldum bugun.ama rahat bi diyet hic zorluk cekmedim gune 300-400 gr gitse yeter bana .
Arkadaşım bence hergün tartilma...o eksikliğin yağ olduğundan emin zaten olamazsın...bir süre sonra tartiya çıktığında oynama görmeyince sıkıntıya girecek belki saçma sapan şok diyetlere baş vuracaksin...aslında ayda 1 tartılmak en güzeli...ama haftada 1 yapabilirsin...Üstelik bu yöntem bence ömürlük olmalı kiloyu koruma açısından
Hoşgeldin aramıza...Birçok diyet denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki en doğru topiktesinmerabalar.ben de katılmak istiyorum sizlere.geçen yaz bunu uyguladım vefaydasını gördüm.yaz geliyor ve tekrar bu yöntemle kilo vermek istiyorum.diyetler bana göre değil.bugünden başladım.şu anki kilom:73 boyum:1.68. hadi hayırlısı.
aynen canım.bemde birçok yöntem denedim.ama en çok mantığıma yatan bu.Hoşgeldin aramıza...Birçok diyet denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki en doğru topiktesin
Hoşgeldin...bugün kaçırdım biraz..Çünkü akşam yemeğini yemeği unutmuşum işten güçten...olsun yarın dengelerim artıkselam kızlar takipteyim sizi
bende yemiyorum 5 ten sonra eskiden burdaydım bende
spor falanda yapıyor musun.ben platesi seviyorum.çok fena yakıyorHoşgeldin...bugün kaçırdım biraz..Çünkü akşam yemeğini yemeği unutmuşum işten güçten...olsun yarın dengelerim artık
İse yürüyerek gidip geliyorum...sabah 20 akşam 20 dk...bazen de dans ediyorum evde müzik açıp...su an bu kadar...biraz böyle gitsin sonra callanectics e başlayacağım ınsallah. ..çok faydasını görmüştüm daha öncespor falanda yapıyor musun.ben platesi seviyorum.çok fena yakıyor
Hayır. ..gayet güzel ilerliyorsun. ..daha ne olsun...millet o 1 kiloyu vermek için nasıl uğraşıyor...daha fazlası zaten vücudundan yağ degil kas verdigine işaret...böyle devam...bravo istikrarına...kutluyorumArkadaslar benim 6 ci gunum.69.500 olarak basladim 68 kiloyum suan. Cokmu yavas ilerliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?