Bende iki yil once 65 kiloya kadar indi ama duzensiz yasamim yuzunden gene aldi ama son12 kiloyu son 6 ayda aldumTatlım BEREN çok şık bir isim, ama çocuklar hangi isme alışırlarsa onu seviyorlar, eski yeni bilmiyorlar..
Benim oğlumun adı Kuzey Efe - 10 yaşında.. herkes doğduğundan beri efe diyor, Kuzey Güney den sonra bile - oğlum yeni ortamlarda kuzeyi kullan bak, çok karizma, süper filan, ikna olmuyor. Efeyi daha çok benimsiyor. Sadece yüzme hocası kuzey diyor, acayip hoşuma gidiyor.
Memnun oldum arkadaşım.
E süperiz ki bizzz.. :)))
Geçen kış 74 tüm canımcım, kendi çabalarımla geçen yaz 69 oldum, sonra kışın tekrar 72 ye kadar yükseldim.. Şimdi 3 haftadır 3700 verdim ama regl oldum, 68.3 ü bi kere gördüm, sonra kaybettiim, 68.8 gibi takıldım kaldım bu hafta..
aynen, iyi böyle hakkatten.. eve gidince sofrayı hazırlıyorum, evdekiler yerken kaçıyorum mutfağa, makineyi filan boşaltıyorum. işlerimde erken bitiyor.. :))
Tesekurler canimdualariniz icincanım büyük bi ihtimal ödem atıyosun süper bir kilo gitmiş senden bi günde tebrik ederimçocuğunada geçmiş olsun rabbim şifa versin inş
canım, benim hiç bir fikrim yok bu konularda rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş.yaza kadar bekleyip tüp bebek deneyebilirsin bence dediğin gibi yaş çok önemli ama yaşın okadarda ileri değil 40 yaşında bile anne olan var hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Gecmis olsun canim, allah sifa versin..
kızlar şu semonun tavsiye ettiği tarçın olayı çok işe yarıyor sütümün içine basıyorum tarçını basıyorum tarçınıbütün tatlı krizlerim yok oluyor
aaaaahhhh sayfalar havada ucusuyor kizlar supersinizzzzz :-D
ben gezmeye gidiyorummm
ufff yarin tekrar ise basliyorum :-(
derin nasil oldun daha iyimisin canim?, ben.bugun iyim cok sukur :)
Evet arkadaslar haklisiniz ben zatn gun icicnde de yani anne olmadan oncee gunde 3 litre su icen bir insanim hem de kis gunu yazin ictigim suyu yazmiyrum bile ben gittigim yerlerde cok yakin degilsek yani arkadasim fala degilse su icmeye bile utaniyorum o kada iciyorum yani siz dusunun ama su sut yapmiyor yani be de boyle yada kaiteli sut yapmiyor arkadasim dun cigkoft yapti ondan 4_5 tane yedim ustune de bir bardak su ve bir iki kurabiye dun goguslerim tas gibiydi ve oglum emdi uyudu hep tok oldugundan yani sonuc vahim benim durrmda ayy com yazdim kusura bamayin
hoşgeldin canım.süt yapan tek şey su ve yeşilliktir diyolar ama bu pek öyle olmuyo galiba benimde oğlum11 aylık emziriyorum kuru incir aşırı süt yapıyodu bende tavsiye ederim. 6, ayımdan beri diyet yapıyorum gün içinde yiyip akşam yemeyerek 83 ten 73 e düştüm.doğum kiloları biraz dikkat etmeyle bir sene içinde gidiyor zaten bide emziriyormuşsun bebişin bir yaşına girmeden vereceğine eminim başarılar dilerim.
tekrardan hoşgeldin canım umarım kötü bişi yoktur herşey yolundadır
canım gayet normal vücut indiği kiloya alışıyo bence sakın bırakma diyeti durmak yok bu kilolar gidecek.geçen hafta bende sizin gibiydim aç gezmeme rağmen çok az vermiştim bu hafta açıldım iyi gidiyorum şimdilik.
canımmm, sen en son şiddetli regl oldum filan demiştin dimi... umarım o tarz bir sorun olmamıştır..
tekrar hoşgeldin..
