Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

geçmiş olsun
çise takımlar çok motive edici keşke girebilsen
14. TAKIMA GİRDİM CANIM AMA İŞTEYKEN TAKIMA KONSANTRE OLAMADIM GEÇMİŞİ DÖNÜP OKUYAMADIM ÇIKARTTILAR BİLDİRİM YAPMAYINCA HAKLI OLARAK, BURDA GÜNDE 4 5 KERE YAZŞSAKTA GÜZEL OLUR BİZLER İÇİN O YÜZDEN BURAYA DAHA ALIŞIĞIM

Kız hergün tartilma...cuma dan cumaya tartıl

Günaydın kızlar. ..2 haftadır işe geç kalıyorum diye tartilamiyorum kusura bakmayın...ya bu aksam yada yarın sabah tartilicam...bildirimleri alalım yok mu sizde birseyler

Kızlarrr merhaba :) bundan sonra ben de sizlerle olacağım..yolum çok uzun :) 4 aylık bebeğim var ve hamilelikte sadece 30 kilocuk aldım :) umarım basaracagim

canım kilolarımız da hedefimiz de hemen hemen aynı.gün içinde nasıl besleniyorsun?
Offf offf sorma canım bunuda beceremedim. Bir süre cesaretimi toplayıp tekrar dönmek istiyorum aranıza. Döndüğümde şimdiki gibi aburcubur yemicem ve protein ağırlıklı beslenicem. Bakalım inşallah yakında gelirim araniza

selam kızlar bugün yine başladım akşam 17 den sonra ağzıma bişey yememeğe.az önce yemek yedim kahvemi içiyorum..sonrasında spora gidicem eve döndüğümde de bişey yemeden uyurum.

Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim desteginizle ben de akşamları ağzımı tutarım diye umuyorum :)

Bu arada bu sabah 61.5 u gördüm tartıda .
Her gün 17 de yemeği bırakıp bildirim yapıcam hedef 54 :)

Bu sabah su içmeden tartıldım ve tam 60.0 çıktım.
Çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ama yine de umut verici.
Sadece bu tipi için üye oldum birileri gelsin destek olalım birbirimize .
Umarım haftaya cuma 59.0 olurum Hadi bakalım görücez :)

2 ay kadar once uyguladim ve bayağı faydasini gordum.asiri kilo gitmese de bedenen rahatladim sanirim bi 4 5 kg vermistim.tekrar baslayacagim.
Aslinda sporla desteklense cok etkili.
Ders calistigim için cok firsatim olmasa da yuruyus yapmak istiyorum en azindan

Bende 5 den sonra yemiyorum daha hiç tartilmadim ama 90 üstündeyim tartıya çıkmayı hiç istemiyorum 1 haftadır yapıyorum günde 2 lt su içiyorum bakalım 1 ay yapayım zaten ister istemez anlaşılır

Selam arkadaslar bende bu diyete basliyorum bugun.yazismalarinizin hepsini okuyamadigim icin fikir edinemedim.kim ne kadar surede kac kilo verdi acaba ?

Ayyy okudukça bu sefer yapabilirim heralde dedim, benide alın guruba pazartesiden beri yapıyodum ama boyle degil ekmek pilav makarnayı kestim 7 den sonra bisey yemiyorum bide leslie yapıyorum zumba vs. Yarından itibaren 5 te kesicem

slm.a bende bu gruba katılmak istiyorum motive olmak için ben başlayalı 1 buçuk ay oldu ve 8 kg verdim 95 d3n 87 ye düştüm hızlı gitti ama ödem gitti çünkü iki haftadır sadece 1 kilo verebildim yediklerime dikkat ediyorum ve ben 18 den sonra bişey yemiyorum

Aramiza hosgeldin canim
Birbirimizi motive ettikce hersey daha kolay oluyor ben bunu anladim.ben tek basima bisey basaramadim ama 4 gundur uygulamama ragmen hafiflik hissi olustu bile

kızlar buraya yazdıgımda kaç kg bılmıyorum ama saat 5 6 dan sonra yemek yemedım yedıklerıme dıkkat ettım 1.5 ayda 5 kg verdım

Aramiza hosgeldin canim
Birbirimizi motive ettikce hersey daha kolay oluyor ben bunu anladim.ben tek basima bisey basaramadim ama 4 gundur uygulamama ragmen hafiflik hissi olustu bile
Sağol canim hosbuldum evet insan böyle daha motive oluyo 2 çocuğum var pek giremiyorum ama takipteyim ben en son ikinci doğumda 115 kg la doğuma gittim ağustos 2015 te şuan çok şükür diyorum 86 yım bakalim durmak yok ama şu kaç gündür malasef çikolata yiyorum dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…