Bu gün itibariyle kilo: 73.4
akşam saat beş gibi bir kepçe nohut yemeği yarim dilim ekmek yedim. Üstüne de tatlı niyetine en küçük boyundan 1 adet elma yedim. Bu saatten sonra sadece şu icecegim birşeyler yemek yok. Yarın sabah tekrar tartilip yazarım umarım.
Arkadaşlar merhaba beni de aranıza alın, 10 kilo vermek istiyorum, tek başıma yapamadım aylardır. Vermek bir yana daha çok üstüne koymaya devam ediyorum. Ağırlıklı olarak akşam oğlumu uyuttuktan sonra ağzım hiç durmuyor. Bende yarın akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemeyeceğim. Sabah kalkınca tartılıp kilomu not edeceğim.herkese başarılar
Hosgeldin bence de birlikte yaparsak daha kolay olur. Tek başına çok zor kilo vermeye çalışmak birbirimize destek olursak daha kolay veririz. Benim amacım kısa zamanda çok fazla kilolar vermekten ziyade uzun bir zaman diliminde yavaş yavaş vermek.
BEn sabah telaşıyla tartılamadım, yarın mutlaka ölçeceğim, tahmini 65,5 kg civarı olmalıyım. Bu saate kadar 2 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir ve sonrasında süt içtim.
Sabah ve oglen herhangi birseyden kismadan normal duzenimde yedim. Aksam saat 5:30 gibi 2 kasik bulgurla yapilmis az yagli bol yesillikli kisir yedim bu saatten sonra baska birsey yemeyecegim. Sadece sekersiz bitki cayi ve su serbest.
Günaydın Irmak, bugün tartıldım 63,6 kg geldim. 2 gündür 5 ten sonra birşey yemiyorum. Bu ilk tartılmam olduğu için başlangıç kilomu 63,6 olarak belirledim. Hedefim 54 kg...Kahvaltıda 2 yumurta çeşitli peynirlerden zeytin ve yarım simitten yapacağım. Kolay gelsin
Tesekkur ederim sana da kolay gelsin. Ben kahvalti ve ogle yemeginde bir farklilik yapmiyorum. Sadece aksam yemeklerini erken yemeye calisiyorum bir de normalden daha hafif gecirmeye. O yuzden sadece aksam yediklerimi yaziyorum. Dun yazdigimdan haric esim aksam gelirken oglana ve bana cikolata getrmis. Dayanamadim gec saatte onu yedim.
Aslinda tam diyet diyemem ben kendi yaptigima. Diyet bir sure sonra sıkmaya basliyor ben de birakiyorum. Bu daha cok yeni bir yemek yeme duzeni gibi. Sabah ve oglen herzamanki gibi yiyorum. Sadece aksam yemegini daha erken bir saatte ve hafif tutmaya calisiyorum.
Daha 1 hafta kadar oldu sanirim baslayali. Daha tam oturtamadimcogu zaman istedigim saatten gec yiyorum. Baslangic kilom 73.4 tu. Dun tartildigimda 72.2 cikti. Bugun tartilmadim.
Bu gun ogle yemegini saat 4.30 gibi yedim. Disarda oldugum icin fazla secenegim yoktu patatesli gozleme ve bol yesillik yedim. Aksam yemek yemeyecegim. Cok cok acikirsam en kucuk boyundan bir elma yerim bol bol da su tabi:)