Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aaaaahhhh sayfalar havada ucusuyor kizlar supersinizzzzz :-D

ben gezmeye gidiyorummm
ufff yarin tekrar ise basliyorum :-(

derin nasil oldun daha iyimisin canim?, ben.bugun iyim cok sukur :)

Bende iki yil once 65 kiloya kadar indi ama duzensiz yasamim yuzunden gene aldi ama son12 kiloyu son 6 ayda aldum
Tesekurler canimdualariniz icin

Gecmis olsun canim, allah sifa versin..

Tesekurler amin alah cocuklarimzi kalici hastliklardan korsun,

Evet arkadaslar haklisiniz ben zatn gun icicnde de yani anne olmadan oncee gunde 3 litre su icen bir insanim hem de kis gunu yazin ictigim suyu yazmiyrum bile ben gittigim yerlerde cok yakin degilsek yani arkadasim fala degilse su icmeye bile utaniyorum o kada iciyorum yani siz dusunun ama su sut yapmiyor yani be de boyle yada kaiteli sut yapmiyor arkadasim dun cigkoft yapti ondan 4_5 tane yedim ustune de bir bardak su ve bir iki kurabiye dun goguslerim tas gibiydi ve oglum emdi uyudu hep tok oldugundan yani sonuc vahim benim durrmda ayy com yazdim kusura bamayin

kızlar şu semonun tavsiye ettiği tarçın olayı çok işe yarıyor sütümün içine basıyorum tarçını basıyorum tarçını bütün tatlı krizlerim yok oluyor

aaaaahhhh sayfalar havada ucusuyor kizlar supersinizzzzz :-D

ben gezmeye gidiyorummm
ufff yarin tekrar ise basliyorum :-(

derin nasil oldun daha iyimisin canim?, ben.bugun iyim cok sukur :)

Amaa semooo yine kacıyon sen

Masallah canm bal sifa olsun kuzucuga bulgur da sut yapar zaten ama bende en cok su sut yapmisti bunye meselesi iste ama bnm sutum kalitesiz yesemde yemesem de kizim kilo almadi o yuzden % 70 mamayla besleniyoryavrum( sen ozaman sakin yedgnden kesme dedgn gbi aksam 5-6 dan sonra rezene isirgan su meyve bu sekilde olursa ins faydasini gorursun:)

hoşbulduk canım olumsuz şeyler yaşadım ama en çokta bu ay hamile olamayışım çok fazla kilo almam eleştirilmem hepsi birbirine girince kötü oldum

canımmm, sen en son şiddetli regl oldum filan demiştin dimi... umarım o tarz bir sorun olmamıştır..
tekrar hoşgeldin..

evet şidettli regli oldum canım yani bu zamana kadar böyle olmamıştı hiç bebek olmadı ya hani kafaya takmıyım desemde sanırım çok fazla taktım olmuyacak gibi geliyor bana bilmiyorum neden

evet şidettli regli oldum canım yani bu zamana kadar böyle olmamıştı hiç bebek olmadı ya hani kafaya takmıyım desemde sanırım çok fazla taktım olmuyacak gibi geliyor bana bilmiyorum neden

canım daha 2 aylık evlisin sanırım çizelgende yazıyor daha çok erken 1 sene olmadığı zaman sıkıntı hiç üzme kendini

Guzelim nekadsr lik evlsin bilmiyorum ama boyle seylerle kendini yipratma cocugu dusunmeden esinle yataga gir aklindan cikar bak gor kendiliginden olacaktir

canım daha 2 aylık evlisin sanırım çizelgende yazıyor daha çok erken 1 sene olmadığı zaman sıkıntı hiç üzme kendini

