Canım ödem mi var acaba vücudunda. Tuz tüketimin nasilgünaydın kızlarrr pek işe yaramamış sayıyorum ama
başlangıç : 80
24/03/2017 :79,90
hedef : 70,00
canım bu haftaya bakarsam eğer 5 ten sonra ekmek yemedim ama çorba felan içmiştim hiç yemedim 5 ten sonra diyemiycem ama bugün itibariyle şey yapıcam sabahları tam buğday ekmekeğe sandiviç öğlen ne yemek çıkarsa sadece yemek akşam üstünede bakalım bilemmedim öyle takılıp akşam yemeğini tam kesicemCanım ödem mi var acaba vücudunda. Tuz tüketimin nasil
canım bu haftaya bakarsam eğer 5 ten sonra ekmek yemedim ama çorba felan içmiştim hiç yemedim 5 ten sonra diyemiycem ama bugün itibariyle şey yapıcam sabahları tam buğday ekmekeğe sandiviç öğlen ne yemek çıkarsa sadece yemek akşam üstünede bakalım bilemmedim öyle takılıp akşam yemeğini tam kesicem
yok cnm çıkmıyorda sulu yemek yapan büfe vardı bende ekmek arası yemekten zaten böle olduğum için oraya döndüm para veriyorum her ay sonu ıraya sulu yemek yiyorumçise artık yemekmi çıkıyor iş yerinde ?
Kızlar daha yeni tartilabildim...kusura bakmayın...
Başlangıç; 81.600
Bu hafta;78.400
10 gün diyelim...yok yazmıyorum buraya...ama öyle çok değişik şeyler yemiyorum...sadece karbonhidrat i azaltıp proteini arttırmaya çalışıyorum...birde sadece gerçekten acıkıp yemeye çalışıyorum...diyelim öğlen yemeğini fazla kaçırdım ve akşam 5 te acikmadim...işte o zaman yemiyorum. ..o günü öğlen yemegi ile bitiriyorum...2 kere böyle oldu o yüzden çok doymadan sofradan kalkmaya çalışıyorum...yürüyüş miktarını arttırmaya çalışıyorum bu kadar...Bir haftada mı superrr
Menülerini paylamiyorsun dimi ?
inşallah canım, komik olanda ney adam büyük bedeni getirdi ay bu çok büyük bi ufanı verin dedim giyemedim ilk verdiği büyüğü giydim olunca kendine gel dedim kendime çok üzüldüm bi anCiseNaz umarım basarirsin. Protein ağırlıklı beslen ve bol su iç. Yaparsın güven kendine.
İlk bildirim bende gelsin o zaman
Başlangıç 78
Suan ki 77 (üç günluk sonuc)
Hedef 53 cooookk yol var
hayırlı kandiller arkadaşlar
hergün girebilirsek yazabilirsek daha motive ederiz birbirimizi, grip oldum ağzımın tadı yok herakşam yürüyerek eve gidiyorum, sabah küçük sandiviç öğle çorba, akşamüstü yiyebiliyorsam bişe yiyorum sabah 79,50 çıktım yarına bakim kaç olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?