Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba arkadaslar,
Yaklasik iki sene Sonra yine bu topige döndüm :))
Ilk hamileligimde aldigim kilolari bu topikte fazlasiyla vermistim.
4 hafta önce dogum yaptim emziriyorum o yüzden Cok sıkı diyet uygulamicam. Şeker, tatlı türü, abur cubur, hamur işleri, makarna, pilav, asitli içecekleri pazartesinden itibaren tekrardan hayatımdan çıkarıyorum ve saat 18.00 den sonra su hariç bişey yememeyi hedefliyorum.

Umarım eski arkadaşlardanda birileri vardır.
Herkese iyi kilo vermeler
60kg hamile kaldım
76kg doğum yaptım
71kg Başlangıç kilom boy 1.60
İlk hedef 65, ikinci hedef 60 buraya kadar geldikten sonra gerisine bakıcam inş

merhaba ben de 2 sene önce falan bu yöntemle epey kilo vermiştim ,şimdi de doğum yaptım ve maalesef vermem gereken 12 kilo kadar var,buraya geldim ben de .hem bende en çok işe yarayan yöntem hem de destek,motivasyon bulmak amacıyla...şuan ki kilom 71.8 hedefim 60

Peki öncesinde yani 5ten once dikkatli mi besleniyordun yoksa istedigini mi yiyordun?

Peki öncesinde yani 5ten once dikkatli mi besleniyordun yoksa istedigini mi yiyordun?
Ben şöyle yaptım öncelikle düzen oturtabilmek adına ve 5 ten sonra irademe sahip olmak için gündüzleri dikkat etmeden hatta bol bol yedim böylece gece canım bir şey istediğinde yarın sabah yerim diyordum bir süre sonra ise zaten kilo vermeye başladım midem küçüldü gündüzleri de dikkat etmeye başladım canım da istemedi vs emek verip karşılığını alınca gündüz kaçamaklarım da bitti

Bu sıralar iştahım çok açık hem de hiç olmadığı kadar.Ne yapacağımı şaşırdım.Tesekkurler cevabın için:))

Meraktan soruyorum da, saat 5ten sonra yemek yemeyenler sabah dinç mi kalkıyorsunuz ve uyku kaliteniz de artış var mı?

merhaba arkadaşlar sırf bu gruba yazabilmek ve beraber uygulayalım diye üye oldum kulübe.cunku dogee diyetleri uygulayamadim bunda en azindan 5 e kadar yiyebiliyoruz diledigimizi .ben de bugün başladım ve 5 ten sonra yemedim 8 kilo fazlam var umarım bu yöntemle hepsi gider. bu yöntemi uygulayarak zayıflayan var mi yazabilir mi

Kızlar van en çok bu yöntem uydu. Demek ki gözümde bir şey kalmayınca yapabiliyorum. Tatile gittim haliyle tutamadım. Ama bugün tekrar başladım
Hadi bakalım. Başlangıç kilom 65.7

Her gün tartılıyor musunuz?

merhabalar arkadaşlar;
uzun süredir yazan olmamış fakat güncellemek için yazayım dedim. Önceki sayfaların son 10 sayfasını anca okuyabildim öncesi nasıldır bilemiyorum fakat okuduklarım da güzel sonuçlar alan olmuş.Bu beni etkiledi ve bende denemek istiyorum. 65 kiloyum ilk hedefim 60 olmak sonrası 55 inşaallah Bana katılmak isteyen olursa birbirimize motive ederek daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Yarından itibaren başlıyorum sonuçları yazarım

Merhaba bende cuma gününden beri kendi kendime erken yiyorum ve bugün tartıldım 800 gr gitmiş :)

Merhaba bende cuma gününden beri kendi kendime erken yiyorum ve bugün tartıldım 800 gr gitmiş :)

Oo tebrik ederim darısı başıma Yemek işi saat 17 . De mi bitiriyorsun acaba yoksa 18.e sarstığı oluyor mu ? Bende akşam tv karşısında yeme işini bıraktım sadece filtre kahve içiyorum ama gün içinde su içmeyi unutuyorum ben henüz tartılmadım ayrıca bugün de Leslie yaptım yarın tartılacağım inşaallah istediğimiz gibi bol eksiler görürüz

Kusura bakma anca görebildim:) genelde misafir kullanıcı olarak giriyorum kk ya
Valla hala devam edemedim
Aslında biraz beni motive edecek güzel bir grup bulsam katılcam düzenli olarak spor sağlıklı beslenmeye çalışcam

hanımlar günaydın
birşey sorabilir miyim?
saat 5'ten sonra hiç mi birşey yemiyorsunuz
yani atıyorum meyve, yoğurt vs. de mi yemiyorsunuz?
çok sıkıldım bu kilolardan
bir de sadece 5'ten sonra yemeyerek ne kadar kilo verdiniz

Kasım da yazmışım en son. Maalesef yazdığım gibi uygulayamadım bazı sebeplerden dolayı. Bundan 1 ay önce başladım 71 kilodan, 67 kiloya düştüm akşam 6 dan sonra yemiyorum su ve cay tüketiyorum. Sıkı diyet yapamıyorum maalesef bebeğimi emzirdiğim için. Spor da yapamıyorum arada yürüyüş bazende zamanım olurda evde Leslie bi kaç haftadır yapamıyorum
Bana katılacak arkadaşlar varmı motivasyon için?? 7 kilo fazlalığım var maalesef

hâlen devam ediyormusun canım. Bende sana katılmak isterim. önceden bu yöntemle iki ayda 10 kilo verdim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. ben 16.00 dan sonra yemiyordum ama şimdi 17.00 dan sonra yemem diye düşünüyorum.
buarada kilom 68 ama üç gün önce 66 ydi diyet sonrası ani bir kilo alma yaşadım

Çok sevindim sonunda biri geldi :)
Bende ilk hanileligimde fazlasiyla geri vermistim bu sekilde ins beraber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…