Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bu arada 17.00 değil de 16.00 da kesiyorum ben yemek yemeyi. Sonrasında minicik bir lokma bile atmiyorum ağzıma. Mideye son yiyecek girdikten dört saat sonra vücut depo yağları yakmaya başlarmış ta ki biz yeni bir şey yiyinceye kadar. (Bakiniz: Canan Karatay )

Merhaba arkadaşlar ben de bu şekilde kg veriyorum şu an. 5de sonra sadece çay kahve su. Ve allah sabrını veriyor acıkmıyorum. Zayıflama grubuna da üyeyim bu forumda. 1 ayda 9.5 kg verdim bu şekilde

Merhaba arkadaşlar ben de bu şekilde kg veriyorum şu an. 5de sonra sadece çay kahve su. Ve allah sabrını veriyor acıkmıyorum. Zayıflama grubuna da üyeyim bu forumda. 1 ayda 9.5 kg verdim bu şekilde
Güncel kilon kaç acaba çok iyi vermişsin. Ben öğlen 3 ten sonra kesiyorum.bugünde hurma diyetine başladım ama 3 ten sonra yemeyecegim gene.

Güncel kilon kaç acaba çok iyi vermişsin. Ben öğlen 3 ten sonra kesiyorum.bugünde hurma diyetine başladım ama 3 ten sonra yemeyecegim gene.
Ben 95 ile başladım 85im şu anda. Cuma Zayıflama grubundayım bana çok büyük desteği oluyor yoksa kendi kendime zordu böyle vermem. Hurma diyeti ... diyeti şu diyeti vs yapmanı önermem. Ben gerçekten tıka basa doyuyorum her öğünde

Aslında bende iki öğün e alıstim da hurma diyetini merak etmiştim o yüzden yapiorum sadce bi kaç gün denicem zaten.Hımm o gruplara ben de bi bakayım bakalım. Bende bi 8 kilo versem süper olacak şu an 59 um.

Aslında bende iki öğün e alıstim da hurma diyetini merak etmiştim o yüzden yapiorum sadce bi kaç gün denicem zaten.Hımm o gruplara ben de bi bakayım bakalım. Bende bi 8 kilo versem süper olacak şu an 59 um.
Ben 4. Grubun kaptan yardımcısıyım beklerim gelirsen. Ben 2 öğün değil 5 öğün yiyorum ve çok da spor yapıyorum grupta herkes ben gibi iyi kilolar gidiyor

Ben bugün 18 den sonra bişey yemedim iki bardak meyve suyu içtim şekerli olduğu için içmesem iyi olurdu sanırım

Hahaha bende dün unutup çubuk kraker yemiştim ben bide çayımın şekerini azaltcam çok çay içiyorum günde 10 bardak desem her bardağa 3 şeker atıyorum günde 30 küp şeker yapar. Ayda 900.. çok ürkütücüüüü o zaman bugün başlamış sayalım, Direniyoruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…