canım büyük bi ihtimal ödem atıyosun süper bir kilo gitmiş senden bi günde tebrik ederimGunaydinlar kizlar
Bugn tartida 83.1 olustum dun 84.5 tim dun bol su ictim ondan olabilirsu icmek bana yariyor
Kavaltimi yaptim toplam 295 kalori ara olarak bugun ananas tuketecem bakalim nasl gecer bugun
Kızlar ya konumuzla çok alakasız ama çocuklardan konu açılınca sormak istedim. Ben 34 yaşındayım. Bu haziranda 2 yıllık evli olacam. Hiç korunmadık ama bebişimiz olmadı
Ben doktora gittim, fsh ım 9-10 civarında çıktı (8 in altında çıkmalı), rahim filmi falan da çektirdim, fsh dışında sorun yok.
O sıralar eşim gitmemişti, bi sınavı vardı, değerlerim kötü çıkarsa çalışamam dedi. Sonra o da gitti. Sperm değerleri çok kötü çıktı. Sayı az, hareketli sperm yok, şekilleri bozuk vs. Ve doktor 2. derece varikosel dedi. Ameliyat oldu. 3 ay geçti, dayanamadık bi daha test yaptırdık. Hiçbir düzelme olmamış.
Doktoru daha çok erken, en az 6-8 ay sonra etkisini gösterir diyor. Benim yaşım çok olmasa takmıycam ama yaş 34 ve fsh da yüksek olunca çok korkuyorum kızlar :18::18:
Bu fsh la boşuna mı bekleyip zaman kaybediyoruz. Hemen tüp bebek denemek daha mı mantıklı acaba :18::18: Zaman benim aleyhime işliyor...
Canim, ibrahim saracoglundan dinlemistim, aynen söyle demisti; günde 6-7 keciboynuzunu kaynatip, suyunu icen erkeler AlimAllah (onun böyle tatli bir söylemi var:) spermleri hem kalitelilesiyor, hem de sperm sayilari cogaliyor.Yanlis hatirlamiyorsam en az 2- 3 aydan bahsetmisti. Sen sitesini muhakkak incele, ve dilersen benim anlamadigim bu degerlerini kendisine yaz!!! Kendi cevremde de onun kürlerinden sifa bulmus cok kisi var (Bu yumurtalik kistlerinden kurtulan ve gögüsteki kitlelerden kurtulan) Tavsiye ederim: http://www.profsaracoglu.com/index.php?B=SSS
Bir yanlış anlama mı oldu balığın yanında 2 çilek yenmiş gibi algıladım.Gerçekten meyvenin ana yemeklerden ayrı yenmesi taraftarıyım (kahvaltı hariç) zararlı olduğunu düşünüyorum vücuda zehir gibi..ara öğün yaptıysanız siz bilirsiniz elbette.2 porsiyon meyve yemiş malı götürmüşsünüz yine de bir 'ama' ile cümleye başlanmış azıcık bir şey manasında...gayet normal bir miktar. efenim hepimiz seviyoruz bi'şeyleri.sıkıcaz dişimizi görücez mürvetimizi değil mi sevgili tuccc?
