Aslında alistirsan kendini yemek götürmeye is yerine...5 te yiyip günü kapatabilirsin...ben işyerinde yiyorum...eve bırakmıyorum akşam yemeğini. ..8 den sonra zaten birsey yenilmemeli normalde...ama ben kilo vericem diyorsan mecbur erken yiyeceksinArkadaşlar gerçekten tavsiye ve desteklerinize ihtiyacım var. Akşam 7 buçukta işten geliyorum.aksam 8den sonra aksam yemeğinden sonra yemesem etkili olur mu acaba.sabah geç kalkıyorum.kahvaltı 11 gibi yapsam.ikindi gibi hafif bir açlık bastırma leblebi vs .aksan da Ekmek siz salatalı sebzeli yemek.sonra da hicbirsey .ne dersiniz ise yarar mı. Aksi takdirde ikindi gibi işte yemem gerek bu da ekmek arası vs olur .sizce hangisi daha mantikli
Yok saat 1 buçuk gibi öğlen yemegimi yiyorum...akşam yemegimi de 5 te yiyorum kapanış yapıyorum. ..sonrasında çok acikirsam şekersiz çay süt falan içiyorum...çok da acikiyorum çünkü gece 1 den önce yatmiyorum
Kızlar bugün üçüncü gün ve ben tartıda 58.8 çıktım.ise yarıyor gerçekten var mı katılmak isteyen benle beraber yapalım :)
Gün içinde tabiki dikkat ediyorum kahvaltıda çok aşırıya gitmiyorum ve öğlen canım ne isterse yiyorum ama..hatta akşam bile değil öğle yemegi ile olayı kapatıyorum.60 idim tam 58.8 oldu işte tartılmadim çünkü ev taşıyorum dikkat edemedim pek ama kesinlikle harika bi şey tek zor yani kendini tutmak.Bende denemek istiyorum beraber yapabilirmiyiz. Gün içerisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa normal mi yiyorsunuz. Ayda 3 veya 4 Kilo verilebilir mi bu yöntemle sizce. Ne çok sordum. He bide kac kilo gitti acaba iki gunde
Gün içinde tabiki dikkat ediyorum kahvaltıda çok aşırıya gitmiyorum ve öğlen canım ne isterse yiyorum ama..hatta akşam bile değil öğle yemegi ile olayı kapatıyorum.60 idim tam 58.8 oldu işte tartılmadim çünkü ev taşıyorum dikkat edemedim pek ama kesinlikle harika bi şey tek zor yani kendini tutmak.Bende denemek istiyorum beraber yapabilirmiyiz. Gün içerisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa normal mi yiyorsunuz. Ayda 3 veya 4 Kilo verilebilir mi bu yöntemle sizce. Ne çok sordum. He bide kac kilo gitti acaba iki gunde
hepbirlikte yapalım mı benimde 7 kilo fazlam varBende denemek istiyorum beraber yapabilirmiyiz. Gün içerisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa normal mi yiyorsunuz. Ayda 3 veya 4 Kilo verilebilir mi bu yöntemle sizce. Ne çok sordum. He bide kac kilo gitti acaba iki gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?