Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sen neler yapiyorsun kilo Vermek icin?

Sen neler yapiyorsun kilo Vermek icin?
3 hafta şekersiz unsuz tahilsiz beslendim bu sayede 3 kilo verdim ama birden iki kilo aldım.
günde 2 litre su içmeyi alışkanlık haline getirdim. 40 dk eliptik bisiklete biniyorum cokkkk ama çok faydasını gördüm sarkmış göbeğim toparlandı artık sarkık değil sadece az yag fazlalığı var artık.
şu an aksam 17.00 dan sonra yememek spor ve su içmek dışında bir planım yok. nasıl bir yol izlemeloyim bilmiyorum aslında.
Sen neler yapıyorsun canım belki aynısını bende uygularim. diyet yapiyormusun.
bu arada boy 160 kilo artık 68 malesef. hedefim önce 60 olup sonra daha da zayıflamak 55 54 veya 53

Ben sıkı diyet yapamıyorum dikkat ediyorum sadece yeşil çayımı içiyorum hamur işi tatlı türü anıt cubur yememeye çalışıyorum arada yürüyüş arada Leslie yapıyorum, mekik hergün çekmeye çalışıyorum ama 6 dan sonra yemiyorum bu şekilde çok yavaş gidiyor kilom. Belki burda ayaktaş olsa daha hızlı gider. İlk hedefim 65 sonrası 60 kg. Şuanki kilom 66.6 ilk hedefime az kaldı

Hafta sonu pek yapamadım dışarı fln da çıkınca ipin ucu kaçtı. Bugun kaldığım yerden devam. 17.00 dan sonra yemek yok

Selammmmmmmmm,
kimse yokmuuuuu? en son 4 sene önce bu gruba üyeydim acabaaa kimseler kaldimiiiii ? semoo zeyas derinbujiterii istanbulaa vs vs... Sesimi duyan varsa tekrar basliyalimmmm yine haftalik kilo günü ayarliyalimmmmm olmazmiiiiiii

Merhaba bende yaklaşık 2 haftadır akşam 16 yada 17den sonra yememeye çalılıyorum.Başladıpım dönemde tartım olmadığı için kaçla başladığımı bilmiyorum ama o0mcivarıydım sanırım.Bugün 75.5geldim.sabahları aç karnına 1 limon sıkılmış ılık suyu içiyorum.Akşama kadar istediğimi yiyorum. Ama abartarak değil.10 aylık bebeğim var emziriyorum.2 kere de oğlumu anaokuluna bırakıp almaya geliyorum.inşaallah drvam edebilirsem vereceğime inanıyorum kilolarımı

Merhabalarrr...

kızlar bu konu nedeni ile üyeliğe adım attım, bir yıllık evliyim ve bir yılda 60 kg den 82,5 kg'ye çıktım geç akşam yemekleri nedeniyle ama şimdi eşim de ben de karar verdik, Allah nasip ederse önümüzdeki yıl içerisinde bebek düşünmeye başlamak istiyoruz bu nedenle de kilo vermeliyiiiiiiiim, dün başladım ben de sabah saat 06.30 da bir saatlik yürüyüş, ama bir diyet formunda değil çünkü diyet yapıyorum dediğim anda daha fazla yemeye başlıyorum, akşam 17.00 den sonra hiç bir şey yemedim.sadece su sabah kalktığımda sanki biraz daha hafif uyandım ,boyum 1.70 60 kg hedeffffff!!

Merhabaaa, burası hala aktif mi bilmiyorum fakat bende yorum yapmak istiyorummmm.
Bende 1-2 yıl önce 5den sonra hiç birşey yemeyerek bu diyeti yaptım ve 1 ay içinde 7 kg kadar verdim, üstelik spor yapmadan.

Şimdi maalesef kabus geri döndü tekrar aynı yöntemi yapmak istiyorum. Dün tartıldım ve 80kg olmuşum, kendimi 73kg sanıyordum oysaaa. Üstelik spor ile birlikte yapıcam bu yöntemi.

Hedefim haftada 2kg verebilmek, ve 1 ayda 73kg düşmek istiyorum. Umarım aradığım motivasyonu burda bulabilirim herkese başarılar dilerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…