14. TAKIMA GİRDİM CANIM AMA İŞTEYKEN TAKIMA KONSANTRE OLAMADIM GEÇMİŞİ DÖNÜP OKUYAMADIM ÇIKARTTILAR BİLDİRİM YAPMAYINCA HAKLI OLARAK, BURDA GÜNDE 4 5 KERE YAZŞSAKTA GÜZEL OLUR BİZLER İÇİN O YÜZDEN BURAYA DAHA ALIŞIĞIMgeçmiş olsun
çise takımlar çok motive edici keşke girebilsen
Kız hergün tartilma...cuma dan cumaya tartılhayırlı kandiller arkadaşlar
hergün girebilirsek yazabilirsek daha motive ederiz birbirimizi, grip oldum ağzımın tadı yok herakşam yürüyerek eve gidiyorum, sabah küçük sandiviç öğle çorba, akşamüstü yiyebiliyorsam bişe yiyorum sabah 79,50 çıktım yarına bakim kaç olcam
Offf offf sorma canım bunuda beceremedim. Bir süre cesaretimi toplayıp tekrar dönmek istiyorum aranıza. Döndüğümde şimdiki gibi aburcubur yemicem ve protein ağırlıklı beslenicem. Bakalım inşallah yakında gelirim aranizacanım kilolarımız da hedefimiz de hemen hemen aynı.gün içinde nasıl besleniyorsun?
Aramiza hosgeldin canimslm.a bende bu gruba katılmak istiyorum motive olmak için ben başlayalı 1 buçuk ay oldu ve 8 kg verdim 95 d3n 87 ye düştüm hızlı gitti ama ödem gitti çünkü iki haftadır sadece 1 kilo verebildim yediklerime dikkat ediyorum ve ben 18 den sonra bişey yemiyorum
Sağol canim hosbuldum evet insan böyle daha motive oluyo 2 çocuğum var pek giremiyorum ama takipteyim ben en son ikinci doğumda 115 kg la doğuma gittim ağustos 2015 te şuan çok şükür diyorum 86 yım bakalim durmak yok ama şu kaç gündür malasef çikolata yiyorum dayanamiyorumAramiza hosgeldin canim
Birbirimizi motive ettikce hersey daha kolay oluyor ben bunu anladim.ben tek basima bisey basaramadim ama 4 gundur uygulamama ragmen hafiflik hissi olustu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?