Kizlar merhaba 27 yasindayim iki oglum var ikincisi 5.5 aylik 157 boy 74 kiloyum once kendimi tanitayim dedim. Beni de araniza alirmisiniz ben bu siteyi4_5 takipediyorum cocuklarim icin bir seyler bakma icin falan sizizn bu konunuzu da bayadir takip ediyorum ben de yeni uye oldum bende sizzn sayenize kilo verrirm insallah beni de araniza alirsaniz sevinirim cooook devamlilik saglarim bastan soyleyim zaten sizde zamanla gorurusunuz hersey gonlunuzce olsun
Canım benim, eminim sende düşünüp araştırmışındır ama eşini sperm kalitesini düşürü davranışlardan uzak tutmaya çalış derim.
Bir de sabah saatlerinde sperm kalitesi çok daha yüksek olurmuş.. Gün aşırı yumurtlama günlerine göre küçük bir pusu da kurabilirsin.. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsin.. Tüp bebekten önce 2 kez aşılama deneniyor ve bu şekilde hamile kalma ihtimalin normale göre sadece %25 daha fazlaymış.. Hayırlısı olsun diyelim.. Çok fazla kafana takma, en iyi ilaç düzgün psikolojidir bence.. Yaşın çok geçmiş sayılmaz.. daha çoooookkk vaktin var.. :13:
ya benm kilo vermem durdu nieki yarin 3 hafta olacak dah 3 kilo gitti uhuhuu
Kizlar??? Valentin ?? Khvaltim söyle olsa olurmu ?
2 haslanmis yumurta
1 kase tavuk corbasi
Belkide 1 2 tane zeytin ve yesil cay .. Bende hastalandim gibi ..
Kizlar merhaba 27 yasindayim iki oglum var ikincisi 5.5 aylik 157 boy 74 kiloyum once kendimi tanitayim dedim. Beni de araniza alirmisiniz ben bu siteyi4_5 takipediyorum cocuklarim icin bir seyler bakma icin falan sizizn bu konunuzu da bayadir takip ediyorum ben de yeni uye oldum bende sizzn sayenize kilo verrirm insallah beni de araniza alirsaniz sevinirim cooook devamlilik saglarim bastan soyleyim zaten sizde zamanla gorurusunuz hersey gonlunuzce olsun
kızlar hepinize merhaba ben size katılmak isteyip sonra bir andan kayboldum gelemedim ama özel nedenlerden dolayı kendimi çok kötü hissettiğim için gelemedim özür dilerim hepinizden ..
Doğru diyorsun tatlım, eşimin en kötü yanı alkolü sevmesiydi. Şimdi onu da içmiyor, ayda en fazla 1 diye kota koydu kendine ve uyuyor da.
Aşılamayla başlıyorlar evet, eşim çok ısrar ediyor bekleyelim normal yolla olsun diye, ben de tabii ki normal yolla olsun isterim ama işte yaşı ve şu fsh hormonunu takıyorum kafama. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım, Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin ...
afiyet olsun tatlım... kısmetse bende tavuksuyu çorba yiycem akşam..
tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan...hehe..
tekrardan hoşgeldin canım umarım kötü bişi yoktur herşey yolundadırkızlar hepinize merhaba ben size katılmak isteyip sonra bir andan kayboldum gelemedim ama özel nedenlerden dolayı kendimi çok kötü hissettiğim için gelemedim özür dilerim hepinizden ..
Evet arkadasim emziriryorum sadece anne sutu veriyorum esim bu konu da biraz titiz oglumiyi beslensin diye bana ha bire lokumlar helvalar getirip duruyor e haliyle bende yeme zoru da kaliyorum ben de gecenaylarda 78 kiloydum yiyecegim kalorili seyleri sabah veya oglen yiyip aksam az yiyince 4 kio verdim birde tamamen kesebilsem bana yardimci olun lutfen mesela dun misafirlermden kalan son bir dilim biskuvi pastasi yedim yemesem iyiydi ama sutum biraz azdi bugun o yuzeen yedim
kızlar şu semonun tavsiye ettiği tarçın olayı çok işe yarıyor sütümün içine basıyorum tarçını basıyorum tarçınıbütün tatlı krizlerim yok oluyor
Evet arkadasim emziriryorum sadece anne sutu veriyorum esim bu konu da biraz titiz oglumiyi beslensin diye bana ha bire lokumlar helvalar getirip duruyor e haliyle bende yeme zoru da kaliyorum ben de gecenaylarda 78 kiloydum yiyecegim kalorili seyleri sabah veya oglen yiyip aksam az yiyince 4 kio verdim birde tamamen kesebilsem bana yardimci olun lutfen mesela dun misafirlermden kalan son bir dilim biskuvi pastasi yedim yemesem iyiydi ama sutum biraz azdi bugun o yuzeen yedim
kızlar şu semonun tavsiye ettiği tarçın olayı çok işe yarıyor sütümün içine basıyorum tarçını basıyorum tarçınıbütün tatlı krizlerim yok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?