Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İlk bildirim bende gelsin o zaman
Başlangıç 78
Suan ki 77 (üç günluk sonuc)
Hedef 53 cooookk yol var

günaydın kızlarrr pek işe yaramamış sayıyorum ama
başlangıç : 80
24/03/2017 :79,90
hedef : 70,00

Canım ödem mi var acaba vücudunda. Tuz tüketimin nasil
canım bu haftaya bakarsam eğer 5 ten sonra ekmek yemedim ama çorba felan içmiştim hiç yemedim 5 ten sonra diyemiycem ama bugün itibariyle şey yapıcam sabahları tam buğday ekmekeğe sandiviç öğlen ne yemek çıkarsa sadece yemek akşam üstünede bakalım bilemmedim öyle takılıp akşam yemeğini tam kesicem

çise artık yemekmi çıkıyor iş yerinde ?

Ben sabah işe geç kaldım zaten...o yüzden tartilamadim...artık akşam gidince bildirim yaparim kızlar

Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Dün başladım. Daha önce de uygulamış, başarılı olmuştum.
Yalnız varya survıvor 'ı izlerken çay içememek zor be!

CiseNaz akşamüstü nescafe icebilirsin çok tok tutucu olur belki bir iki de kraker. Hiç yememekten iyidir

Bir haftada mı superrr
Menülerini paylamiyorsun dimi ?
10 gün diyelim...yok yazmıyorum buraya...ama öyle çok değişik şeyler yemiyorum...sadece karbonhidrat i azaltıp proteini arttırmaya çalışıyorum...birde sadece gerçekten acıkıp yemeye çalışıyorum...diyelim öğlen yemeğini fazla kaçırdım ve akşam 5 te acikmadim...işte o zaman yemiyorum. ..o günü öğlen yemegi ile bitiriyorum...2 kere böyle oldu o yüzden çok doymadan sofradan kalkmaya çalışıyorum...yürüyüş miktarını arttırmaya çalışıyorum bu kadar...

Kizlar ben mart1 den intibarwn basladim yediklerimede dikkat ediyorum tabi 3.5 kg verdim en gec 6 da bitirmis oluyorum

günaydın kızlar
çook moralim bozuk ve ben bugün itibariyle ciddi ciddi diyete giriyorum. ayın 9 unda düğün var kıyafet bakmaya gittik görümcemle hiiiçç bişe olmuyo beğendiğim, delirdim bulduklarımında bedeni büyk büyük şaka gibi ve büyük beden giyiyorum resmen, 2 hafta içinde 75e düşmek hedefim. 75 ten sonrada 4 ay içinde 65 olmam lazım. eşim söz verdi 65 ol araba alıcam sana dedi en cok istediğim şey çünkü araba. bugün miladım benim fena gaza geldim

CiseNaz umarım basarirsin. Protein ağırlıklı beslen ve bol su iç. Yaparsın güven kendine.

CiseNaz umarım basarirsin. Protein ağırlıklı beslen ve bol su iç. Yaparsın güven kendine.

inşallah canım, komik olanda ney adam büyük bedeni getirdi ay bu çok büyük bi ufanı verin dedim giyemedim ilk verdiği büyüğü giydim olunca kendine gel dedim kendime çok üzüldüm bi an hersabah limonlu su içiyorum yatarkende içiyorum gün içinede dikkat etcem haftaya cuma ilk hedefime kavusucam inşallahhhhh

hayırlı kandiller arkadaşlar
hergün girebilirsek yazabilirsek daha motive ederiz birbirimizi, grip oldum ağzımın tadı yok herakşam yürüyerek eve gidiyorum, sabah küçük sandiviç öğle çorba, akşamüstü yiyebiliyorsam bişe yiyorum sabah 79,50 çıktım yarına bakim kaç olcam

geçmiş olsun
çise takımlar çok motive edici keşke girebilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…