çok teşekkür ederim canım çevremdeki insanlar ay hamilemisin yoksa dedikleri zaman geriliyorum artıkk okadar çok kilo almışım ki insanlar hamile sanıyor ister istemez bende acaba diyorum

kızlar bana yardımcı olur musunuz? pztesi günü tartıldım ve tamam dedim bu sefer kesin diete başlıyorum sabah itibari ile ama sabah olunca yine dayanamayıp çikolatalr ve poğaçalar yendiii tabii kendime engle olamıyorum çikolataya bi düşkünlüğüm vardı ama bukadar kendimi durduramayacak kadar yoktu
dieti nasıl uygulamalıyım spor ne yapmalıyım yardmcı olurmusunuz
birde kilo çizelgesi yapsam onun faydası olurmu gördükçe

Slm kızlar ben de aranıza geldim bu yontemı ben de uyguluyorum 3 kilo gitti şimdiden . 62 kiloyum. Bugün kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su kahvaltıda k fleks sütle bır porsıyon öğlen 12 gibi ton balıklı bol yeşillikler salata şimdide bitki çayı içiyorum . Aksam bişeye yemiycem inşallah.

2 buçuk aylık evliyim canım

Bak tatlim biz esimle evlenmeden once konusmustuk iki uc yil cocuk isteme yok diye bizm bir yil oldu iki yil oldu cocuk yok herkes homurdanmaya basladi ama kimse bizim kedimizin istemedigimize inanmiyor olmuyor olmayacak diyorlar tabi ben hic orali olmuyorum zaten istemiyorum ya iki bucuk sene sinunda ben korunmayi biraktim hamile kaldim yani is kafada bitiyor bana kisirmisin bile dediler ama ben soylenilenleri kafaya taksaydim belki hormanlarim etkiinip sitresten olacagi varsada olmayacak ti

Çizelge kesinlikle çok işe yarıyor. Excelde ben yaptım, 4 sütun, 30 satır. Gün(1,2,3)-Tarih(26 Şub.)-Kilo-Spor sütunları var. Her gün günlük kilomu ve yaptığım sporu yazıyorum. Buraya her cumartesi bildirim yaptığımız için o günkü kilomun yanına da yıldız çakıyom, böylece 1 haftada ne kadar verdiğimi görüyorum.

En kolay yapılan ve de ulaşılabilir olan spor yürümek canım. Her sabah 1 saat tempolu yürüyebilirsin. Evde pc-net varsa youtube dan video bulup onu da yapabilirsin.

Kendini çok kasmadan yap ilk başlarda diyetini. Poğaçayı ve çikolatayı kahvaltıda ye, öğlen protein ağırlıklı, akşam da çok geç olmadan sebze yemeği falan ye.

doğru söylüyorsun canım başkaları ne düşünür diye yaşamak çok saçma kim ne derse desinn benim hayatım bu :)))

bende ajanda tutmaya karar verdim zaten burayada yazıyoruz sanırım spor olarak yürüyemiyorum arabayla gidip geldiğim için işe ama evde spor yapıcam artıkk hatta ben sabahları namaza kalkınca uyumuyorum o zman bile yapabilirm evet süpersin canım teşekkürlerrr:)))

Sen de süpersin canım. Bence namaz da tıpkı diyet gibi irade ve istek meselesi. Ben de keşke 5 vakit namaz kılabilsem. Ama hep başlayıp en fazla 1 hafta kılıp bıraktım. İnşallah bir gün yeniden başlayıp hiç bırakmam

Cok iyi yaaa, 10 sene once hic yok gibiydi kuzey ama kivanctan sonra tek gecerim, belki ikinci erkek olur.. Ama demem oki sen simdiden herkesi isle, berene alissinlar.. Cocuk neye alisirsa o kalici oluyor..
hoşbulduk canım olumsuz şeyler yaşadım ama en çokta bu ay hamile olamayışım çok fazla kilo almam eleştirilmem hepsi birbirine girince kötü oldum

Canim, kafayi taktigin seye bak yaaa, hemen hamile kalsaydinda sandiktami getirdi diyceklerdi.. Bosveeer, yeni evlisin, tadini cikar biraz.. Kac yasindaydin, unuttum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…