Güncel kilon kaç acaba çok iyi vermişsin. Ben öğlen 3 ten sonra kesiyorum.bugünde hurma diyetine başladım ama 3 ten sonra yemeyecegim gene.Merhaba arkadaşlar ben de bu şekilde kg veriyorum şu an. 5de sonra sadece çay kahve su. Ve allah sabrını veriyor acıkmıyorum. Zayıflama grubuna da üyeyim bu forumda. 1 ayda 9.5 kg verdim bu şekilde
Ben 95 ile başladım 85im şu anda. Cuma Zayıflama grubundayım bana çok büyük desteği oluyor yoksa kendi kendime zordu böyle vermem. Hurma diyeti ... diyeti şu diyeti vs yapmanı önermem. Ben gerçekten tıka basa doyuyorum her öğündeGüncel kilon kaç acaba çok iyi vermişsin. Ben öğlen 3 ten sonra kesiyorum.bugünde hurma diyetine başladım ama 3 ten sonra yemeyecegim gene.
Aslında bende iki öğün e alıstim da hurma diyetini merak etmiştim o yüzden yapiorum sadce bi kaç gün denicem zaten.Hımm o gruplara ben de bi bakayım bakalım. Bende bi 8 kilo versem süper olacak şu an 59 um.Ben 95 ile başladım 85im şu anda. Cuma Zayıflama grubundayım bana çok büyük desteği oluyor yoksa kendi kendime zordu böyle vermem. Hurma diyeti ... diyeti şu diyeti vs yapmanı önermem. Ben gerçekten tıka basa doyuyorum her öğünde
Ben 4. Grubun kaptan yardımcısıyım beklerim gelirsen. Ben 2 öğün değil 5 öğün yiyorum ve çok da spor yapıyorum grupta herkes ben gibi iyi kilolar gidiyorAslında bende iki öğün e alıstim da hurma diyetini merak etmiştim o yüzden yapiorum sadce bi kaç gün denicem zaten.Hımm o gruplara ben de bi bakayım bakalım. Bende bi 8 kilo versem süper olacak şu an 59 um.
Teşektir ederim grubu bulmaya çalışıyorum :)Ben 4. Grubun kaptan yardımcısıyım beklerim gelirsen. Ben 2 öğün değil 5 öğün yiyorum ve çok da spor yapıyorum grupta herkes ben gibi iyi kilolar gidiyor
Katılmak isteyenler sayfasına yazarsan canım ben çağırırmTeşektir ederim grubu bulmaya çalışıyorum :)
Canim cok sert kuralları var ya oranin..burası iyi takilioz burda salaş salaş. Burada 3 kilo verdim ben.böyle böyle devam ederim saolasin:)Katılmak isteyenler sayfasına yazarsan canım ben çağırırm
Tamam kuzum nasıl istersen :)) kilon ax zaten verirsin hepsini hemen :)C
Canim cok sert kuralları var ya oranin..burası iyi takilioz burda salaş salaş. Burada 3 kilo verdim ben.böyle böyle devam ederim saolasin:)
İnşallah canım yavaş yavas.sana da bol başarılar bırakma sakın :)Tamam kuzum nasıl istersen :)) kilon ax zaten verirsin hepsini hemen :)
Yooo asla :)İnşallah canım yavaş yavas.sana da bol başarılar bırakma sakın :)
ben varımKızlaaarrr yok mu benimle beraber deneyecek olaaaan
Aynen şekerli şeylerden uzak dur saat 17.00 yap onu 18 geç bence daha çok aç kalmalı mide.Ben bugün 18 den sonra bişey yemedim iki bardak meyve suyu içtim şekerli olduğu için içmesem iyi olurdu sanırım
yarından itibaren başlayalım mıAynen şekerli şeylerden uzak dur saat 17.00 yap onu 18 geç bence daha çok aç kalmalı mide.
Ben gene çok yedim bugün hemde aşure falan of ki ne off.yarından itibaren başlayalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?