Sen neler yapiyorsun kilo Vermek icin?hâlen devam ediyormusun canım. Bende sana katılmak isterim. önceden bu yöntemle iki ayda 10 kilo verdim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. ben 16.00 dan sonra yemiyordum ama şimdi 17.00 dan sonra yemem diye düşünüyorum.
buarada kilom 68 ama üç gün önce 66 ydidiyet sonrası ani bir kilo alma yaşadım
3 hafta şekersiz unsuz tahilsiz beslendim bu sayede 3 kilo verdim ama birden iki kilo aldım.Sen neler yapiyorsun kilo Vermek icin?
Ben sıkı diyet yapamıyorum dikkat ediyorum sadece yeşil çayımı içiyorum hamur işi tatlı türü anıt cubur yememeye çalışıyorum arada yürüyüş arada Leslie yapıyorum, mekik hergün çekmeye çalışıyorum ama 6 dan sonra yemiyorum bu şekilde çok yavaş gidiyor kilom. Belki burda ayaktaş olsa daha hızlı gider. İlk hedefim 65 sonrası 60 kg. Şuanki kilom 66.6 ilk hedefime az kaldı3 hafta şekersiz unsuz tahilsiz beslendim bu sayede 3 kilo verdim ama birden iki kilo aldım.
günde 2 litre su içmeyi alışkanlık haline getirdim. 40 dk eliptik bisiklete biniyorum cokkkk ama çok faydasını gördüm sarkmış göbeğim toparlandı artık sarkık değil sadece az yag fazlalığı var artık.
şu an aksam 17.00 dan sonra yememek spor ve su içmek dışında bir planım yok. nasıl bir yol izlemeloyim bilmiyorum aslında.
Sen neler yapıyorsun canım belki aynısını bende uygularim. diyet yapiyormusun.
bu arada boy 160 kilo artık 68 malesef. hedefim önce 60 olup sonra daha da zayıflamak 55 54 veya 53
maşallahhh dondurma böreklere rağmenmi kilon düşüyor o zaman mükemmel bir diyet...Kizlar bugun 3.gunum . Aksam 5 e kadar dondurma borek yiyorum. 66.1 di 65.3 cikti bu sabah. Ama aksam 5 ten sonra sadece cay(seker yok) , sakiz ve su . Hadi Allah hepimizi hedef kilosuna ulastirsin dilerim.
maşallahhh dondurma böreklere rağmenmi kilon düşüyor o zaman mükemmel bir diyet...
Devam ediyor musun
5 evet ise yarayabilir ama cok erkenIki gundur yapamadim disardaydik. Ama bugun yine diyetteyim canim devam ediyorum. Yazmayi unuttum gunde 1 saat spor da yapiyorum. Yuruyus ya da bisiklet canim
5 evet ise yarayabilir ama cok erken
Haftada iki gun uygulayabilirim ancak
Yok canım aclik değil de surdurulebilirligi pek olmaz, malum esler 5ten sonra eve geliyor vsCok aclik krizi tutarsa salatalik olabilir ama en cok 3 tane. Basarilar canim :)
Devam edebiliyor musun, ben unuttum yaCok aclik krizi tutarsa salatalik olabilir ama en cok 3 tane. Basarilar canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?