Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydinlar kizlar
Bugn tartida 83.1 olustum dun 84.5 tim dun bol su ictim ondan olabilirsu icmek bana yariyor
Kavaltimi yaptim toplam 295 kalori ara olarak bugun ananas tuketecem bakalim nasl gecer bugun
canım büyük bi ihtimal ödem atıyosun süper bir kilo gitmiş senden bi günde tebrik ederim çocuğunada geçmiş olsun rabbim şifa versin inş

canım, benim hiç bir fikrim yok bu konularda rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş.yaza kadar bekleyip tüp bebek deneyebilirsin bence dediğin gibi yaş çok önemli ama yaşın okadarda ileri değil 40 yaşında bile anne olan var hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Tatlım ben de duydum o kürü ve gidip 1 kg aldım. Sadece 1 sabah içebildi eşim, tadını hiç sevmedi. O kadar keçiboynuzu da kurtlandı ve çöpe attım. Ben onun pekmezini çok severim, evimde de vardı. Eşim de sevdi, şimdi sabahları 1yk içiyor. Siteye bi bakayım ama, belki mail falan atarım.

ama toplayınca bir öğün gibi dimi amaa, peynir, kepek ekmeği ve yumurta.. yanında yerine içinde yidim.. :))

çook geçmiş olsun olsun derin ama bide iyi tarafından bak hiç bişey yemediğin için kilo veriyosundur büyük bir ihtimal.

oleyyyy o zaman yaşasın bir kaç gün önece foruma girip sağıksız bu şekilde olmaz diyenlerde çatlasın patlasıın

Aynen oyle tatlim hem ko vermek hem genc kalmanin sirri aksam yememekk:) ayrica ise yaramasa ben az kio verdm ama 20 gunde duzensiz sporla gobelten 7 belden 4 cm inceldim bu olmazdi heralde:)

nutellanın dibini göreceğim diyorsun yani tez vakitte FZAB

Poyrazcığım ben yazacaktım Betül yazmış.Bir ara o keçiboynuzu meyvelerini kaynatıp ben yavruma içirmeye çalıştım astım benzeri bir rahatsızlık geçirmişti..Tadını sevmedi hergün eziyet içirinceye kadar..azıcık bal koy istersen öyle dene bir dahakine.Ben hiç inanmazdım bu TV'lere çıkan şarlatanlara manavcılara...Ama tecrübelerini cömertçe paylaşıyor bu bey açıkçası oldukça sempatiklik besliyorum.Yıllarca çocuk sahibi olamayan çok fazla çift geri dönüşüm yapıyor sitesinde okudum...Tekrar iyice oku o bölümleri...kaybedeceğiniz hiçbirşey yok en azından denemiş olursunuz.

Son düzenleme:

Poyrazcim bnm esimin teyzesi 40 yasinda cocuk sahibi oldu normal bir sekilde ayrica ibrahm saracoglu suan trt 1 de belki.baglanabilirsn sansni dene derim.Allah sifa ve vakitlice evlat versin ins.

Nesiill ya Kuzey bizim favori.ismimiz esim samsunlu ve hep oglumuz olursa adini kuzey koyalim diye konusmutuk hatta ilk hamileyken erkekhissedip karnimi kuzey diye seviyoduk:)) suan kizim erkege benziyo arada kuzey diyoruzz

Valentin oyle gercekten erimis cikolata gbi cok guzel bazen icine cilek muz karistrip yiyordum en azindan suan onu yapmiyorum

2 gündür protein dieti yapıyordum.Dün akşam saat 6'dan sonra yeme atağım başladı ne yapacağımı şaşırdım.bir avuç fıstık atıştırdım zamana yayarak bir zaman sonra 3 zeytin yedim şeker istiyor beynim ama nasıl anlatamam.saat on gibi 2 çatal döner attım sakinleştim biraz ama daha katlanılır oldu durum.Sabah kalktım 2 dilim ekmek biraz peynir yedim bir küçük kurabiye attım ağzıma kahvenin yanında.Şimdi öğlen ve akşam öğünlerimle dengeleyeceğim bu karbonhidrat yüklemesini.Meğer regl olacakmışım.

bnde akşam 7 de kesince yemeği saat 9 gibi midem bişiler istiyo ama nasıl başıma ağrı falan yapıo.. bnde yatak odasına gidip aldım elime kitap-kalem yaazdım çizdim bi baktım unuttum açlığımı çok şükür yemeden yattım sabahta mutlu sonn :)

Gunaydin kizlar icin gecmis yine nasil uyuduysam msjlarada cevap vermedim kusura bakmayn ya semoo ben hesapladim 2000 bilmem ney cikti anlamadim ki

Ne güzel atlatmışsınız.İlk zamanlar süt/ayran/yoğurt üçlemesinden birini seçtim alışıncaya kadar.O başağrıları sıkı dietlerde sık sık halimi hatırımı sorarlar sağolsunlar

Kizlar merhaba 27 yasindayim iki oglum var ikincisi 5.5 aylik 157 boy 74 kiloyum once kendimi tanitayim dedim. Beni de araniza alirmisiniz ben bu siteyi4_5 takipediyorum cocuklarim icin bir seyler bakma icin falan sizizn bu konunuzu da bayadir takip ediyorum ben de yeni uye oldum bende sizzn sayenize kilo verrirm insallah beni de araniza alirsaniz sevinirim cooook devamlilik saglarim bastan soyleyim zaten sizde zamanla gorurusunuz hersey gonlunuzce olsun

Canım benim, eminim sende düşünüp araştırmışındır ama eşini sperm kalitesini düşürü davranışlardan uzak tutmaya çalış derim.
Bir de sabah saatlerinde sperm kalitesi çok daha yüksek olurmuş.. Gün aşırı yumurtlama günlerine göre küçük bir pusu da kurabilirsin.. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsin.. Tüp bebekten önce 2 kez aşılama deneniyor ve bu şekilde hamile kalma ihtimalin normale göre sadece %25 daha fazlaymış.. Hayırlısı olsun diyelim.. Çok fazla kafana takma, en iyi ilaç düzgün psikolojidir bence.. Yaşın çok geçmiş sayılmaz.. daha çoooookkk vaktin var.. :13:

Bu arada oraya 4_5 yil yazacaktim bu kadinlar kulubu forumu cok yarali bir site her sorunuzun bir cevabi var neredeyse ha birde arkadaslar gecenlerde bir diyetisyenden su cumleyi duydum ve okudum gunduz ne yerseniznyiyin aksam sebze corbasi veye haslanmis sebze ile gecirirseniz gunduz yedeiginizkaloriyi saymayin yaziyordu

Kizlar??? Valentin ?? Khvaltim söyle olsa olurmu ?
2 haslanmis yumurta
1 kase tavuk corbasi
Belkide 1 2 tane zeytin ve yesil cay .. Bende hastalandim gibi ..

Evet bebde duYmustum onu .. Hosgeldin bu arada :)))

Hosbuldum cevabin icin tesekkurler. Oglum daha alti ayini doldurmadigi icin ben gunduz pek dikkat edemem ama aksam besten sonra soda ve cay disinda birsey tuketmeyecegim bakalim yarin kac gr eksik cikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…