Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar hepinize merhaba ben size katılmak isteyip sonra bir andan kayboldum gelemedim ama özel nedenlerden dolayı kendimi çok kötü hissettiğim için gelemedim özür dilerim hepinizden ..

Hoşgeldin çiçek..
Sende düzenli paylaşımlarınla hem kendine, hem de bizlere destek olabilirsin..

Umarım istediğin kiloya kısa zamanda sağlıkla ulaşırsın...
:13:

Doğru diyorsun tatlım, eşimin en kötü yanı alkolü sevmesiydi. Şimdi onu da içmiyor, ayda en fazla 1 diye kota koydu kendine ve uyuyor da.

Aşılamayla başlıyorlar evet, eşim çok ısrar ediyor bekleyelim normal yolla olsun diye, ben de tabii ki normal yolla olsun isterim ama işte yaşı ve şu fsh hormonunu takıyorum kafama. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım, Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin ...

NesilD ve antepli arkadaslarim cevaplariniz icin tesekkurler ben zaten gunu cogu saati bilgisayarin basindayim yani duzenli paylasimda bulunurum ben sizden destek alarak insallah bu isi basaririm eskiden oldugu gibi 48 kilo olamasam da en azindan simdilik atmis olsam yeter

ya benm kilo vermem durdu nieki yarin 3 hafta olacak dah 3 kilo gitti uhuhuu

Ağlama bebişim, haftada 1 kilo gayet sağlıklı ve başarılı bir rakam. Önemli olan uzun vadede sabrımız Şahsen benim hedef haftada 1, ayda 4, 4 ayda 16 kilo Bakalım bakalım

Kizlar??? Valentin ?? Khvaltim söyle olsa olurmu ?
2 haslanmis yumurta
1 kase tavuk corbasi
Belkide 1 2 tane zeytin ve yesil cay .. Bende hastalandim gibi ..

afiyet olsun tatlım... kısmetse bende tavuksuyu çorba yiycem akşam..

tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan... hehe..

Hosgeldin canm aramiza.benm de 5 aylik bir kizim var ben degun icinde yedgm cikolata kek biskuvilerden yavas yavas vazgeciyorum.emziriyormusun? Ben cok etkin olmasa da mama takviyeli emziriyorum haliyle bazen sekerimmi dusuyo ne tatli biseyler canm cekiyor ama kendimi zaptetmeye ve saglikli beslenmeye calisiyorum bir ayda 2.5 kilo verdm bnce gayet iyi bana gore:) gobusum eriyor en mutlu edici tarafi da o:)

Oglen yemegimi de bugday ekmegiyle yagsiz domatesli jambonlu peynirli tost iki dilim ekmekle.bir marul iki tere ve yarim sise soda icine sıkılmıs yarim greyfurtla yedim bakalim nekadar tok tutucakk:)

kızlar hepinize merhaba ben size katılmak isteyip sonra bir andan kayboldum gelemedim ama özel nedenlerden dolayı kendimi çok kötü hissettiğim için gelemedim özür dilerim hepinizden ..

canımmm, sen en son şiddetli regl oldum filan demiştin dimi... umarım o tarz bir sorun olmamıştır..
tekrar hoşgeldin..

Evet arkadasim emziriryorum sadece anne sutu veriyorum esim bu konu da biraz titiz oglumiyi beslensin diye bana ha bire lokumlar helvalar getirip duruyor e haliyle bende yeme zoru da kaliyorum ben de gecenaylarda 78 kiloydum yiyecegim kalorili seyleri sabah veya oglen yiyip aksam az yiyince 4 kio verdim birde tamamen kesebilsem bana yardimci olun lutfen mesela dun misafirlermden kalan son bir dilim biskuvi pastasi yedim yemesem iyiydi ama sutum biraz azdi bugun o yuzeen yedim

Bekle hayatım, kilocukları verip güzel bir yaz geçir.. sonra uğraşırsın.. kafana da takma sakın olmuyo etmiyo filan.. tanıdığım birkaç çift arkadaşım tüp dahil başaramayıp vazgeçtiklerinde, mutlu sona ulaştılar.. ilişkinizin bu şekilde zedelenmesine de fırsat verme.. sadece çocuk için bişeyler olmasın yani.. herşey beyinde biter.. kısmet, hayırlısı olsun..

hoşgeldin canım.süt yapan tek şey su ve yeşilliktir diyolar ama bu pek öyle olmuyo galiba benimde oğlum11 aylık emziriyorum kuru incir aşırı süt yapıyodu bende tavsiye ederim. 6, ayımdan beri diyet yapıyorum gün içinde yiyip akşam yemeyerek 83 ten 73 e düştüm.doğum kiloları biraz dikkat etmeyle bir sene içinde gidiyor zaten bide emziriyormuşsun bebişin bir yaşına girmeden vereceğine eminim başarılar dilerim.
tekrardan hoşgeldin canım umarım kötü bişi yoktur herşey yolundadır
ya benm kilo vermem durdu nieki yarin 3 hafta olacak dah 3 kilo gitti uhuhuu

canım gayet normal vücut indiği kiloya alışıyo bence sakın bırakma diyeti durmak yok bu kilolar gidecek.geçen hafta bende sizin gibiydim aç gezmeme rağmen çok az vermiştim bu hafta açıldım iyi gidiyorum şimdilik.

Canımcım, sadece akşam yemeklerine dikkat et sen.. makarna pilav yeme, akşam tatlı yeme.. zaten de emziriyosan zaten kilo verirsin.. Bebeğinin sağlığı çok daha önemli.. Bol bol su iç, süt iç.. Yeter zaten..

kızlar şu semonun tavsiye ettiği tarçın olayı çok işe yarıyor sütümün içine basıyorum tarçını basıyorum tarçını bütün tatlı krizlerim yok oluyor

kızlar şu semonun tavsiye ettiği tarçın olayı çok işe yarıyor sütümün içine basıyorum tarçını basıyorum tarçını bütün tatlı krizlerim yok oluyor

ahahahahha... çok iyi yaaa.. ben denemedim hala.. yani yakın zamanda hiç süt içmedim..

kızlaaarrr,
ben tam acıkmadım ama öğlen yemeğimi yesemmi?
kapuskam var yine..

kilo vermem durdu dedimya, su bile içmeye tereddüt ediyorum bu gün..

Ahh canm ben de oyle diye diye 1.5 ayda 75 ten 82 ye ciktim halbuki sutumun en bol ve kilo aldrdgi zaman sutlac yedgm bol su ictgm ve bol emzrdgm donemdi sutlaci da abartmadan yani haftada 1-2 tane.sonra vertigo olup emziremeyince 15 gun ne bulduysam yedim tatlilar kekler ama hicbiri oyle aut yapmadi(

Hahaha aynen bende şuam iciyorum iyiki aklıma getirdinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…