bir dilim wkmek yiyorum yumurta tere yağı uuukaratay usulü sayılır yarı yarıya o şekilde başlıyorum ben, ekmeği tamamen bırakarak 2. günüm bugün tartılmıcam ama ptesiye kadar böyle devam edicem
merhaba masummselamm kızlar
iyiyim sen nasılsın , aralıkta msj atmışsın bana dün gördüm cevap yazdım sana iyiyim yıllar sonra başa döndüm, ekmeğe başladım karatayla giden kilolar geri geldi 80 gördüm 2 gün önce şimdi sıkı bi şekilde ekmeği 1 dilim kepek yersem yicek şekilde hayatıma devam etcem, glüten dokunduğu için bana şişiyorum bunu anladım oda kilo olarak çıkıyo tartıda bakalım. sen neler yaptınne haberr
iyiyim sen nasılsın , aralıkta msj atmışsın bana dün gördüm cevap yazdım sana iyiyim yıllar sonra başa döndüm, ekmeğe başladım karatayla giden kilolar geri geldi 80 gördüm 2 gün önce şimdi sıkı bi şekilde ekmeği 1 dilim kepek yersem yicek şekilde hayatıma devam etcem, glüten dokunduğu için bana şişiyorum bunu anladım oda kilo olarak çıkıyo tartıda bakalım. sen neler yaptın
çok iyi vermişsin süper, almazlarmı benide oraya neler yapıyorlar sen neler yapıp verdin
görfüm mesajını evet burda örünce burdan yazayım dedim
bende kilo aldım 79 kiloya kadar çıktım 7. takıma girdim şimdi 68 kiloyum
10 kilo daha var vermem ggereken
karatay iyidir güzel zayıflatıyor
çok iyi vermişsin süper, almazlarmı benide oraya neler yapıyorlar sen neler yapıp verdin
cnm liste çok dolu
listesiz yazarım dersen ge l takıma çok kalabalık ama motivasyon süper
akşamalrı erken bıraktım yemeyi 5 te
ekmegi kestim daha çok etiform , etimek filan yedim
aç kaldım yani[/QUOTE
burdan devam ediyim ozaman listeye giremezsen çünkü kilo bildirimi vs yapmam lazım ama burdan herkes ptesi bildirim yaparsa iyi olur listemiz olsun ne verdik bilelim sende yaz buraya canım kilonu herhafta. evethcerm glüten şişiriyor karnımı
evet cnm dene bi bakalımda ben dayanamadım tartıya çıktım bugün 2 gündür ekmek yemedim dün sadece bir dilim kepek yedim öğlen ama sabah tartıda gene 80 gördüm moralimi bozmuycam ama ptesiye kadar çıkmayım bakimhım bendede var ozman hiç ekmek hamur işi yemiyim bakalım belli olur
günaydıngünaydınnn
bende dayansmıyorum cıkıp duruyom tartıya bida cıkmam pazartesi artık işallshevet cnm dene bi bakalımda ben dayanamadım tartıya çıktım bugün 2 gündür ekmek yemedim dün sadece bir dilim kepek yedim öğlen ama sabah tartıda gene 80 gördüm moralimi bozmuycam ama ptesiye kadar çıkmayım bakim
sabah 1 yumurta 4 zeytin az beyaz peynir yedim 1de kuru kayısı 9lu çay içtim, ekmek yok, şimdide türk kahvesi içtim, öğlen yemeğini 1 saate yerim gene ekmeksiz pilav makarnasız, eski kilom77ydi ne ara 80 oldum anlamadım spor yaptım gecen ay diyetsiz kasmı oldu ondanmı arttı anlamadım, 77 yi görüm daha rahat veririm die düşünüyorum önceliğim 77yi görmek şu an 77den sonra kilo verdime inanıcamgünaydın nasıl gidiyo diyet
inşallah cnm veririzsabah 1 yumurta 4 zeytin az beyaz peynir yedim 1de kuru kayısı 9lu çay içtim, ekmek yok, şimdide türk kahvesi içtim, öğlen yemeğini 1 saate yerim gene ekmeksiz pilav makarnasız, eski kilom77ydi ne ara 80 oldum anlamadım spor yaptım gecen ay diyetsiz kasmı oldu ondanmı arttı anlamadım, 77 yi görüm daha rahat veririm die düşünüyorum önceliğim 77yi görmek şu an 77den sonra kilo verdime inanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?