peynirli kepekli tost ve yanında 2 yumurta yemişsin ama az olmuş sanki
kızlar günaydın çok fazla kalamıcam yazılarınızı okudum
paylaşacak fazla bişeyimde yok hastayım ve iştahsızım bir şey yiyip içemiyorum
sabah süt nesfit yedim bu kadar sonra sında da çorba içebilirim sanırsamki
oleyyyy o zaman yaşasın bir kaç gün önece foruma girip sağıksız bu şekilde olmaz diyenlerde çatlasın patlasıın
Tesekkurler Valentinn sizden gordukce motive oluyorum iste:))
Ya ben de dun aksam iste en son 5 te brokoli yemistim ondan sonra hcbse yemedm ama aksam 7 de uyudum sabah kalktm ben de de gram oynamiyo acaba aksamlari erken yatip cok uyuyorum diyemi kilo tutuyorum tartim bozuk gbi dijital hersefernde farkli gosteriosmdi 200 grvalmis gorunuyorum ne bicim tarti
Bu sabah uyaninca balli limonlu sicak suyumu ivtm 1haslanmis yumirta 2 dilim bugday ekmek peynir zeytin jambon bal ve 3-4 kasik.nutella off cok guzel ama dayanamiyorum( esimde buyuklerinden almis.bir ay yiceksin bunu dedi her kapagini actgnda yuzume bakio utaniyorum valla ( sabahlari nutellayi cok.yedgm icin gun icinde tatli turevleri.yemeyi yasakladm kendime.bugun oglen tost yemek istiyorum yag surmeden bugday ekmekle domatesli falan yaninda salata yada nuggetli salata yaninda yogurtla bakalim hangsi kolayima gelirse (
Bu arada senbenberen kizinin adi falanmi beren acaba merak ettim:)
Canim, ibrahim saracoglundan dinlemistim, aynen söyle demisti; günde 6-7 keciboynuzunu kaynatip, suyunu icen erkeler AlimAllah (onun böyle tatli bir söylemi var:) spermleri hem kalitelilesiyor, hem de sperm sayilari cogaliyor.Yanlis hatirlamiyorsam en az 2- 3 aydan bahsetmisti. Sen sitesini muhakkak incele, ve dilersen benim anlamadigim bu degerlerini kendisine yaz!!! Kendi cevremde de onun kürlerinden sifa bulmus cok kisi var (Bu yumurtalik kistlerinden kurtulan ve gögüsteki kitlelerden kurtulan) Tavsiye ederim: http://www.profsaracoglu.com/index.php?B=SSS
Tatlım ben de duydum o kürü ve gidip 1 kg aldım. Sadece 1 sabah içebildi eşim, tadını hiç sevmedi. O kadar keçiboynuzu da kurtlandı ve çöpe attım. Ben onun pekmezini çok severim, evimde de vardı. Eşim de sevdi, şimdi sabahları 1yk içiyor. Siteye bi bakayım ama, belki mail falan atarım.
bnde akşam 7 de kesince yemeği saat 9 gibi midem bişiler istiyo ama nasıl başıma ağrı falan yapıo.. bnde yatak odasına gidip aldım elime kitap-kalem yaazdım çizdim bi baktım unuttum açlığımı çok şükür yemeden yattım sabahta mutlu sonn :)
Bide kizlar ben sizler gibi duzenli yazamayabilirim oglumun saglik sorunlrindan dolayi aktif olamiyorum ama elimden geldikce menulerimi yazacm
Kızlar ya konumuzla çok alakasız ama çocuklardan konu açılınca sormak istedim. Ben 34 yaşındayım. Bu haziranda 2 yıllık evli olacam. Hiç korunmadık ama bebişimiz olmadı
Ben doktora gittim, fsh ım 9-10 civarında çıktı (8 in altında çıkmalı), rahim filmi falan da çektirdim, fsh dışında sorun yok.
O sıralar eşim gitmemişti, bi sınavı vardı, değerlerim kötü çıkarsa çalışamam dedi. Sonra o da gitti. Sperm değerleri çok kötü çıktı. Sayı az, hareketli sperm yok, şekilleri bozuk vs. Ve doktor 2. derece varikosel dedi. Ameliyat oldu. 3 ay geçti, dayanamadık bi daha test yaptırdık. Hiçbir düzelme olmamış.
Doktoru daha çok erken, en az 6-8 ay sonra etkisini gösterir diyor. Benim yaşım çok olmasa takmıycam ama yaş 34 ve fsh da yüksek olunca çok korkuyorum kızlar :18::18:
Bu fsh la boşuna mı bekleyip zaman kaybediyoruz. Hemen tüp bebek denemek daha mı mantıklı acaba :18::18: Zaman benim aleyhime işliyor...
Bu arada oraya 4_5 yil yazacaktim bu kadinlar kulubu forumu cok yarali bir site her sorunuzun bir cevabi var neredeyse ha birde arkadaslar gecenlerde bir diyetisyenden su cumleyi duydum ve okudum gunduz ne yerseniznyiyin aksam sebze corbasi veye haslanmis sebze ile gecirirseniz gunduz yedeiginizkaloriyi saymayin yaziyordu
Hosbuldum cevabin icin tesekkurler. Oglum daha alti ayini doldurmadigi icin ben gunduz pek dikkat edemem ama aksam besten sonra soda ve cay disinda birsey tuketmeyecegim bakalim yarin kac gr eksik cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?