Boyun kilon ne kadar? Bende o kilolara düşmek istiyorum en azından 59 ları görmekBEnde varım, amacım 55 kiloya düşmek, bunun içinde yaklaşık 10 kilo vermem lazım, Çarşamba gününden itibaren başlayacağım hedefim her hafta 1,5 kilo
Peki öncesinde yani 5ten once dikkatli mi besleniyordun yoksa istedigini mi yiyordun?merhaba ben de 2 sene önce falan bu yöntemle epey kilo vermiştim ,şimdi de doğum yaptım ve maalesef vermem gereken 12 kilo kadar var,buraya geldim ben de .hem bende en çok işe yarayan yöntem hem de destek,motivasyon bulmak amacıyla...şuan ki kilom 71.8 hedefim 60
Ben şöyle yaptım öncelikle düzen oturtabilmek adına ve 5 ten sonra irademe sahip olmak için gündüzleri dikkat etmeden hatta bol bol yedim böylece gece canım bir şey istediğinde yarın sabah yerim diyordum bir süre sonra ise zaten kilo vermeye başladım midem küçüldü gündüzleri de dikkat etmeye başladım canım da istemedi vs emek verip karşılığını alınca gündüz kaçamaklarım da bittiPeki öncesinde yani 5ten once dikkatli mi besleniyordun yoksa istedigini mi yiyordun?
Bu sıralar iştahım çok açık hem de hiç olmadığı kadar.Ne yapacağımı şaşırdım.Tesekkurler cevabın için:))Ben şöyle yaptım öncelikle düzen oturtabilmek adına ve 5 ten sonra irademe sahip olmak için gündüzleri dikkat etmeden hatta bol bol yedim böylece gece canım bir şey istediğinde yarın sabah yerim diyordum bir süre sonra ise zaten kilo vermeye başladım midem küçüldü gündüzleri de dikkat etmeye başladım canım da istemedi vs emek verip karşılığını alınca gündüz kaçamaklarım da bitti
Alıştın mı sorun olmuyor canım ben üstüne sabah kalkıp 1 saat spor yapıp 1 litre su içip yarım saat sınra kahvaltımı yapıyorumMeraktan soruyorum da, saat 5ten sonra yemek yemeyenler sabah dinç mi kalkıyorsunuz ve uyku kaliteniz de artış var mı?
Çoğu yer aynı post açılıyor belli bir süre sonra kimse olmuyorBuraya neden kimse uğramıyor
Merhaba bende cuma gününden beri kendi kendime erken yiyorum ve bugün tartıldım 800 gr gitmiş :)merhabalar arkadaşlar;
uzun süredir yazan olmamış fakat güncellemek için yazayım dedim. Önceki sayfaların son 10 sayfasını anca okuyabildim öncesi nasıldır bilemiyorum fakat okuduklarım da güzel sonuçlar alan olmuş.Bu beni etkiledi ve bende denemek istiyorum. 65 kiloyum ilk hedefim 60 olmak sonrası 55 inşaallahBana katılmak isteyen olursa birbirimize motive ederek daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Yarından itibaren başlıyorum sonuçları yazarım
Merhaba bende cuma gününden beri kendi kendime erken yiyorum ve bugün tartıldım 800 gr gitmiş :)
Kusura bakma anca görebildim:) genelde misafir kullanıcı olarak giriyorum kk ya
Oo tebrik ederimdarısı başıma Yemek işi saat 17 . De mi bitiriyorsun acaba yoksa 18.e sarstığı oluyor mu ? Bende akşam tv karşısında yeme işini bıraktım sadece filtre kahve içiyorum ama gün içinde su içmeyi unutuyorum ben henüz tartılmadım ayrıca bugün de Leslie yaptım yarın tartılacağım inşaallah istediğimiz gibi bol eksiler görürüz
Kasım da yazmışım en son. Maalesef yazdığım gibi uygulayamadım bazı sebeplerden dolayı. Bundan 1 ay önce başladım 71 kilodan, 67 kiloya düştüm akşam 6 dan sonra yemiyorum su ve cay tüketiyorum. Sıkı diyet yapamıyorum maalesef bebeğimi emzirdiğim için. Spor da yapamıyorum arada yürüyüş bazende zamanım olurda evde Leslie bi kaç haftadır yapamıyorum
Bana katılacak arkadaşlar varmı motivasyon için?? 7 kilo fazlalığım var maalesef
Çok sevindim sonunda biri geldi :)hâlen devam ediyormusun canım. Bende sana katılmak isterim. önceden bu yöntemle iki ayda 10 kilo verdim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. ben 16.00 dan sonra yemiyordum ama şimdi 17.00 dan sonra yemem diye düşünüyorum.
buarada kilom 68 ama üç gün önce 66 ydidiyet sonrası ani bir kilo alma yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?