Rahat 4 5 kilo verirsin ama hergün tartilmaHoşbuldum kızlar..
Dün çok iyi geçti. Açlık hissetmedim pek. Ve sabah 400 gram eksik çıktım ama daha çok iniş çıkış olur suan kalıcı olmadığını biliyorum.
Ben gün içerisinde çok da kısmıyorum yediklerimi.
Bu yöntemle ayda kaç kilo verilir bilginiz varmi
Yaparsın. ..yeter ki iste ve iradeli ol...ben kilo verdiysem herkes verir...Thalia 4 , 5 kilo dedin kalbimi çaldın
Hadi inşallah. BuGün biraz zorlanıyorum ama şimdi çay içicem ve dayanıcam.
Hergün tartilmicam söz
Tartı gününüz pazartesiyi sabırsızlıkla beklicwm. Umarım hiç kacamaksiz yapabilirim.
Tabiki çok yağlı ve şekerli unlu şeyler yememeye çalış...ben ekmeği çok azlttim ve tam buğday a geçtim...sabahları işe gelirken poğaça lar börekler alır gelirdim artık öyle yapmıyorum...daha protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum. ..ben karbonhidrat delisi bir insanım. ..haa hiç mi tatlı yok derseniz?? Bir kalıp bitter çikolatam var cumadan beri yarısı bile bitmedi...hergün 1 kare atıyorum ağzıma...emerek uzun süre onunla tatlı ihtiyacimi karşılıyorum. ..ve akşamları eve dönerken yolu uzatarak eve yürüyorum...tempolu olarak 45 dk.sürüyor üstelik biraz yokuş gittiğim yol...hayatınızda ufak da olsa değişiklikler yapın. ..hareket katın beyaz ekmeği bırakın karbonhidratı azaltin..uzun vadeli birseyler yapın. ..kurallarınız çok katı olup 3 gün sonra biktirmasin sizi...istemek basarmanin yarısıdır...dediğim gibi ben yaparsam herkes yapar...ben tokken yiyen uzulunce yiyen sevinince yiyen...ne b.k olsa bahane bulup daha çok yiyen bir insanım...umarım biraz olsun motive olmuştur yazdıklarım...kızlar bu arada ne yiyorsunuz içiyorsunuz doyana kadar az kalorili yiyecekleri yiyorsunuz değil mi?salata yağsız sebze vs
Tabiki çok yağlı ve şekerli unlu şeyler yememeye çalış...ben ekmeği çok azlttim ve tam buğday a geçtim...sabahları işe gelirken poğaça lar börekler alır gelirdim artık öyle yapmıyorum...daha protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum. ..ben karbonhidrat delisi bir insanım. ..haa hiç mi tatlı yok derseniz?? Bir kalıp bitter çikolatam var cumadan beri yarısı bile bitmedi...hergün 1 kare atıyorum ağzıma...emerek uzun süre onunla tatlı ihtiyacimi karşılıyorum. ..ve akşamları eve dönerken yolu uzatarak eve yürüyorum...tempolu olarak 45 dk.sürüyor üstelik biraz yokuş gittiğim yol...hayatınızda ufak da olsa değişiklikler yapın. ..hareket katın beyaz ekmeği bırakın karbonhidratı azaltin..uzun vadeli birseyler yapın. ..kurallarınız çok katı olup 3 gün sonra biktirmasin sizi...istemek basarmanin yarısıdır...dediğim gibi ben yaparsam herkes yapar...ben tokken yiyen uzulunce yiyen sevinince yiyen...ne b.k olsa bahane bulup daha çok yiyen bir insanım...umarım biraz olsun motive olmuştur yazdıklarım...
Tabiki çok yağlı ve şekerli unlu şeyler yememeye çalış...ben ekmeği çok azlttim ve tam buğday a geçtim...sabahları işe gelirken poğaça lar börekler alır gelirdim artık öyle yapmıyorum...daha protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum. ..ben karbonhidrat delisi bir insanım. ..haa hiç mi tatlı yok derseniz?? Bir kalıp bitter çikolatam var cumadan beri yarısı bile bitmedi...hergün 1 kare atıyorum ağzıma...emerek uzun süre onunla tatlı ihtiyacimi karşılıyorum. ..ve akşamları eve dönerken yolu uzatarak eve yürüyorum...tempolu olarak 45 dk.sürüyor üstelik biraz yokuş gittiğim yol...hayatınızda ufak da olsa değişiklikler yapın. ..hareket katın beyaz ekmeği bırakın karbonhidratı azaltin..uzun vadeli birseyler yapın. ..kurallarınız çok katı olup 3 gün sonra biktirmasin sizi...istemek basarmanin yarısıdır...dediğim gibi ben yaparsam herkes yapar...ben tokken yiyen uzulunce yiyen sevinince yiyen...ne b.k olsa bahane bulup daha çok yiyen bir insanım...umarım biraz olsun motive olmuştur yazdıklarım...
Ben daha önce dikkat ederek ve akşam 5 ten sonra yemeyerek 12 kilo verip ideal kilom a ulaşmıştım ama pis boğazim durmadı tekrar aldım o kiloyu..sıfırdan başlamış durumdayım şu andaçok teşekkür ederim bayağı motivasyon oldu yazdıklarınız.kaç kg ile devam ediyorsunuz?
sabah
yarımdan az tost yedim
öğlen
bulgur pilavı
patlıcan kebap
ekmek yok
yoğurt
yoğurdumu bitirmedim acıkırsam devam etcem yemeye
yarın tartı günümüz olsun sabah bildirim yapalım kızlar
ekmek yemedim diye yedim cnm, akşam olsa yemezdim biliyoum şişim su andada bulgur yüzüne iner ama sabahaçise yeme o bulguruuuu
ekmek yemedim diye yedim cnm, akşam olsa yemezdim biliyoum şişim su andada bulgur yüzüne iner ama sabaha
cnm dikkat etmen çok güzel ama aşerirsen ye mutlaka hamileyken 18:00 le sınırlama kendini derim ekmek karbonhidrata yüklenmiyorsun anladığım kadarıyla ama kesme 18:00 de senValla ben hamile halimle kilo almıyım diye çok aşıro midem yanmdan akşam 6 dan sonra yemiyorum. Şükür hiç spor yapmadığım ve evden bile çıkmadığım halde aşıro kilo almadım. Kilo almamak için dikkat ediyorum en azından. Birde tabi bebiş sağlıklı olsun diye. Ekmek tatlı falan baya kesmye çalıştım. Hamilelikten önce bu kadar dikkat edemiyordum. :) irade getirdi bu ufaklık bana galiba
Aş ermeler bitti şükür. Zaten çok aşermedim. Mecbur dikkat ediyorum yokuşta otuyorum yokuş bitiminde hastahane. Ben kilo alırsam bu kiloya beni aşağı kdar yuvarlarlar sancım geldimi. Rahat rahat giderim. kilo alırsam çokcnm dikkat etmen çok güzel ama aşerirsen ye mutlaka hamileyken 18:00 le sınırlama kendini derim ekmek karbonhidrata yüklenmiyorsun anladığım kadarıyla ama kesme 18:00 de sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?