evet şidettli regli oldum canım yani bu zamana kadar böyle olmamıştı hiçbebek olmadı ya hani kafaya takmıyım desemde sanırım çok fazla taktım olmuyacak gibi geliyor bana bilmiyorum neden
Guzelim nekadsr lik evlsin bilmiyorum ama boyle seylerle kendini yipratma cocugu dusunmeden esinle yataga gir aklindan cikar bak gor kendiliginden olacaktirevet şidettli regli oldum canım yani bu zamana kadar böyle olmamıştı hiçbebek olmadı ya hani kafaya takmıyım desemde sanırım çok fazla taktım olmuyacak gibi geliyor bana bilmiyorum neden
canım daha 2 aylık evlisin sanırım çizelgende yazıyor daha çok erken 1 sene olmadığı zaman sıkıntı hiç üzme kendini
Guzelim nekadsr lik evlsin bilmiyorum ama boyle seylerle kendini yipratma cocugu dusunmeden esinle yataga gir aklindan cikar bak gor kendiliginden olacaktir
2 buçuk aylık evliyim canım
kızlar bana yardımcı olur musunuz? pztesi günü tartıldım ve tamam dedim bu sefer kesin diete başlıyorum sabah itibari ile ama sabah olunca yine dayanamayıp çikolatalr ve poğaçalar yendiii tabiikendime engle olamıyorum çikolataya bi düşkünlüğüm vardı ama bukadar kendimi durduramayacak kadar yoktu
dieti nasıl uygulamalıyım spor ne yapmalıyım yardmcı olurmusunuz
birde kilo çizelgesi yapsam onun faydası olurmu gördükçe
Bak tatlim biz esimle evlenmeden once konusmustuk iki uc yil cocuk isteme yok diye bizm bir yil oldu iki yil oldu cocuk yok herkes homurdanmaya basladi ama kimse bizim kedimizin istemedigimize inanmiyor olmuyor olmayacak diyorlar tabi ben hic orali olmuyorum zaten istemiyorum ya iki bucuk sene sinunda ben korunmayi biraktim hamile kaldim yani is kafada bitiyor bana kisirmisin bile dediler ama ben soylenilenleri kafaya taksaydim belki hormanlarim etkiinip sitresten olacagi varsada olmayacak ti
Çizelge kesinlikle çok işe yarıyor. Excelde ben yaptım, 4 sütun, 30 satır. Gün(1,2,3)-Tarih(26 Şub.)-Kilo-Spor sütunları var. Her gün günlük kilomu ve yaptığım sporu yazıyorum. Buraya her cumartesi bildirim yaptığımız için o günkü kilomun yanına da yıldız çakıyom, böylece 1 haftada ne kadar verdiğimi görüyorum.
En kolay yapılan ve de ulaşılabilir olan spor yürümek canım. Her sabah 1 saat tempolu yürüyebilirsin. Evde pc-net varsa youtube dan video bulup onu da yapabilirsin.
Kendini çok kasmadan yap ilk başlarda diyetini. Poğaçayı ve çikolatayı kahvaltıda ye, öğlen protein ağırlıklı, akşam da çok geç olmadan sebze yemeği falan ye.
doğru söylüyorsun canım başkaları ne düşünür diye yaşamak çok saçma kim ne derse desinn benim hayatım bu :)))
bende ajanda tutmaya karar verdim zaten burayada yazıyoruz sanırım spor olarak yürüyemiyorum arabayla gidip geldiğim için işe ama evde spor yapıcam artıkk hatta ben sabahları namaza kalkınca uyumuyorum o zman bile yapabilirm evet süpersin canım teşekkürlerrr:)))
Cok iyi yaaa, 10 sene once hic yok gibiydi kuzey ama kivanctan sonra tek gecerim, belki ikinci erkek olur.. Ama demem oki sen simdiden herkesi isle, berene alissinlar.. Cocuk neye alisirsa o kalici oluyor..Poyrazcim bnm esimin teyzesi 40 yasinda cocuk sahibi oldu normal bir sekilde ayrica ibrahm saracoglu suan trt 1 de belki.baglanabilirsn sansni dene derim.Allah sifa ve vakitlice evlat versin ins.
Nesiill ya Kuzey bizim favori.ismimiz esim samsunlu ve hep oglumuz olursa adini kuzey koyalim diye konusmutuk hatta ilk hamileyken erkekhissedip karnimi kuzey diye seviyoduk:)) suan kizim erkege benziyo arada kuzey diyoruzz
hoşbulduk canım olumsuz şeyler yaşadım ama en çokta bu ay hamile olamayışım çok fazla kilo almam eleştirilmem hepsi birbirine girince kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?