En geç 7 de yemeniz gerekiyor.6 dan sonra meyve yesek olur mu?
Gerçekten gündüz yeyip akşam yemeden mi zayıfladınızhadi bakalım kolay gelsin sana ve bize.umarım kazanırsın iddayı.bende akşam 7 den sonra bişey yemiyerek 1 ayda 3 kilo verdim.sende verirsin 4-5 kilo ama dikkat et metabolizman aç hissedip depolama yapmasın.ben gunduz pastamı çikolatamı hep yedim akşamı kestim tek.
Ben yapıyorum 1,5 aydırDaha once denedim bu yontemi, ise yaramisti.
Ben yapıyorum 1,5 aydır
Siz nasıl yapmıştınız 5e kadar neler yediniz içtiniz mesela ya da sporla desteklediniz mi
1,5 ayda 3,5-4 kilo kadar verdim ama kalori sayımı yapmadım benBen hic spor yapmamistim. Gun icinde 1200 kaloriyi gecmeyecek sekilde pasta felan hersey yedim yani
Siz 1.5 ayda kac kilo verdiniz ve gunluk kac kalori aldiniz??
Olsun hic moralini bozma. 3 ay kalori saymadan yapsan demekki 8 kilo verirsin bu harika bir rakam1,5 ayda 3,5-4 kilo kadar verdim ama kalori sayımı yapmadım ben
Ben bi de emziriyorum o yüzden verdiğim kilo az geliyor bana
Şöyle yapsak olur mu ben diyet gruplarından birinde yarışıyorum aynı zamanda ve tartı günümüz cumaOlsun hic moralini bozma. 3 ay kalori saymadan yapsan demekki 8 kilo verirsin bu harika bir rakamben de dungun icinde yediklerimi iyice kıstım aksam saat10da bir aclik kriziyle hersey mahvoldu o yuzden artik kalori saymak yok. Bugun basladim bakalim insallahikimiz de şu kilolardan kurtuluruz. Yarin tartilip boy ve kilomuzu yazalim mi buraya? Bir hafta sonra yine yazalim
Tabiiki. Bugun basladim bakalim insallah hic bozmam. Basarılar diliyorumŞöyle yapsak olur mu ben diyet gruplarından birinde yarışıyorum aynı zamanda ve tartı günümüz cuma
Cuma günü tartılalım yazalım sonra her hafta yazalım bakalım görelim değişimleri
Allah kolaylık versin başaracağız inşallahTabiiki. Bugun basladim bakalim insallah hic bozmam. Basarılar diliyorum
Gün içinde basıl beslenmiştin 12 kiloyu verdiğindeDaha önce ben de denedim 12 kilo vermiştim .Doğum falan derken tekrar kilo aldım . şimdi 78 kiloyum ve emziriyorum .3 gündür 5-6 dan sonra hiçbişey yemiyorum fakat tartıda 400 gr artmışım, anlamadım
Gündüz çok dikkat etmedim.Ama eskiden de dikkat etmememe rağmen kilo vermiştim . Demek ki artık olmuyor.Gün içinde basıl beslenmiştin 12 kiloyu verdiğinde
Belki şimdi farkında olmadan gün içinde fazla kalori alıyorsan ondan olabilir mi
Metabolizman yavaşlamış olabilirGündüz çok dikkat etmedim.Ama eskiden de dikkat etmememe rağmen kilo vermiştim . Demek ki artık olmuyor.bu arada şu an 36yaşındayım. Bu diyeti daha önce denediğimde 30 yaşımdaydım.
Evet bu gün dikkat etmeye başladım. İnşallah işe yararMetabolizman yavaşlamış olabilir
Gündüz biraz da dikkat etmeye çalış bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?