Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Arkadaşlar gerçekten tavsiye ve desteklerinize ihtiyacım var. Akşam 7 buçukta işten geliyorum.aksam 8den sonra aksam yemeğinden sonra yemesem etkili olur mu acaba.sabah geç kalkıyorum.kahvaltı 11 gibi yapsam.ikindi gibi hafif bir açlık bastırma leblebi vs .aksan da Ekmek siz salatalı sebzeli yemek.sonra da hicbirsey .ne dersiniz ise yarar mı. Aksi takdirde ikindi gibi işte yemem gerek bu da ekmek arası vs olur .sizce hangisi daha mantikli

Aslında alistirsan kendini yemek götürmeye is yerine...5 te yiyip günü kapatabilirsin...ben işyerinde yiyorum...eve bırakmıyorum akşam yemeğini. ..8 den sonra zaten birsey yenilmemeli normalde...ama ben kilo vericem diyorsan mecbur erken yiyeceksin

bende 3 gundur aynı yontemle zayıflamaya calısıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum oglen yemegımı yıyorum en gec 15:00 gibi bitirmiş oluyorum yeme işini 17:00 gibi de 2 ceviz yiyorum sonra yatana kadar su kahve tüketiyorum bi arkadasım bu bu yöntemle güzel kilolar verdi ben suan 75 kg yum 2 ay ıcınde 65 olmak istiyorum

Kizlar ben 1.5 kq vermisdim bir haftaya.sonra diyete basladim aksama dayanamayip yedim pasta filan.400 gr geri aldim. Bu kg hesaplarindan yoruldum artik.bakalim belki karataya gecicem ama ondada 17 den sonra bisey yemicem

Merhabalar hanımlar. Ben de geldim aranıza.82 kiloyum(en son perşembe günü tartılmıştım). Altı gündür diyetteyim. Günde bir saat zumba yapıyorum. Şimdiye kadar akşam 9a kadar yedim. Bundan sonra ben de 17 de bırakacağım yemeği. Bakalım ne kadar farkedecek

Bugün ilk günüm sabah tost öğlen köfte akşam yemedim hiç bi şey..böyle. gidersem her gün ise yarar mı acaba?

Kızlar bugün üçüncü gün ve ben tartıda 58.8 çıktım.ise yarıyor gerçekten var mı katılmak isteyen benle beraber yapalım :)

Kızlar bugün üçüncü gün ve ben tartıda 58.8 çıktım.ise yarıyor gerçekten var mı katılmak isteyen benle beraber yapalım :)

Bende denemek istiyorum beraber yapabilirmiyiz. Gün içerisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa normal mi yiyorsunuz. Ayda 3 veya 4 Kilo verilebilir mi bu yöntemle sizce. Ne çok sordum. He bide kac kilo gitti acaba iki gunde

Bende denemek istiyorum beraber yapabilirmiyiz. Gün içerisinde yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa normal mi yiyorsunuz. Ayda 3 veya 4 Kilo verilebilir mi bu yöntemle sizce. Ne çok sordum. He bide kac kilo gitti acaba iki gunde
Gün içinde tabiki dikkat ediyorum kahvaltıda çok aşırıya gitmiyorum ve öğlen canım ne isterse yiyorum ama..hatta akşam bile değil öğle yemegi ile olayı kapatıyorum.60 idim tam 58.8 oldu işte tartılmadim çünkü ev taşıyorum dikkat edemedim pek ama kesinlikle harika bi şey tek zor yani kendini tutmak.

Gün içinde tabiki dikkat ediyorum kahvaltıda çok aşırıya gitmiyorum ve öğlen canım ne isterse yiyorum ama..hatta akşam bile değil öğle yemegi ile olayı kapatıyorum.60 idim tam 58.8 oldu işte tartılmadim çünkü ev taşıyorum dikkat edemedim pek ama kesinlikle harika bi şey tek zor yani kendini tutmak.

merhabalar eskiden bu topikteydim şimdi geri dönüyorum akşam yemeğini ve ekmeği bırakarak

hepbirlikte yapalım mı benimde 7 kilo fazlam var

kızlaar ben de 1 hafta önce başladım galiba 1 ,500 vermişim..abim ve yengem bu yöntemle çok iyi kilo verdiler kendi gözlerimle şahit oldum..

aynen listemiz olsun her pazartesi bildirim yapalım bende tartı gidip gelse de 1 kilo başlangıcıma 80,00 diyorum, bugün itibariyle diyetime başlıyorum, iş çıkışı yürümeye başlıycam bu sekilde destekleyebilirim anca kilo vermeyi

enfazla kilo bende 81 nezamana kadar pazartesimi hadi hayırlısı

karatay usulü sayılır yarı yarıya o şekilde başlıyorum ben, ekmeği tamamen bırakarak 2. günüm bugün tartılmıcam ama ptesiye kadar böyle devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…