Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yaklaşık 2 haftadır uğraşlarıma rağmen 80in altına düşmemiştim bu sabah 78,50 gördüm ve çok mutluyum, özellikle 1 haftadır akşam iş çıkısı 40 dk eve yürüyorum artık vede öğlen çorba ve acı yiyorum tok tutyo beni, sabah istedimi yiyorum kısmıyorum sabahı, akşam yürüyorum evdede yemiyorum sonuç bu sabah 78,50. demekki işe yaramaya başladı su anki hedefim 70 şnşallah görürüm 70i

kimse yokmu burda birbirimizi motive edelim ben bu yöntemle gayet güzel kilo verdim ve artık bu günler malesef dayanamayıp tatlı yedim halde kilo almadım bu yönteme devam ediyorum ben 18 den sonra yemiyodum ama bunu 17 17 buçuk yapacam artık varmı bana katılmak isteyen

ben şuan 1 kilo daha vermişım 85 olmuşum umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın benim daha 20 kilo fazlalığım var 65 olsaydım süper olacak

Merhaba Kızlar bana acil yardım lazım. Birbirimize yardım edelim 1 kilo daha alıp66.4 oldum mahvoldum

evet arkadaşlar ben hala 85 kiloyum ama yavaş kilo verdim için almiyorum tekrar hafta sonu bi sürü kaçamak yaptım ama aynı kiloyum hafta da 1 kilo gidiyo ama çok iyi bence 17 den sonra yememeye devam

bende aranıza yeni katıldım merhaba.dün akşam yemedim sadece bende öğle yemeği ile uyguluyorum bu diyetı zor ama başarabiliyorum.60,5 idi bugun itibari ile 59,7 kiloyum.benden daha hızlı gıdıyor yalnız.var bi gariplik.hedef:52 tam 7,7 kilo daha vermem lazım benımde

Başka neler yapıyorsunuz?

Bir hafta oluyor spora basladim bi de.sabah kahvaltısı normal ne istersem yiyorum öğlen de ne cikarsa tatlı hariç dikkat ederek yiyorum ve bugünde dahil akşam yemeklerini kestim.öğleden sonra tarçınlı yoğurt yedim 3 buçuk gibi.3.5 dan sonra da hiç bi şey yemedim.sadece su.

Sonuçları yazın.Bu şekilde güzel kilo verirsiniz inş.

Yarın sabah tartılıp yazıcam ama akşamları dayanması cidden çok zor ya.bugün 3.günüm.dün spordaydim bugün gitmicem.

dün gece saat 9 gibi tantuni yedim dayanamadım üstüne bi de dondurma yedim :) sabah eşim tartılma dedi ama dinlemedim tartıldım ve 59,7 çıktım gene.neysem arada bi kaçamak sanırım bi şey yapmıo.bugun spor gunum ve akşam yemeği yenilmeyecek:)

saol canım ya azimle gidiyorum bakalım.ama bi çok yerde araştırma yaptım akşam aç yatınca hücre yenilenmesi oluyormuş yanı mide sindirimle falan uğraşmıyor. evet az az gram gram gidiyor her gün ama önemli olan her gün gitmesi zaten.umarım 7 kiloyu da verıcem bu gazla.millet nerde onu da anlamadım.

Oh ne güzel azimlisin. Darısı bana olsun inşallah.

İnşallah canim.bu sabah itibari ile 59.2:) 200 gram gitmiş bi günde gene ama hep gidio az az da olsa:)

Bu kış denemiş pek başarılı olamamistim. Sonra bir cesaret haziran ve temmuz aylarında yaptım. İki ay gibi bir sürede 10 kg verdim bu yöntemle. Üç haftadır pek yapamıyordum yarın tekrar başlıyorum. Gerçekten güzel yöntem ilk haftalar zor oluyo ama sonra çok rahat geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…