Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

vucudun sumu topladı acaba ciseNaz
yeşilçayda içiyorum aslında, ama yaptığım bacak hareketleri bacaklarım incelsin diyeydi yağı kasamı çevirdim acaba o diye tahmin ettim diyet yapmadan hareket yapıyodum hergün ona yordum kilo almamı.

yeşilçayda içiyorum aslında, ama yaptığım bacak hareketleri bacaklarım incelsin diyeydi yağı kasamı çevirdim acaba o diye tahmin ettim diyet yapmadan hareket yapıyodum hergün ona yordum kilo almamı.
bende yapıyorum ama yükselme olmadı bağırsaklar dolu ola bilir

Oo buralar hareketlenmiş...güzeeeeeelll...en pis boğazimi gene tutamadım. ..81 i gördüm tartida...ama 2 gündür masallah 2 öğün yiyorum ve akşam 5ten sonra birsey yemiyorum..şimdiden hafifletdim diyebilirim. ..tartilma gününü pazartesi diye mi kararlaştirdiniz??o zaman pazartesi bende bildirim yaparim inşallah...

hcerm leslie güzel evet ama vakit yok onu yapıcak, 79.50 çıkıyorum şükür şu an için ptesiye inşallah dahada düşmüş olacağım.

İyi akşamlar kızlar bende geldim ikikez bu yöntemle çok güzel kilo vermiştim şimdi tekrar hamilelik nedeniyle kilo aldım. Bir buçuk aydır diyetteyim 4 buçuk kilo verdim yaklaşık 15gundur diyet yapamıyorum ama verdiğim kiloyu almadım çok şükür. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum bu yönteme pazartesi bende paylaşırım güncel kilomu inş. Bu sabah 80.3 kilo çıktım boyum 163

Evet kızlar. ...herkese Günaydın
Bugün tartı günü...ben ayin 11.de baslamistim...
Geçen hafta:81.600
Bu hafta:79.00
Giden:2.600
Üstelik bugün yarın adet olucam...şişkinlik de var ..İlk hedef 70

günaydın kızlar hafta sonu iyi diildi yemek düzenim ve cezasını 81 görerek aldım. 14. takıma aldılar beni ordan bakalım verebilicekmiyim motive olucakmıyım burdanda yazıcam tabiki

Kızlarrrrr beni de alın aranızà. Daha önce yapmaya çalıştım ama olmadi. Bugun başladım umarım yapabilirim.
78 kiloyum 160 boy. Hedefe çooook var 53 olmak istiyorum.
Sadece çay ve su iciyorsunuz dimi süt fln da içmeyiz doğru biliyorum heralde??

Dört kişi yapıyorsunuz anladigim kadariyla. Kilolarımiz çok yakınmis birbirine.

süt bilmem ama yoğurt evet ya ben bu hafta iy gecmedi 97 den düştüm 81 baya verdim ama 81 takıldımm

Benim süt içtiğim günler de oluyor...istersen 1 hafta gözlemle...olmazsa çıkarırsın sütü

kızlar selam ben de 78 kg ile bugün başladım..akşama kadar karnımı doyurdum az önce mantarlı tavuk sote ve salata yedim öğlende aynısını yedim..doyana kadar yedim yağ çok az..sporda yapıcam..akşam 17 den sonra bişey yemeyi düşünmüyorum sadece kahve içerim ya da çay..bakalım ne olacak?

kızlar bu arada ne yiyorsunuz içiyorsunuz doyana kadar az kalorili yiyecekleri yiyorsunuz değil mi?salata yağsız sebze vs

selam kızlar takımlara girdimde takipte çok zor oluyo işteyken çok fazla sohbet var takip edilebilse iyi de edemedim ben burdan devam edicem, nasılsınız napıyosunuz yeni gelenlerde hoşgelmiş evet hepimizin kiloları yakın birbirine bizde birbirimizi motive edelim yazışalım hatalarımızı bulalım vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…